Συμπαράσταση στους Δημοτικούς Υπαλλήλους που βγαίνουν σε διαθεσιμότητα

Share

dimotiki astynomiaΤην συμπαράστασή του στους δημοτικούς υπαλλήλους της Δημοτικής Αστυνομίας που βγαίνουν σε διαθεσιμότητα εξέφρασε το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας μετά από εισήγηση του Δημάρχου.

Ο κ. Πασχόπουλος τόνισε την αναγκαιότητα αντίδρασης στα σχέδια εξόντωσης των ΟΤΑ, αποδυνάμωσης των Δήμων και απόλυσης των εργαζομένων. «Οι Δήμοι μπαίνουν στο στόχαστρο μια άλλη μια φορά. Είμαστε αντίθετοι στην πολιτική αυτή», ανέφερε ο Δήμαρχος.

 

 

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Παράταση για την υποβολή αιτήσεων – υπεύθυνων δηλώσεων άρδευσης, δίνει ο Δήμος Ελασσόνας στους αρδευτές μέχρι την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024.

article thumbnail

Στην καρδιά του Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας βρέθηκε ο Δήμος Ελασσόνας, σήμερα Πέμπτη 16 Μαΐου σε μια άρτια διοργάνωση με τη συμμετοχή πάνω από 70 εθελοντών που  [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας υποδέχεται την μεγάλη γιορτή της ποδηλασίας και φιλοξενεί τον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2024 αυτή την Πέμπτη 16 Μαΐου.

article thumbnail

  Δεκάδες είναι οι καταναλωτές που πρόκειται να επηρεαστούν από το νέο πρόγραμμα διακοπής παροχής νερού λόγω οφειλών προς τη ΔΕΥΑ Ελασσόνας.

article thumbnail

Η Παιδική Χορωδία του Δήμου Ελασσόνας είχε τη χαρά και την τιμή να συμμετέχει στη 2η Εαρινή Συνάντηση Χορωδιών Δήμου Λαμιέων, την Κυριακή 21 Απριλίου, στο Δημοτικό Θ [ ... ]