Πρόσκληση Συνεδρίασης ΔΣ 18-09-2018 ημέρα Τρίτη ώρα 14:30 - ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Share

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 18η του μηνός Σεπτεμβρίου του έτους 2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 14:30 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

 1. Έγκριση τροποποίησης του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης έτους 2018. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

2. Έγκριση υποβολής πρότασης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

3. Έγκριση συνεργασίας του Δήμου με τον Εμπορικό Σύλλογο Ελασσόνας για την υποβολή της πρότασης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

4. Έγκριση υπογραφής Μνημονίου Συνεργασίας του Δήμου με τον Εμπορικό Σύλλογο Ελασσόνας για την υποβολή της πρότασης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

5. Έγκριση διάθεσης πίστωσης για την κάλυψη της δαπάνης εορτασμού της 6ης Οκτωβρίου. Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κ. Αλεξάνδρα Τσιαντέ.

6. Έγκριση διάθεσης πίστωσης για την τέλεση του ετήσιου μνημόσυνου του Γεωργάκη Ολύμπιου στην Δ.Κ. Λιβαδίου. Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κ. Αλεξάνδρα Τσιαντέ.

7. Έγκριση συνδιοργάνωσης συμποσίου με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Βλάχων στην Δ.Κ. Λιβαδίου. Έγκριση διάθεσης της σχετικής πίστωσης. Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κ. Αλεξάνδρα Τσιαντέ.

8. Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Φώτιος Καραγκόγκος.

9. Έγκριση υποβολής της πρότασης «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στην Δ.Κ. Ελασσόνας» στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι και έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης με την ΔΕΥΑΕΛ. Εισηγητής ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΕΛ κ. Ανέστης Σερετίδης.

10. Σύσταση επιτροπών για την παραλαβή έργων και κλήρωση των Δ.Σ. που θα συμμετέχουν σε αυτές. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Γκέκας.

11. Έγκριση 2ου ΑΠΕ του έργου «Διαμόρφωση χώρου για τη στέγαση του ΚΑΠΗ Ελασσόνας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Γκέκας.

12. Γνωμοδότηση για την απαγόρευση βοσκής σε συστάδες του δημόσιου δάσους Τσαπουρνιάς. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Σαπουνάς.

13. Γνωμοδότηση για την κατά παρέκκλιση ανέγερση κτηνοτροφικής εγκατάστασης στην Δ.Κ. Βερδικούσιας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Σαπουνάς.

14. Έγκριση απευθείας μίσθωσης χώρου τοποθέτησης αναμεταδοτών στη θέση «Μελούνα». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

15. Έγκριση εκμίσθωσης του κυλικείου του Επιβατικού Σταθμού Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

16. Έγκριση εκμίσθωσης δημοτικού καταστήματος στην Δ.Κ. Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

17. Έγκριση εκμίσθωσης δημοτικών αγροτεμαχίων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

18. Εξουσιοδότηση μέλους του Δ.Σ. προκειμένου να αιτηθεί ενημέρωση της κίνησης του τραπεζικού λογαριασμού του Κληροδοτήματος Γ. Ι. Παπαδημητρίου υπέρ Τ.Κ. Καρυάς. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

19. Αποδοχή χρηματοδότησης για το έργο «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ελασσόνας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

20. Αποδοχή και κατανομή της χρηματοδότησης για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

21. Αποδοχή και απόδοση της τακτικής επιχορήγησης μηνός Αυγούστου του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

22. Εξέταση αιτήματος της ΔΕΥΑΕΛ για δωρεάν παραχώρησης της χρήσης ενός φορτηγού αυτοκινήτου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

23. Έγκριση κατανομής πιστώσεων ΣΑΤΑ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

24. Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων του Δήμου Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

Για την πρόσκληση πατήστε εδώ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Για 2η χρονιά φέτος η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού & Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας διοργανώνει τμήματα άθλησης για όλους, τα οποία θα πραγματοποιή [ ... ]

article thumbnail

Ένα μεγάλο έργο ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Δήμο Ελασσόνας, ένα έργο προϋπολογισμού 134.600,00 ευρώ και αφορά σε ασφαλτοστρώσεις που πραγματοποιήθηκαν μετ [ ... ]

article thumbnail

Καθαρισμός οικοπεδικών εκτάσεων και λοιπών ακάλυπτων χώρων

article thumbnail

Με εκπροσώπους των γονέων μαθητών του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Ελασσόνας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, προκειμένου να συζητήσου [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, τιμά τους ήρωες και τους πολεμιστές της επανάστασης με δοξολογία στο Μητροπο [ ... ]