Εορταστικό Μήνυμα Δημάρχου

Share

Αγαπητές Συνδημότισσες, Αγαπητοί Συνδημότες,

Με την ευκαιρία των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα ήθελα να σας ευχηθώ ολόψυχα Χρόνια Πολλά, Υγεία και Καλή Χρονιά.

Μια νέα χρονιά ξεκινάει σε λίγες μέρες, σε μια κρίσιμη περίοδο για την Πατρίδα μας, για το παρόν και το μέλλον της χώρας μας, για όλους τους ανθρώπους, που παλεύουν καθημερινά για την επιβίωσή τους, σε συνθήκες δύσκολες, για το δικαίωμα στη δουλειά, για τα αυτονόητα ανθρώπινα δικαιώματα, στη στέγαση, στην υγεία, στην παιδεία, στην ευημερία.

Αγαθά που οφείλει η Πολιτεία να παρέχει και ένα μεγάλο μέρος των συνανθρώπων μας, σήμερα, τα στερείται.

Όλοι καθημερινά δίνουμε πραγματικές μάχες για να αντιμετωπίσουμε τις καθημερινές δυσκολίες και οφείλουμε να διατηρήσουμε το σθένος, την αξιοπρέπειά μας, την ανθρωπιά μας και να μην επιτρέψουμε την καταρράκωση των αξιών και των θεσμών.

Ο Δήμος μας, όσο το επιτρέπουν οι συνθήκες και τα οικονομικά της χώρας, που είναι αλληλένδετα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, προσπαθεί με τις λιγοστές του δυνάμεις να απαλύνει τον πόνο των ασθενέστερων συμπολιτών μας και να σταθεί στο ύψος του, να μην καταρρεύσει.

Να φροντίζει για την καθημερινή λειτουργία της περιοχής, των Δημοτικών Διαμερισμάτων, να στέκεται δίπλα στον πολίτη, να μεριμνά για όσα έργα και προγράμματα μπορούν να προχωρήσουν.

Μπορούμε όλοι μας, με όση δύναμη ο καθένας διαθέτει, να κάνουμε τον πόνο χαρά προσφέροντας, σε όποιον έχει περισσότερο ανάγκη, κάνοντας την αλληλεγγύη δύναμη της κοινωνίας μας.

Οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να δούμε τη ζωή με αισιοδοξία και χαμόγελο.

Εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου εύχομαι σε όλους τους δημότες και τους κατοίκους του Δήμου μας Καλά Χριστούγεννα, χαρούμενο και δημιουργικό το νέο έτος 2014, υγεία, αγάπη και οικογενειακή γαλήνη.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας

Γιώργος Πασχόπουλος

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους πριν από την έναρξη της αρδευτικής περιόδου καλεί ο Δήμος Ελασσόνας τους αρδευτές που οφείλουν και θα κληθούν μέσα στις επόμενε [ ... ]

article thumbnail

Δευτέρα 15 Απριλίου, ώρα 19:00, Αίθουσα ΚΔΒΜ Πνευματικό Κέντρο Ελασσόνας

article thumbnail

Πρόσκληση σε νέους και νέους να εγγραφούν στο μητρώο νέων για τη συμμετοχή στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέων απηύθυναν σήμερα με συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε  [ ... ]

article thumbnail

Τη νέα Δημοτική Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Ελασσόνας εξέλεξε με ομόφωνη απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας, η οποία αποτελείται από δραστήριες γυναίκε [ ... ]

article thumbnail

Τη σύμβαση του εμβληματικού έργου «Παρεμβάσεις αναβάθμισης δημόσιου χώρου για τη δημιουργία του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall) του Δήμου Ελασσόνας» υπέγραψαν  [ ... ]