Ανακοίνωση για τα εγκαίνια του Κέντρου Κοινότητας

Share

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι τα εγκαίνια του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ελασσόνας θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 26 Ιουνίου στις 20:00 στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Κοινότητας , στις Νέες Εργατικές Κατοικίες της Ελασσόνας με την παρουσία του Δημάρχου κυρίου Νικόλαου Ευαγγέλου .

Η νέα αυτή δομή εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα "Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020" και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Λειτουργεί για πρώτη φορά στο Δήμο, και έχει ως σκοπό τη συμβουλευτική, ψυχοκοινωνική και οικονομική υποστήριξη, ιδιαίτερα των ευάλωτων κατοίκων της περιοχής.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης των εγκαινίων οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το κοινωνικό έργο που προσφέρουν τα Κέντρα Κοινότητας και τον τρόπο που μπορούν να αξιοποιηθούν οι υπηρεσίες τους.

Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη καθώς το Κέντρο Κοινότητας φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο σύνδεσης μεταξύ πολιτών, φορέων κοινωνικής προστασίας και τοπικής αυτοδιοίκησης, με στόχο τον καλύτερο συντονισμό όλων, για μια αποτελεσματική κοινωνική μέριμνα.

Δείτε την πρόσκληση εδώ

Με τιμή

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ελασσόνας

Το προσωπικό του Κέντρου Κοινότητας,

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας

Εκδηλώσεις - γεγονότα

article thumbnail

Σας προσκαλούμε στην επίσημη δοξολογία του εορτασμού για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, η οποία θα τελεστεί στ [ ... ]

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019
Αποκριάτικες εκδηλώσεις 2019
article thumbnail

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019
Πρόσκληση πεσόντων Τσαριτσάνης
article thumbnail