Πρόσκληση Συνεδρίασης ΔΣ 18-01-2018 και ώρα 14:30

Share
Ελασσόνα 12-1-2018
Αριθμ. Πρωτ.: 743

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 18η του μηνός Ιανουαρίου του έτους 2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση ανατροπής αποφάσεων ανάληψης υποχρέωσης του Δημοτικού Συμβουλίου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

2. Έγκριση του Σχεδίου Δράσης Αειφόρου Ενέργειας του Δήμου Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

3. Έγκριση παράτασης του χρόνου ολοκλήρωσης του έργου «Κατάρτιση Σχεδίου Δράσης Αειφόρου Ενέργειας του Δήμου Ελασσόνας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

4. Έγκριση πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

5. Έγκριση παράτασης της συμβατικής προθεσμίας του έργου «Ασφαλτόστρωση στην Τ.Κ. Μαγούλας της Δ.Ε. Ποταμιάς». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

6. Γνωμοδότηση για την απαγόρευση βοσκής σε συστάδες του συμπλέγματος Αντιχασίων ορέων που πρόκειται να υλοτομηθούν. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Σαπουνάς.

7. Έγκριση εγγραφής του Δήμου ως συνδρομητή στο Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Ευαγγέλου.

8. Έγκριση διοργάνωσης εκδηλώσεων την περίοδο της Αποκριάς και έγκριση διάθεσης πίστωσης για την κάλυψη των σχετικών δαπανών. Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κ. Αλεξάνδρα Τσιαντέ.

9. «Έγκριση διάθεσης πίστωσης για την κάλυψη των δαπανών των επετειακών εκδηλώσεων «Καυκάκεια»». Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κ. Αλεξάνδρα Τσιαντέ.

10. Εξέταση αιτήματος του Συλλόγου Οικογενειών Θυμάτων Ολοκαυτώματος Δομένικου. Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κ. Αλεξάνδρα Τσιαντέ.

11. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου στην συνδιοργάνωση συνάντησης με θέμα «Οι εμπορικές συμφωνίες CETA και Ν. Αφρικής κοστίζουν την απώλεια της προστασίας της Φέτας». Έγκριση διάθεσης της σχετικής πίστωσης. Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κ. Αλεξάνδρα Τσιαντέ.

12. Έγκριση προγραμματισμού πρόσληψης εκτάκτου προσωπικού για το έτος 2018. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

Πίνακας Αποδεκτών:

1. κ. Δήμαρχος.

2. Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΜΠΙΣΜΠΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Για 2η χρονιά φέτος η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού & Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας διοργανώνει τμήματα άθλησης για όλους, τα οποία θα πραγματοποιή [ ... ]

article thumbnail

Ένα μεγάλο έργο ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Δήμο Ελασσόνας, ένα έργο προϋπολογισμού 134.600,00 ευρώ και αφορά σε ασφαλτοστρώσεις που πραγματοποιήθηκαν μετ [ ... ]

article thumbnail

Καθαρισμός οικοπεδικών εκτάσεων και λοιπών ακάλυπτων χώρων

article thumbnail

Με εκπροσώπους των γονέων μαθητών του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Ελασσόνας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, προκειμένου να συζητήσου [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, τιμά τους ήρωες και τους πολεμιστές της επανάστασης με δοξολογία στο Μητροπο [ ... ]