Στο πλευρό των προσφύγων ο Νίκος Ευαγγέλου

Share

prosfyges1Τους Σύριους πρόσφυγες που βρέθηκαν «εγκλωβισμένοι» στο Μικρό Ελευθεροχώρι επισκέφτηκε αργά το βράδυ της Τρίτης ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου, αμέσως μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός.

Ο κ. Ευαγγέλου, συνοδευόμενος από Αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους κινητοποίησε τον μηχανισμό του δήμου Ελασσόνας και προσφέρθηκαν στους πρόσφυγες νερό και ξηρά τροφή.

Σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Ελασσόνας κάλεσε στο γραφείο του τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων τους οποίους και ενημέρωσε για την όλη κατάσταση.

Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην πατρίδα μας είναι κάτι το απίστευτο. Όλοι όσοι συμμετέχουμε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ουσιαστικά καλούμαστε να βάλουμε τάξη στο χάος. Η υπεύθυνη πολιτεία, η κυβέρνηση και οι φορείς πρέπει άμεσα να οργανώσουν με την παραμικρή λεπτομέρεια ένα εθνικό σχέδιο αντιμετώπισης της όλης κατάστασης και να ζητήσουν τη συνδρομή της διεθνούς κοινότητας. Οι ώρες είναι κρίσιμες και πολύ φοβούμαι πως τα χειρότερα είναι μπροστά μας. Ο δήμος Ελασσόνας θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να συνδράμει προς την κατεύθυνση αυτή».

prosfyges

 

 

 

 

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ «ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ 5 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ (ΓΑΛΑ, ΚΡΕΑΣ, ΚΡΑΣΙ, ΜΕΛΙ & ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ)»

article thumbnail

Ένα μεγάλο έργο ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Δήμο Ελασσόνας, ένα έργο προϋπολογισμού 134.600,00 ευρώ και αφορά σε ασφαλτοστρώσεις που πραγματοποιήθηκαν μετ [ ... ]

article thumbnail

Καθαρισμός οικοπεδικών εκτάσεων και λοιπών ακάλυπτων χώρων

article thumbnail

Με εκπροσώπους των γονέων μαθητών του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Ελασσόνας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, προκειμένου να συζητήσου [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, τιμά τους ήρωες και τους πολεμιστές της επανάστασης με δοξολογία στο Μητροπο [ ... ]