Πρόσκληση Συνεδρίασης ΔΣ 18-09-2017 ώρα 14:00

Share

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 18η του μηνός Σεπτεμβρίου του έτους 2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση του πορίσματος της επιτροπής για τον καθορισμού του τιμήματος αγοράς ακινήτου στην Δ.Κ. Τσαριτσάνης. Εισηγητής ο Δ.Σ. και Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Κωνσταντίνος Καραγιάννης.

2. Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής ο Δ.Σ. και Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠ κ. Φώτιος Καραγκόγκος.

3. Έγκριση απ' ευθείας ανάθεσης της προμήθειας τροφίμων για τις ανάγκες των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών. Εισηγητής ο Δ.Σ. και Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠ κ. Φώτιος Καραγκόγκος.

4. Αποδοχή και απόδοση της χρηματοδότησης για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

5. Αποδοχή και απόδοση της τακτικής επιχορήγησης μηνός Σεπτεμβρίου του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

6. Καθορισμός των ειδικοτήτων για την πρόσληψη δύο ατόμων με σύμβαση ΙΔΟΧ τα οποία θα εργαστούν σε υπηρεσίας μη ανταποδοτικού χαρακτήρα. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

7. Έγκριση διάθεσης πίστωσης για την κάλυψη της δαπάνης εορτασμού της 6ης Οκτωβρίου «Ελευθέρια Τσαριτσάνης, Ελασσόνας, Σαρανταπόρου». Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κ. Αλεξάνδρα Τσιαντέ.

8. Έγκριση διάθεσης πίστωσης για την κάλυψη της δαπάνης εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου. Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κ. Αλεξάνδρα Τσιαντέ.

9. Έγκριση διοργάνωσης μουσικής εκδήλωσης στην Δ.Κ. Ελασσόνας. Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κ. Αλεξάνδρα Τσιαντέ.

10. Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου «Αντικατάσταση στέγης Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

11. Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου «Αντικατάσταση στέγης κλειστού γυμναστηρίου Γυμνασίου Καλλιθέας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

12. Εξέταση αιτήματος της εταιρείας RURAL CONNECT για χορήγηση δικαιώματος διέλευσης στον Οικισμό Φλάμπουρου και στα Καλύβια Αναλήψεως Τ.Κ. Συκέας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

13. Σύσταση επιτροπών προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων και κλήρωση των Δ.Σ. που θα συμμετέχουν σε αυτές. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

14. Έγκριση πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

15. Έγκριση 2ου ΑΠΕ του έργου «Διαμόρφωση χώρου για τη λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ελασσόνας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

16. Έγκριση 2ου ΑΠΕ του έργου «Διαμόρφωση προαύλιου χώρου 1ου Γυμνασίου». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

17. Εξέταση αιτήματος διαγνωστικού κέντρου για παραχώρηση θέσης στάθμευσης στην οδό 6ης Οκτωβρίου στην Δ.Κ. Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

18. Έγκριση υποβολής αιτήματος για την ένταξη των δημοτικών βοσκήσιμων γαιών στα Διαχειριστικά Σχέδια Βόσκησης που θα εκπονηθούν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Σαπουνάς.

19. Έγκριση χορήγησης άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών. Εισηγητής ο Δ.Σ. κ. Αναστάσιος Γκατζιούρας.

20. Έγκριση μερικής τροποποίησης της υπ' αριθμό 186/2017 απόφασης του Δ.Σ. και εξαίρεση από την μετατόπιση και την δημοπράτηση περιπτέρου στην Δ.Κ. Ελασσόνας λόγω αυτοδίκαιης παράτασης της σύμβασης μίσθωσης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Μπαλούκας.

Πίνακας Αποδεκτών:

1. κ. Δήμαρχος.

2. κ.κ. Πρόεδροι των Τ.Κ. Συκέας και Φλάμπουρου για τη συζήτηση του 12ου θέματος.

3. κ. Πρόεδρο της Δ.Κ. Ελασσόνας για τη συζήτηση του 17ου θέματος και του 20ου θέματος

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΜΠΙΣΜΠΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Για 2η χρονιά φέτος η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού & Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας διοργανώνει τμήματα άθλησης για όλους, τα οποία θα πραγματοποιή [ ... ]

article thumbnail

Ένα μεγάλο έργο ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Δήμο Ελασσόνας, ένα έργο προϋπολογισμού 134.600,00 ευρώ και αφορά σε ασφαλτοστρώσεις που πραγματοποιήθηκαν μετ [ ... ]

article thumbnail

Καθαρισμός οικοπεδικών εκτάσεων και λοιπών ακάλυπτων χώρων

article thumbnail

Με εκπροσώπους των γονέων μαθητών του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Ελασσόνας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, προκειμένου να συζητήσου [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, τιμά τους ήρωες και τους πολεμιστές της επανάστασης με δοξολογία στο Μητροπο [ ... ]