ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Share

syskepsi2Κλείνει ο δήμος Ελασσόνας για δυο ώρες την Πέμπτη

• Ευαγγέλου: Να μπει τέλος στις πολιτικές φτωχοποίησης της κοινωνιας

Μετά από σύσκεψη εκπροσώπων επαγγελματικών και επιστημονικών φορέων που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Ελασσόνας, καθώς και την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο δήμος Ελασσόνας θα παραμείνει κλειστός την Πέμπτη 4/2 από τις 11:30-13:10 συμμετέχοντας με τον τρόπο αυτό στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που διοργανώνεται στις 12 το μεσημέρι με τη συμμετοχή όλων των επαγγελματικών φορέων της περιοχής .

Ο δήμαρχος Eλασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε στο τιμόνι του δήμου Ελασσόνας ξεκαθαρίσαμε πως στόχος μας είναι να καταστήσουμε τον δήμο ένα πραγματικό στήριγμα για όλους τους πολίτες της επαρχίας μας. Ανοίξαμε τις πόρτες και συνομιλήσαμε αρκετές φορές σχεδόν με όλους τους φορείς της περιοχής. Το ίδιο επαναλήφθηκε και τώρα, αισθανόμενοι την ανάγκη να δηλώσουμε «παρών» στο πλευρό όλων όσων αγωνίζονται για να μπει ένα τέλος στον οικονομικό παραλογισμό που βιώνει η χώρα τα τελευταία χρόνια.

Η κοινωνία μας δεν αντέχει άλλο. Επιχειρήσεις και οικογένειες βρίσκονται στο σημείο μηδέν. Πλέον, αν περάσουν και εφαρμοστούν τα μέτρα της κυβέρνησης, ο κοινωνικός και οικονομικός ιστός της χώρας απειλείται με ολοσχερή καταστροφή, κάτι που συνεπάγεται απρόβλεπτες καταστάσεις.

Ενώνουμε λοιπόν τη φωνή μας με όλους τους πολίτες που θέλουν να στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα με την απεργία της Πέμπτης πως είναι ώρα να σταματήσουν οι πολιτικές φτωχοποίησης του ελληνικού λαού.

Οφείλουμε όλοι μας να εργαστούμε με στόχο την πραγματική ανάπτυξη του τόπου, κάτι που θα επιτευχθεί μόνον αν σχεδιάσουμε και εφαρμόσουμε ένα εθνικό σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας. Ο δήμος Ελασσόνας είναι έτοιμος να συμβάλλει και προς την κατεύθυνση αυτή».

Στην σύσκεψη φορέων που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Ελασσόνας συμμετείχαν οι κκ.:

Τσουρής Κίμωνας (ταξιτζής), Σάρρος Τηλέμαχος (αγρότης), Μπατσίλας Αθανάσιος (Κτηνοτρόφος), Περιστέρης Ευάγγελος (Πρόεδρος Λυκουδίου), Αποστόλου Γεώργιος (Αγροκτηνοτροφικός σύλλογος Τσαριτσάνης), Καραμπάλιος Αθανάσιος (Αγροκτηνοτροφικός Σύλλογος Ποταμιάς), Αλεξίου Κων/νος (Εκπρόσωπος Γερανείων), Γκουνός Νικόλαος (Αγροκτηνοτροφικός Σύλλογος Βαλανίδας), Νικούλη Σταυρούλα (Σύλλογος Εκπαιδευτικών Ελασσόνας), Παπαμαργαρίτη Μαρία (Σύλλογος Εκπαιδευτικών Ελασσόνας), Δημητριάδης Χρήστος (Σύλλογος Εκπαιδευτικών Ελασσόνας), Μπαμπάλης Γεώργιος (Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο), Ντίνας Ευάγγελος (Σωματείο Οικοδόμων επαρχίας Ελασσόνας), Βάλλας Απόστολος (Φαρμακευτικός Σύλλογος, εφ. Η Έκδοση), Μπόλης Παναγιώτης (Αγρότης), Οικονόμου Δημήτριος (Επιμελητήριο-Εμπορικός Σύλλογος), Κίτσας Αχιλλέας (Εμπορικός Σύλλογος-εφ. Αναγνώστης)

syskepsi1

 

 

 

 

 

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ «ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ 5 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ (ΓΑΛΑ, ΚΡΕΑΣ, ΚΡΑΣΙ, ΜΕΛΙ & ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ)»

article thumbnail

Ένα μεγάλο έργο ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Δήμο Ελασσόνας, ένα έργο προϋπολογισμού 134.600,00 ευρώ και αφορά σε ασφαλτοστρώσεις που πραγματοποιήθηκαν μετ [ ... ]

article thumbnail

Καθαρισμός οικοπεδικών εκτάσεων και λοιπών ακάλυπτων χώρων

article thumbnail

Με εκπροσώπους των γονέων μαθητών του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Ελασσόνας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, προκειμένου να συζητήσου [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, τιμά τους ήρωες και τους πολεμιστές της επανάστασης με δοξολογία στο Μητροπο [ ... ]