Ανακοίνωση διενέργειας κλήρωσης ΜΗΜΕΔ

Η Δ/νση Τεχνικών Έργων και Υποδομών του Δήμου Ελασσόνας, κατ΄εφαρμογή της ΔΝΣ/61034/ΦΝ466/04-12-2017 (ΦΕΚ 4841/29-12-2017 τ. Β') απόφασης του Υπ. Υποδομών και Μεταφορών, θα πραγματοποιήσει τη διαδικασία δημόσιας ηλεκτρονικής κλήρωσης μέσω του ηλεκτρονικού μητρώου μελών επιτροπών διαδικασιών σύναψης δημοσίων συμβάσεων (Μη.Μ.Ε.Δ.) για την επιλογή μελών επιτροπής διαγωνισμού έργου της παρ.8(η) του άρθ. 221 του Ν.4412/2016

Συγκεκριμένα, η ηλεκτρονική κλήρωση αφορά την επιλογή υπαλλήλων ως τακτικών και αναπληρωματικών μελών, για τη συγκρότηση Επιτροπής ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου: «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ – ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ Δ.Ε. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΠΟΤΑΜΙΑΣ – ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΥΑΣ», προϋπολογισμού 3.080.000,00€ με το Φ.Π.Α., χρηματοδότηση από ΣΑΤΑ.

Στην κλήρωση ανάδειξης των μελών της επιτροπής μετέχουν όλα τα μέλη των φορέων που είναι καταχωρημένα στο Ηλεκτρονικό Μητρώο (Μη.Μ.Ε.Δ.) και συγκεντρώνουν τις νόμιμες προϋποθέσεις.

Η επιτροπή του άρθ. 5 της υπ' αριθ. ΔΝΣ/61034/ΦΝ466/04-12-2017 απόφασης, η οποία ορίστηκε σε ετήσια βάση για διεξαγωγή κληρώσεων ΜΗΜΕΔ, με την με αριθμό 1583 Απόφαση του Δημάρχου Ελασσόνας (ΑΔΑ: ΨΗΙΨΩΡΟ-ΜΡΞ), είναι διμελής και αποτελείται από τους παρακάτω υπαλλήλους :

1 Ζαρίφη Χρυσούλα ΤΕ3 Τεχνολόγων Πολιτικών Μηχανικών

2 Πουλτσίδη Μαρίνα ΤΕ Τεχνολόγων Πολιτικών Έργων Υποδομής

Έργο της παραπάνω επιτροπής είναι η ηλεκτρονική κλήρωση και η σύνταξη του σχετικού πρακτικού διενέργειας της κλήρωσης.

Η ηλεκτρονική κλήρωση του ανωτέρω έργου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12-09-2018 και ώρα 8:00 π.μ. μέσω της ιστοσελίδας (www.mimed.ggde.gr).

Η παρούσα ανακοίνωση, σύμφωνα με την ως άνω απόφαση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, θα δημοσιευθεί στις ιστοσελίδες:

α.) του Δήμου Ελασσόνας: www.dimoselassonas.gr και

β) του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών: www.ggde.gr

Για λήψη του εγγράφου πατήστε εδώ

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου με αφορμή την σημερινή επέτειο της 106ης απελευθέρωσης της Ελασσόνας από τον τουρκικό ζυγό, έκανε την ακόλουθη δήλωση: Σήμερ [ ... ]

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα έργα ανάπλασης στην Τ.Κ Στεφανόβουνου, τα οποία αναμένεται σύντομα να ολοκληρωθούν, αλλάζοντας εντελώς την εικόνα στην είσοδο του χω [ ... ]

Τρίτη 02 Οκτωβρίου 2018 11:28
Επιστολή για εξισωτική αποζημείωση

Επιστολή προς την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων απέστειλε ο Δήμος Ελασσόνας, ζητώντας να μην εξαιρεθούν οι περιοχές του Δήμου Ελασσόνας α [ ... ]

Συμφωνητικό εκτέλεσης έργου μετά από δημοπρασία υπογράφτηκε ανάμεσα στον Δήμο Ελασσόνας και στην εταιρεία Γκουγκουλής Ιωάννης Ε.Τ.Ε, από τον δήμαρχο Ελασσόνας κ. Ν [ ... ]

Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή για την πόλη και τον Δήμο Ελασσόνας η παρουσία της περίφημης Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού στις εορταστικές εκδηλώσεις της απελε [ ... ]

Εκδηλώσεις - γεγονότα