Ανάπλαση κοινόχρηστου χώρου στο Στεφανόβουνο

Share

ergastef1Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα έργα ανάπλασης στην Τ.Κ Στεφανόβουνου, τα οποία αναμένεται σύντομα να ολοκληρωθούν, αλλάζοντας εντελώς την εικόνα στην είσοδο του χωριού.

Σε σχετική του δήλωση ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου σημειώνει:

Μετά από 50 χρόνια το Στεφανόβουνο αλλάζει εικόνα. Τα έργα μας ολοκληρώνονται και οι κάτοικοι του χωριού, καθώς και οι επισκέπτες και περαστικοί δεν θα βλέπουν πλέον την προηγούμενη, απαράδεκτη, εικόνα.

Στόχος μας από την πρώτη στιγμή ήταν να αξιοποιηθεί και ο δημοτικός χώρος εντός του χωριού και να δημιουργηθεί εκεί ένα πάρκο αναψυχής για μικρούς και μεγάλους. Δυστυχώς ελάχιστοι, αντιτάχθηκαν στα σχέδια μας, απειλώντας μάλιστα και με έκτροπα, γιατί έβαλαν πάνω από το κοινό καλό, τις προσωπικές τους επιθυμίες.

Η δημοτική αρχή, σε συνεργασία με το προεδρείο της Κοινότητας, όπως ακριβώς συμβαίνει και στα 60 χωριά της επαρχίας μας, θα συνεχίσει το έργο της, με μόνο γνώμονα το συμφέρον των πολιτών.

ergastef2

 

 

 

 

Δημοτικά Νέα

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019 11:26
Αστική ανάπλαση Τσαριτσάνης
article thumbnail

Στην υπογραφή συμφωνητικού εκτέλεσης έργου με αντικείμενο την αστική ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων στο κέντρο της Τσαριτσάνης προχώρησαν ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νί [ ... ]

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 11:16
ΕΥΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
article thumbnail

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018 08:12
ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ
article thumbnail

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Π.Ε Λάρισας Περιφέρειας Θεσσαλίας, εξέδωσε δελτίο τύπου, σύμφωνα με το οποίο παρατείνεται η ημερομηνία υποβολής δηλώσεων συγκ [ ... ]

article thumbnail

        Ο Δήμος Ελασσόνας ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής  Ενότητας Λάρισας, που συμμετέχει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επ [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου, συμμετέχοντας στο ετήσιο συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας που ξεκίνησε χθες, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Εκδηλώσεις - γεγονότα

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019
Καυκάκεια 2019
article thumbnail

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019
Πρόσκληση Μελίσσι 2019
article thumbnail

article thumbnail

    

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018
Πρόσκληση ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΟΥ
article thumbnail