Ομαδικά εργαστήρια συμβουλευτικής για ανέργους από το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ . «Διαμορφώνοντας ένα πλάνο αναζήτησης εργασίας»

Share

OmadikaErgΤο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ελασσόνας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ (ΙΝΕ ΓΣΕΕ), διοργανώνουν «Εργαστήριο συμβουλευτικής για ανέργους» με θέμα «Διαμορφώνοντας ένα πλάνο αναζήτησης εργασίας».

 

 

 

 

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Ιουνίου, 18:00 -20:00, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Το Κέντρο Κοινότητας στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του επιδιώκει τη συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, προκειμένου να γίνουν γνωστές οι δράσεις και τα προγράμματά του Ινστιτούτου στους ωφελούμενους του Κέντρου και γενικότερα σε όλους τους δημότες με απώτερο στόχο την υλοποίηση αυτών των δράσεων στο Δήμο Ελασσόνας προς όφελος τόσο των εργαζόμενων όσο και των άνεργων δημοτών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Κέντρου, μπορείτε να απευθύνεστε από Δευτέρα έως Παρασκευή στο τηλέφωνο 2493022676.

To Κέντρο Κοινότητας εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα "Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020" και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Δείτε το Δελτίο Τύπου αναλυτικά εδώ

Εκδηλώσεις - γεγονότα

Τρίτη 9 Απριλίου 2019
Έκθεση Ζωγραφικής
article thumbnail

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019
Δοξάζοντας την Άνοιξη
article thumbnail

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019
Οι Λευκές μας Νύχτες
article thumbnail

Κυριακή 24 Μαρτίου Αίθουσα Θεάτρου Δημάρχου Βασιλείου Φαρμάκη ώρα 8:30 μ.μ. Είσοδος Ελεύθερη         [ ... ]

article thumbnail

Σας προσκαλούμε στην επίσημη δοξολογία του εορτασμού για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, η οποία θα τελεστεί στ [ ... ]