ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ελασσόνας την 5 η του μηνός Μαρτίου του έτους 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:30

Share

Σας καλούμε να έλθετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ελασσόνας, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 5 η του μηνός Μαρτίου του έτους 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:30 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 72 Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α΄87).

 1. Έγκριση 2ου πρακτικού ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΤΣΑΚΝΙΑ Δ.Κ. ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ.

2. Έγκριση 2ου πρακτικού «ΕΠΙΣΚΕΥΗ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΥΛΕΙΩΝ ΧΩΡΩΝ»

3. Καθορισμός όρων διακήρυξης δημοπρασίας κατασκηνώσεων Κοκκινοπηλού

4. Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης, Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών, καθορισμός όρων, και συγκρότηση επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού για την «Προμήθεια τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση των παιδικών χαρών του Δήμου Ελασσόνας»

5. Έγκριση ανάθεσης και αμοιβής της Συμβολαιογράφου Ε.Α.Χατζηακίδου για την σύνταξη και υπογραφή συμβολαίου αγοραπωλησίας οικοπέδου Μιαρίτη.

6. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για την εκδίκαση της προσφυγής του Μπατσίλα Νικόλαου για σφράγιση καταστήματος (ΚΛ459/2019 Διοικητικού Πρωτοδικείου Λάρισας Τριμελές Γ Τμήμα στις 11-4-2019)

7. Έγκριση παραστάσεων και αμοιβών της πληρεξούσιου δικηγόρου Κατσίδη Αναστασία (αριθμ. 185/2018 «Ασφαλιστικά μέτρα Υπαλλήλων» & 193/2018 «Αγωγή υπαλλήλων μετατροπήε συμβάσεων» αποφάσεων Ο.Ε.)

8. Έγκριση παράστασης και αμοιβής του πληρεξούσιου δικηγόρου Δαγκλή Νικόλαο (αριθμ. 235/2017 απόφασης Ο.Ε.- εκδίκαση αίτησης του Βασιλείου Πρακατέ)

9. Έγκριση παράστασης και αμοιβής του πληρεξούσιου δικηγόρου Καράτζης Αν. Νικόλαος (αριθμ. 17/2018 απόφασης Ο.Ε.- Κληροδότημα Παπαϊωάννου Β. – Οικία στον Πειραιά)

10. Έγκριση παράστασης και αμοιβής του πληρεξούσιου δικηγόρου Χατζημίχου Γρ. Μιχάλη (αριθμ. 125/2018 απόφασης Ο.Ε.- Αγωγή Τζιμάκα Μ. για μετατροπή Σύμβασης

11. Έγκριση παράστασης και αμοιβής του πληρεξούσιου δικηγόρου Θεοχαρίδη Στέφανο (αριθμ. 198/2018 απόφασης Ο.Ε.- Διαταγή Πληρωμής Καραθανάση Νικόλαου)

12. Καθορισμό τρόπου εκτέλεσης, Έγκριση τευχών δημοπράτησης και συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού για το έργο «Αναβάθμιση αστικού χώρου στο Δήμο Ελασσόνας»

13. Καθορισμό τρόπου εκτέλεσης, Έγκριση τευχών δημοπράτησης και συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού για το έργο «Ανάπλαση Πλατείας Τ.Κ. Ευαγγελισμού»

14. Καθορισμό τρόπου εκτέλεσης, Έγκριση τευχών δημοπράτησης και συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού για το έργο «Συντήρηση Στέγης Δημοτικού σχολείου Βλαχογιαννίου»

15. Καθορισμό τρόπου εκτέλεσης, Έγκριση τευχών δημοπράτησης για το έργο «Πνευματικό Κέντρο Τσαριτσάνης»

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Με απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΦιλόΔημος», εγκρίνεται κονδύλι ύψους 3.000.000 ευρώ στη ΔΕΥΑ Ελασσόνας, για την αντικατάσταση εσωτ [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας πραγματοποιεί για τρίτη χρονιά την υλοποίηση του προγράμματος για τα παιδιά της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, σε θέματα Κυκλοφοριακής Αγωγής και Οδ [ ... ]

article thumbnail

Την πολιτευτή της ΝΔ κ. Στέλλα Μπίζιου δέχθηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου, σε μια συνάντηση εργασίας, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητή [ ... ]

article thumbnail

«Ο Δήμος Ελασσόνας, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, έχοντας θέσει ως στρατηγική κατεύθυνση την υλοποίηση κυκλοφοριακών παρεμβάσεων με σεβασμό στις βασικές αρχέ [ ... ]

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019 11:26
Αστική ανάπλαση Τσαριτσάνης
article thumbnail

Στην υπογραφή συμφωνητικού εκτέλεσης έργου με αντικείμενο την αστική ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων στο κέντρο της Τσαριτσάνης προχώρησαν ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νί [ ... ]

Εκδηλώσεις - γεγονότα

article thumbnail

Σας προσκαλούμε στην επίσημη δοξολογία του εορτασμού για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, η οποία θα τελεστεί στ [ ... ]

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019
Αποκριάτικες εκδηλώσεις 2019
article thumbnail

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019
Πρόσκληση πεσόντων Τσαριτσάνης
article thumbnail