Πρόσκληση Συνεδρίασης ΔΣ 5-4-2013 ώρα 12:00

Share

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 5η του μηνός Απριλίου του έτους 2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση του ετήσιου προγράμματος δράσης έτους 2013 του Δήμου Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τζιόκας.

2. Έγκριση του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2012 – 2014 του Δήμου Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τζιόκας.

3. Έγκριση εκμίσθωσης της εκμετάλλευσης του δημοτικού δάσους Βερδικούσιας στον Δασικό Συνεταιρισμό Εργασίας. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

4. Έγκριση παραχώρησης οχήματος καθαριότητας (όχημα ανακύκλωσης) στον Ενιαίο Σύνδεσμο Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Δήμων και Κοινοτήτων Ν. Λάρισας. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Παχόπουλος.

5. Συγκρότηση επιτροπής προσδιορισμού αξίας ακινήτων που περιλαμβάνονται στις πράξεις εφαρμογής σύμφωνα με το Π.Δ. 5/1986. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

6. Έγκριση του πορίσματος της επιτροπής του άρθρου 186 του Ν. 3463/2006 για την ανταλλαγή δημοτικού οικοπέδου με οικόπεδο ιδιοκτησίας Άννας και Γεωργίου Μεζίλη. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

7. Έγκριση της υπ' αριθμό 1/2013 επικαιροποιημένης μελέτης του έργου «Επισκευή – ανακαίνιση κοινοτικού καταστήματος Τ.Κ. Μεγ. Ελευθεροχωρίου». Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

8. Έγκριση της υπ' αριθμό 16/2012 επικαιροποιημένης μελέτης του έργου «Συντήρηση σχολικών κτιρίων Δ.Ε. Αντιχασίων, Λιβαδίου, Ολύμπου, Σαρανταπόρου και Τ.Κ. Καρυάς». Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

9. Έγκριση χορήγησης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας επιχείρησης προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου στο κατάστημα (καφετέρια) ιδιοκτησίας κ. Χαράλαμπου Καριπίδη στην Δ.Κ. Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Μιλτιάδης Βαρσάμης

10. Εξέταση αιτήματος της κ. Γεωργίας Τακούλα για μίσθωση δημοτικής έκτασης στην Τ.Κ. Στεφανοβούνου με σκοπό την ανέγερση ποιμνιοστασίου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Μιλτιάδης Βαρσάμης.

Σημείωση: Λόγω του μεγάλου μεγέθους των κειμένων των θεμάτων με αριθμό 1 και 2, αυτά θα σταλούν ηλεκτρονικά σε όσους Δ.Σ. διαθέτουν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Οι Δ.Σ που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μπορούν να τα παραλάβουν από την γραμματεία του Δημάρχου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΛΙΑΠΗΣ


Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Για 2η χρονιά φέτος η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού & Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας διοργανώνει τμήματα άθλησης για όλους, τα οποία θα πραγματοποιή [ ... ]

article thumbnail

Ένα μεγάλο έργο ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Δήμο Ελασσόνας, ένα έργο προϋπολογισμού 134.600,00 ευρώ και αφορά σε ασφαλτοστρώσεις που πραγματοποιήθηκαν μετ [ ... ]

article thumbnail

Καθαρισμός οικοπεδικών εκτάσεων και λοιπών ακάλυπτων χώρων

article thumbnail

Με εκπροσώπους των γονέων μαθητών του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Ελασσόνας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, προκειμένου να συζητήσου [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, τιμά τους ήρωες και τους πολεμιστές της επανάστασης με δοξολογία στο Μητροπο [ ... ]