Κινήσεις δικτύωσης Κέντρου Κοινότητας

Share

Στα πλαίσια της δικτύωσης το προσωπικό του Κέντρου Κοινότητας Ελασσόνας πραγματοποίησε συνάντηση με τον ΟΑΕΔ Λάρισας στις 9 Μαΐου και με το προσωπικό του ΟΑΕΔ Ελασσόνας στις 16 Μαΐου με σκοπό την γνωριμία, ενημέρωση και μελλοντική συνεργασία. Το προσωπικό του Κέντρου Κοινότητας Ελασσόνας ενημερώθηκε για τα προγράμματα απασχόλησης και κατάρτισης και τα επιδόματα ανέργων αλλά και για την συνολικότερη δράση του ΟΑΕΔ. Παράλληλα οι υπάλληλοι του Κέντρου Κοινότητας Ελασσόνας ενημέρωσαν το προσωπικό του ΟΑΕΔ για τον ρόλο του Κέντρου στην κοινότητα και την ανάγκη διασύνδεσης μεταξύ των δύο φορέων.

Στο Κέντρο Κοινότητας μπορούν να απευθύνονται όλοι οι πολίτες που αντιμετωπίζουν οικονομικές ή και ψυχοκοινωνικές δυσκολίες οι ίδιοι ή τα μέλη της οικογένειάς τους όπως ανεργία, οικονομική αδυναμία, έλλειψη στέγης και σίτισης, προβλήματα διαβίωσης με στόχο την ενημέρωση για προγράμματα συμβουλευτικού, εκπαιδευτικού, επαγγελματικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

To Κέντρο Κοινότητας εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα "Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020" και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.