Συνεχίζονται οι Χριστουγεννιάτικες Εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ελασσόνας

Share

christmas1Σάββατο 27 Δεκεμβρίου

Ώρα: 12.00 μ.μ. – 2.00 μ.μ.

Κεντρική Πλατεία Ελασσόνας

Γευσιγνωσία με παραδοσιακές γιορτινές γεύσεις από πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου Ελασσόνας σε συνεργασία με το 2ο ΙΕΚ Λάρισας και τον σεφ Λευτέρη Κουτσιμανή.

Οργάνωση: Δήμος Ελασσόνας, Πολιτιστικοί Σύλλογοι Δήμου Ελασσόνας

Εξοπλισμός εστίασης: Χορηγός Λάμπρος Γκουνέλας

 

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου

Ώρα: 5.30 μ.μ. – 8.30 μ.μ.

Κεντρική Πλατεία Ελασσόνας

Μια γιορτινή εορταστική και κυρίως γευστική βραδιά με πολλά happenings ετοιμάζει ο Εμπορικός Σύλλογος Ελασσόνας σε συνεργασία με τον Δήμο Ελασσόνας την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου και ώρα 5.30 το απόγευμα. Συγκεκριμένα, ο καταξιωμένος σεφ Βασίλης Παναγούλης και μαθητές από τις Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας του ΟΑΕΔ με ειδικότητα : Μαγειρική Τέχνη, θα προσφέρουν σε όλο τον κόσμο «τη Σούπα του Αι-Βασίλη».

Στην κεντρική πλατεία το εορταστικό κλίμα θα ζεστάνει επίσης η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ελασσόνας υπό την διεύθυνση του κ. Δημ. Τσιαβέ και η παιδική χορωδία της Μουσικής Σχολής «Δ.Τσιαβέ» υπό τη διεύθυνση της κας Ευλαμπίας Ντούλα. Κοντά μας θα είναι τόσο η Χορωδία του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης υπό τη διεύθυνση της κας Αλίνας Κοτζαμάνη – Πάσχου, όσο και τα παιδιά των τμημάτων της Λαογραφικής Αρχαιολογικής Εταιρείας Ελασσόνας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος θα βραβεύσει την καλύτερη στολισμένη βιτρίνα και θα δώσει πολλά δώρα στα παιδιά σε συνεργασία με το Δήμο Ελασσόνας.

Θα γλυκάνει το χώρο και η «Σοκολατούπολη». Μια προσφορά για μικρούς και μεγάλους από τον Εμπορικό Σύλλογο και με την ευγενική χορηγία των : Μπισκότα Βιολάντα Α.Ε και Fresh Sweet.

Οργάνωση Εκδήλωσης: Εμπορικός Σύλλογος Ελασσόνας. Με τη συνεργασία του Δήμου Ελασσόνας και των : Φιλαρμονική Δήμου Ελασσόνας, Μουσική Σχολή «Δ.Τσιαβέ», Μορφωτικός Σύλλογος Τσαριτσάνης και Λαογραφική Αρχαιολογική Εταιρεία Ελασσόνας.