Κέντρο Κοινότητας

fylkk

Ψυχοπαιδαγωγικό εργαστήρι για παιδιά από 6-12 χρονών

Το παραμύθι είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τα παιδιά καθώς διεγείρει την φαντασία, κάνει το αδύνατο δυνατό, προσφέρει λύσεις σε ζητήματα που πιθανόν τα παιδιά αντιμετωπίζουν και καλλιεργεί το πνεύμα τους. Μέσω της αφήγησης παραμυθιών και με την χρήση βιωματικών ασκήσεων με έμφαση σε συναισθήματα αλλά και στις ανθρώπινες αξίες στοχεύουμε να δημιουργήσουμε ένα χώρο έκφρασης και αλληλεπίδρασης των παιδιών.

Δείτε αναλυτικά εδώ

Πρόσκληση

Ο Δήμος Ελασσόνας Σας προσκαλεί στα εγκαίνια του Κέντρου Κοινότητας που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 3 Ιουλίου στις 20:00 στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Κοινότητας, στις Νέες Εργατικές Κατοικίες της Ελασσόνας, παρουσία του Δημάρχου κ. Νικόλαου Ευαγγέλου .

Περισσότερα...

Συνάντηση δικτύωσης και συνεργασίας του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ελασσόνας με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ

Την Τρίτη 19 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Κοινότητας Ελασσόνας συνάντηση ενημέρωσης και κατάρτισης με τον επιστημονικό συνεργάτη και συντονιστή του Δικτύου Υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων (ΔΥΠΣΕΑ) του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ Θεσσαλίας, κο Κωνσταντίνο Παναγούλη. Το ΙΝΕ ΓΣΕΕ έχει αναπτύξει κινητή δομή Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής εργαζομένων στην περιφέρεια Θεσσαλίας και υλοποιούνται υπηρεσίες πληροφόρησης και συμβουλευτικής σε εργαζόμενους και ανέργους με σκοπό την ένταξη/επανένταξή τους στην αγορά εργασίας, την βελτίωση των εργασιακών σχέσεων και πληροφόρηση για θέματα εργασιακής και ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Περισσότερα...

Συναντήσεις δικτύωσης και ενημέρωσης του Κέντρου Κοινότητας με το Συμβουλευτικό Κέντρο Λάρισας και το Ψυχιατρικό Τμήμα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας

Την Δευτέρα 21 Μαΐου το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ελασσόνας πραγματοποίησε συνάντηση με το Συμβουλευτικό Κέντρο Λάρισας (ΚΕΘΙ) με σκοπό την γνωριμία, δικτύωση και ενημέρωση. Το Συμβουλευτικό Κέντρο Λάρισας παρέχει δωρεάν υπηρεσίες συμβουλευτικής στήριξης σε γυναίκες θύματα βίας ή και πολλαπλών διακρίσεων. Η συνάντηση ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη καθώς έγινε γνωστός ο ρόλος του Συμβουλευτικού Κέντρου και η σύνδεση του με το Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών αλλά και ο τρόπος με τον οποίο δουλεύουν με γυναίκες θύματα βίας.

Περισσότερα...

Εκδηλώσεις - γεγονότα

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018
Πρόσκληση ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΟΥ
article thumbnail

 

Τετάρτη 4 Απριλίου 2018
Ευχετήρια κάρτα
article thumbnail

               

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018
Πρόσκληση
article thumbnail

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018
Πρόσκληση
article thumbnail