Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 7/7/2020

Share

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, η οποία θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 7η του μηνός Ιουλίου του έτους 2020 ημέρα Τρίτη και ώρα 16:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                   Ελασσόνα 3-7-2020
ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ                              Αριθμ. Πρωτ.:11759
ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
6ης Οκτωβρίου 57
40200 Ελασσόνα
Πληρ: Ι. Σεμερτζίδης
Τηλ: 2493350222


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, η οποία θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 7η του μηνός Ιουλίου του έτους 2020 ημέρα Τρίτη και ώρα 16:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση εκμίσθωσης δημοτικής έκτασης πέριξ των εγκαταστάσεων της βιομηχανικής μονάδας «Φάρμα Ελασσόνας» στις Κοινότητες Μεσοχωρίου και Αμουρίου. Εισηγητής Ν. Γάτσας.
2. Παροχή συναίνεσης του Δημοτικού Συμβουλίου για τη μεταφορά των έργων του Δήμου Ελασσόνας από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» και παροχή εξουσιοδότησης στον Δήμαρχο για την υπογραφή κάθε απαιτούμενου εγγράφου. Εισηγητής Ν. Γάτσας.
3. Κατ’ αρχήν συζήτηση για την δυνατότητα σύστασης ενεργειακής κοινότητας από τον Δήμο Ελασσόνας σε συνεργασία με φορείς και ιδιώτες. Εισηγητής Ν. Γάτσας.
4. Έγκριση παραχώρησης της χρήσης δημοτικών εκτάσεων – αρχαιολογικών χώρων στις Κοινότητες Πυθίου, Αζώρου και Δολίχης στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας για την εκτέλεση αρχαιολογικών εργασιών. Εισηγητής Ν. Γάτσας.
5. Έγκριση παράτασης της λειτουργίας του παραρτήματος του νηπιαγωγείου Καλλιθέας στον Οικισμό Καλυβίων λόγω αυξημένου αριθμού νηπίων. Εισηγητής Ν. Γάτσας.
6. Έγκριση πορίσματος της Επιτροπής καθορισμού του μισθώματος για την παράταση της μίσθωσης του «Αναψυκτηρίου» στην Ελασσόνα.Εισηγητής Δ. Κουρομπίνας.
7. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου σε πρόγραμμα ανταποδοτικής ανακύκλωσης. Εισηγητής Δ. Κουρομπίνας.
8. Έγκριση τροποποίησης του τεχνικού προγράμματος. Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.
9. Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων. Εισηγητής Δ. Κουρομπίνας.
10. Ανακατανομή των πιστώσεων του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ». Εισηγητής Δ. Κουρομπίνας.
11. Αποδοχή και απόδοση της τακτικής χρηματοδότησης μηνός Ιουνίου του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής Δ. Κουρομπίνας.
12. Ορισμός δικαιούχων Δημοτικών Συμβούλων και καθορισμός της καταβαλλόμενης αποζημίωσης για τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Εισηγητής Δ. Κουρομπίνας.
13. Σύσταση επιτροπών για την παραλαβή έργων και κλήρωση των Δ.Σ. που θα συμμετέχουν σε αυτές. Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.
14. Εξέταση αιτήματος του Συμβουλίου της Κοινότητας Ευαγγελισμού σχετικά με το έργο «Ανάπλαση πλατείας Τ.Κ. Ευαγγελισμού». Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.
15. Έγκριση πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων. Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.
16. Γνωμοδότηση για την κατά παρέκκλιση από τους όρους δόμησης επέκταση σταυλικής εγκατάστασης ιδιοκτησίας της κ. Παρθένας Σεμερτζίδου – Γιώτσαστην Κοινότητας Ελασσόνας. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.
17. Γνωμοδότηση για την κατά παρέκκλιση από τους όρους δόμησης ανέγερση νέας κτηνοτροφικής μονάδας ιδιοκτησίας του κ. Αθανασίου Κωσταφάκα στην Κοινότητα Καλλιθέας. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.
18. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου στο Πρόγραμμα Μαθητείας των δομών επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης για το σχολικό έτος 2020– 2021. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

Πίνακας Αποδεκτών:
1. κ. Δήμαρχος.
2. Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.
3. Πρόεδροι των Κοινοτήτων Αμουρίου και Μεσοχωρίου για τη συζήτηση του 1ου θέματος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΖΙΩΓΑΣ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους πριν από την έναρξη της αρδευτικής περιόδου καλεί ο Δήμος Ελασσόνας τους αρδευτές που οφείλουν και θα κληθούν μέσα στις επόμενε [ ... ]

article thumbnail

Δευτέρα 15 Απριλίου, ώρα 19:00, Αίθουσα ΚΔΒΜ Πνευματικό Κέντρο Ελασσόνας

article thumbnail

Πρόσκληση σε νέους και νέους να εγγραφούν στο μητρώο νέων για τη συμμετοχή στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέων απηύθυναν σήμερα με συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε  [ ... ]

article thumbnail

Τη νέα Δημοτική Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Ελασσόνας εξέλεξε με ομόφωνη απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας, η οποία αποτελείται από δραστήριες γυναίκε [ ... ]

article thumbnail

Τη σύμβαση του εμβληματικού έργου «Παρεμβάσεις αναβάθμισης δημόσιου χώρου για τη δημιουργία του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall) του Δήμου Ελασσόνας» υπέγραψαν  [ ... ]