ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ελασσόνας την 5 η του μηνός Μαρτίου του έτους 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:30

Share

Σας καλούμε να έλθετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ελασσόνας, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 5 η του μηνός Μαρτίου του έτους 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:30 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 72 Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α΄87).

 1. Έγκριση 2ου πρακτικού ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΤΣΑΚΝΙΑ Δ.Κ. ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ.

2. Έγκριση 2ου πρακτικού «ΕΠΙΣΚΕΥΗ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΥΛΕΙΩΝ ΧΩΡΩΝ»

3. Καθορισμός όρων διακήρυξης δημοπρασίας κατασκηνώσεων Κοκκινοπηλού

4. Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης, Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών, καθορισμός όρων, και συγκρότηση επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού για την «Προμήθεια τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση των παιδικών χαρών του Δήμου Ελασσόνας»

5. Έγκριση ανάθεσης και αμοιβής της Συμβολαιογράφου Ε.Α.Χατζηακίδου για την σύνταξη και υπογραφή συμβολαίου αγοραπωλησίας οικοπέδου Μιαρίτη.

6. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για την εκδίκαση της προσφυγής του Μπατσίλα Νικόλαου για σφράγιση καταστήματος (ΚΛ459/2019 Διοικητικού Πρωτοδικείου Λάρισας Τριμελές Γ Τμήμα στις 11-4-2019)

7. Έγκριση παραστάσεων και αμοιβών της πληρεξούσιου δικηγόρου Κατσίδη Αναστασία (αριθμ. 185/2018 «Ασφαλιστικά μέτρα Υπαλλήλων» & 193/2018 «Αγωγή υπαλλήλων μετατροπήε συμβάσεων» αποφάσεων Ο.Ε.)

8. Έγκριση παράστασης και αμοιβής του πληρεξούσιου δικηγόρου Δαγκλή Νικόλαο (αριθμ. 235/2017 απόφασης Ο.Ε.- εκδίκαση αίτησης του Βασιλείου Πρακατέ)

9. Έγκριση παράστασης και αμοιβής του πληρεξούσιου δικηγόρου Καράτζης Αν. Νικόλαος (αριθμ. 17/2018 απόφασης Ο.Ε.- Κληροδότημα Παπαϊωάννου Β. – Οικία στον Πειραιά)

10. Έγκριση παράστασης και αμοιβής του πληρεξούσιου δικηγόρου Χατζημίχου Γρ. Μιχάλη (αριθμ. 125/2018 απόφασης Ο.Ε.- Αγωγή Τζιμάκα Μ. για μετατροπή Σύμβασης

11. Έγκριση παράστασης και αμοιβής του πληρεξούσιου δικηγόρου Θεοχαρίδη Στέφανο (αριθμ. 198/2018 απόφασης Ο.Ε.- Διαταγή Πληρωμής Καραθανάση Νικόλαου)

12. Καθορισμό τρόπου εκτέλεσης, Έγκριση τευχών δημοπράτησης και συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού για το έργο «Αναβάθμιση αστικού χώρου στο Δήμο Ελασσόνας»

13. Καθορισμό τρόπου εκτέλεσης, Έγκριση τευχών δημοπράτησης και συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού για το έργο «Ανάπλαση Πλατείας Τ.Κ. Ευαγγελισμού»

14. Καθορισμό τρόπου εκτέλεσης, Έγκριση τευχών δημοπράτησης και συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού για το έργο «Συντήρηση Στέγης Δημοτικού σχολείου Βλαχογιαννίου»

15. Καθορισμό τρόπου εκτέλεσης, Έγκριση τευχών δημοπράτησης για το έργο «Πνευματικό Κέντρο Τσαριτσάνης»

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

 Με την υπογραφή συμφωνητικού εκτέλεσης έργου μετά από δημοπρασία, προϋπολογισμού 3.080.000 ευρώ,  ξεκινάνε οι ασφαλτοστρώσεις και τσιμεντοστρώσεις στο δήμο Ελασ [ ... ]

Τρίτη 16 Απριλίου 2019 08:23
Ανακοίνωση
article thumbnail

Το Σάββατο 20 Απριλίου και ώρα 20:00 στην αίθουσα "Δημάρχου Βασίλη Φαρμάκη" ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου διοργανώνει εκδήλωση με θέμα "Απολογισμός έργου - Πρ [ ... ]

article thumbnail

Ένα έργο προϋπολογισμού 5.000.000 ευρώ που αφορά το αποχετευτικό σύστημα της Τσαριτσάνης ξεκίνησε και αναμένεται με την ολοκλήρωσή του να συμβάλει τα μέγιστα στην προ [ ... ]

article thumbnail

Τον Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νίκο Ευαγγέλου επισκέφτηκαν μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Ελασσόνας, μετά από πρόσκληση του ίδιου του δημάρχου, με αφορμή το πρώτο βραβεί [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας προχωράει σε ανοιχτό διαγωνισμό, μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων για την:      

Εκδηλώσεις - γεγονότα

Τρίτη 9 Απριλίου 2019
Έκθεση Ζωγραφικής
article thumbnail

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019
Δοξάζοντας την Άνοιξη
article thumbnail

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019
Οι Λευκές μας Νύχτες
article thumbnail

Κυριακή 24 Μαρτίου Αίθουσα Θεάτρου Δημάρχου Βασιλείου Φαρμάκη ώρα 8:30 μ.μ. Είσοδος Ελεύθερη         [ ... ]

article thumbnail

Σας προσκαλούμε στην επίσημη δοξολογία του εορτασμού για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, η οποία θα τελεστεί στ [ ... ]