Πρόσκληση Συνεδρίασης, με τηλεδιάσκεψη, Οικονομικής Επιτροπής 23/08/2021

Share
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ελασσόνας
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                               Ελασσόνα 19-08-2021
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ                                               Αρ.Πρωτ:14739
ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
6ης Οκτωβρίου 57,40200 Ελασσόνα
Πληρ: Δάσιου Μελιτίνη                                                 Προς: Τα μέλη της Οικονομικής
Τηλ: 2493350241                                                        Επιτροπής του Δήμου
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σας καλούμε σε συνεδρίαση, με τηλεδιάσκεψη, της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ελασσόνας, την 23η του μηνός Αυγούστου του έτους 2021 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:30 π.μ. , σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010, όπως ισχύει, σε συνδυασμό με τις διατάξεις του άρθρου 10 της από 11 Μαρτίου 2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Π.Ν.Π.) (Α' 55), η οποία κυρώθηκε με το άρθρο 2 του ν. 4682/2020 (Α' 76).

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί, με τηλεδιάσκεψη, μέσω της υπηρεσίας e-presence (www.epresence.gov.gr). Για όσα μέλη δεν έχουν τον απαιτούμενο εξοπλισμό θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης της συνεδρίασης από το χώρο της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου και έως του αριθμού των επτά (7) ατόμων, για λήψη αποφάσεων επί των κάτωθι θεμάτων:

1. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για την κατάθεση προτάσεων επί εκδίκασης αγωγής κατά του Δήμου Ελασσόνας και ορισμός αμοιβής.

2. Απαλλαγή υπόλογων (Προέδρων) πάγιας προκαταβολής και παροχή νέας πάγιας προκαταβολής έτους 2021 του Δήμου

3. Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής.

4. Αποδοχή εσόδου από την Η΄ κατανομή των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων προς κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών του Δήμου Ελασσόνας και απόδοση της τακτικής χρηματοδότησης μηνός Αυγούστου στον ΟΚΠΑΠ».

5. Υποβολή πρότασης για την υλοποίηση του νέου κύκλου του προγράμματος "Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 25.000 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ)/συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων"

6. Ορισμός επιτροπής διερεύνησης τιμών για την Πράξη με τίτλο «ΠΡΟΣΕΙΣΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ» στο πλαίσιο της πρόσκλησης ΑΤ11 του Προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» στον Άξονα Προτεραιότητας «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των Οικισμών» με τίτλο «Δράσεις για Υποδομές που χρήζουν αντισεισμικής προστασίας (προσεισμικός έλεγχος).

7. Προσφυγή στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, σύμφωνα με τα άρθρα 32 παρ. 2γ & 32Α του Ν. 4412/2016, για την επιλογή αναδόχου εκτέλεσης του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΛΟΓΩ ΖΗΜΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ» - Έγκριση της μελέτης - Καθορισμός των όρων της πρόσκλησης για διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση σε περιορισμένο αριθμό οικονομικών φορέων για την επιλογή του αναδόχου της σύμβασης - Καθορισμός των προσκαλούμενων οικονομικών φορέων - Ορισμός επιτροπής διαπραγμάτευσης και αξιολόγησης προσφορών.

Σε περίπτωση κωλύματος συμμετοχή σας, παρακαλούμε ενημερώστε εγκαίρως στο τηλ.2493350241 και 2493350224.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΑΤΣΑΣ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Πρόστιμο 20 € για εκπρόθεσμες δηλώσεις

article thumbnail

Μετά από ενημέρωση της ΔΕΔΔΗΕ Ελασσόνας σας ενημερώνουμε ότι για την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 έχει προγραμματιστεί διακοπή ρεύματος στην πόλη της Ελασσόνας και σε π [ ... ]

article thumbnail

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας, ο Δήμος Ελασσόνας έχει πραγματοποιήσει μια σειρά εκδηλώσεων, οι οποίες θα ολοκληρωθούν σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίο [ ... ]

article thumbnail

Να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους πριν από την έναρξη της αρδευτικής περιόδου καλεί ο Δήμος Ελασσόνας τους αρδευτές που οφείλουν και θα κληθούν μέσα στις επόμενε [ ... ]

article thumbnail

Δευτέρα 15 Απριλίου, ώρα 19:00, Αίθουσα ΚΔΒΜ Πνευματικό Κέντρο Ελασσόνας