Πρόσκληση Συνεδρίασης ΔΣ 22-02-2016 ώρα 18:00

Share

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 22α του μηνός Φεβρουαρίου του έτους 2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση προγραμματισμού πρόσληψης τακτικού προσωπικού. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

2. Αποδοχή και απόδοση της τακτικής επιχορήγησης μηνός Φεβρουαρίου του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

3. Έγκριση κατανομής των πιστώσεων ΣΑΤΑ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

4. Έγκριση παράτασης της συμβατικής προθεσμίας του έργου «Ασφαλτόστρωση αγροτικού δρόμου από την παλιά δημοσιά μέχρι τα όρια του οικισμού (μέσω «Βλάχας») Δ.Κ. Τσαριτσάνης». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

5. Έγκριση παράτασης της συμβατικής προθεσμίας εκπόνησης της μελέτης «Μελέτη δικτύου αποχέτευσης και έργων σύνδεσης με την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Ελασσόνας για την Δ.Κ. Τσαριτσάνης». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

6. Έγκριση της υπ' αριθμό 3/2016 μελέτης του έργου «Διάνοιξη οδού προέκτασης Κανάρη». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

7. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Περιβαλλοντική Αποκατάσταση – Διαμόρφωση Κ.Χ. Ελασσόνας (Παράπλευρα του Διοικητηρίου και στο Ο.Τ. Γ321)». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

8. Έγκριση οριστικής παραλαβής της μελέτης «Μελέτη υποδομών πρόσβασης ΑΜΕΑ σε κοινόχρηστους χώρους». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

9. Έγκριση οριστικής παραλαβής της μελέτης «Αντιπλημμυρική προστασία Τ.Κ. Δολίχης». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

10. Έγκριση της «Μελέτης εμπειρογνωμοσύνης διερεύνησης σκοπιμότητας & βιωσιμότητας του έργου «Αξιοποίηση κατασκηνωτικών εγκαταστάσεων περιοχής Δήμου Ελασσόνας». Επιλογή σεναρίου για τη διαμόρφωση της τελικής πρότασης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

11. Σύσταση επιτροπών για την προσωρινή και οριστικής παραλαβή έργων και κλήρωση των Δημοτικών Συμβούλων που θα συμμετέχουν σε αυτές. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

12. Έγκριση πρόσληψης υδρονομέων άρδευσης και εποπτών υδρονομέων για την αρδευτική περίοδο 2016. Ορισμός αριθμού και θέσεων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Κωτούκας.

13. Έγκριση εκμίσθωσης της εκμετάλλευσης των διακατεχόμενων δασών «Σκοτίνα» και «Τσακνιά» της Δ.Κ. Βερδικούσιας. Εισηγητής ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Βερδικούσιας κ. Κων/νος Τσέτσιλας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΜΠΙΣΜΠΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Πρ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Για 2η χρονιά φέτος η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού & Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας διοργανώνει τμήματα άθλησης για όλους, τα οποία θα πραγματοποιή [ ... ]

article thumbnail

Ένα μεγάλο έργο ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Δήμο Ελασσόνας, ένα έργο προϋπολογισμού 134.600,00 ευρώ και αφορά σε ασφαλτοστρώσεις που πραγματοποιήθηκαν μετ [ ... ]

article thumbnail

Καθαρισμός οικοπεδικών εκτάσεων και λοιπών ακάλυπτων χώρων

article thumbnail

Με εκπροσώπους των γονέων μαθητών του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Ελασσόνας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, προκειμένου να συζητήσου [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, τιμά τους ήρωες και τους πολεμιστές της επανάστασης με δοξολογία στο Μητροπο [ ... ]