2η Ανάβαση Ελασσόνας

Share

lamkeΗ Λ.Α.Μ.Κ.Ε μετά από έγκριση της Ο.Μ.Α.Ε διοργανώνει την 2η Ανάβαση Ελασσόνας στις 11-12 Νοεμβρίου 2017. Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο Ελληνικό Ημερολόγιο Αγώνων 2017 και προσμετρά βαθμολογικά στο Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος.

Τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της υποστήριξης του Δήμου Ελασσόνας.

Η διαδρομή της ανάβασης είναι το τμήμα της Ε.Ο. Ελασσόνας-Κοζάνης και βρίσκεται δύο χιλιόμετρα από την Ελασσόνα με κατεύθυνση προς Κοζάνη. Το μήκος της διαδρομής είναι 3,8 χλμ.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου σημειώνει:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για δεύτερη χρονιά έχουμε την χαρά να φιλοξενήσουμε έναν αγώνα αυτοκινήτων, ενταγμένο στο ημερολόγιο αγώνων αυτοκινήτου 2017 της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ).

Ο Δήμος Ελασσόνας είναι αρωγός της λέσχης ΛΑΜΚΕ στη διοργάνωση ενός τόσο σημαντικού γεγονότος του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Εύχομαι στους αγωνιζόμενους και τις ομάδες τους καλό αγώνα, στους επισκέπτες να απολαύσουν το θέαμα που θα προσφέρουν οι αθλητές, καθώς και τις ομορφιές και τα προϊόντα της φιλόξενης πόλης μας.

Οι κάτοικοι της πόλης της Ελασσόνας αλλά και όλης της επαρχίας και του νομού Λάρισας και όσων μας επισκεφθούν, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να απολαύσουν το θέαμα των αγωνιστικών αυτοκινήτων να αναμετρούνται με το χρόνο.

Καλή επιτυχία και καλό τερματισμό στους αγωνιζόμενους, καλή και ασφαλή θέαση στους θεατές».

Εκδηλώσεις - γεγονότα

article thumbnail

                Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας εδώ

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018
Πρόσκληση "Μελίσσι 2018"
article thumbnail

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018
Πρόσκληση
article thumbnail

article thumbnail

Με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, αύριο Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στις 18:30, ξεκινάνε και επίσημα οι εορτασ [ ... ]

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017
Εορταστικό Πρόγραμμα "Χριστούγεννα 2017"
article thumbnail