Εθιμοτυπική επίσκεψη του Μητροπολίτη Ελασσόνας στο Δημαρχείο

Share

xaritwnΣυνάντηση Ευαγγέλου- Χαρίτωνα

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ελασσόνας κκ Χαρίτωνας στο γραφείο του νέου Δημάρχου Ελασσόνας κ. Ευαγγέλου, με την ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων του τελευταίου.

Οι δυο άντρες συζήτησαν για θέματα κοινού ενδιαφέροντος και επαναβεβαίωσαν την αγαστή συνεργασία που χαρακτηρίζει τη σχέση τους εδώ και καιρό.

Ο κ. Ευαγγέλου με αφορμή την επίσκεψη του Μητροπολίτου Ελασσόνας στο γραφείο του δήλωσε:

«Είναι πάντα μεγάλη μου η χαρά όταν συναντώ τον Μητροπολίτη Ελασσόνας κκ Χαρίτωνα. Τον ευχαρίστησα για την επίσκεψή του και τον διαβεβαίωσα για μια ακόμη φορά πως η πόρτα του Δημαρχείου Ελασσόνας θα είναι πάντα ανοιχτή για την εκκλησία. Είμαστε στη διάθεση της εκκλησίας και προσδοκούμε στη βοήθεια και στην ευχή της».

Το Γραφείο Τύπου

 

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας υποδέχεται την μεγάλη γιορτή της ποδηλασίας και φιλοξενεί τον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2024 αυτή την Πέμπτη 16 Μαΐου.

article thumbnail

  Δεκάδες είναι οι καταναλωτές που πρόκειται να επηρεαστούν από το νέο πρόγραμμα διακοπής παροχής νερού λόγω οφειλών προς τη ΔΕΥΑ Ελασσόνας.

article thumbnail

Η Παιδική Χορωδία του Δήμου Ελασσόνας είχε τη χαρά και την τιμή να συμμετέχει στη 2η Εαρινή Συνάντηση Χορωδιών Δήμου Λαμιέων, την Κυριακή 21 Απριλίου, στο Δημοτικό Θ [ ... ]

article thumbnail

Ξεκινούν αυτή την εβδομάδα τα τμήματα «Κύκλοι Άθλησης και Εργαστήρια Ευεξίας» με δεκάδες συμμετοχές πολιτών για 2η συνεχόμενη χρονιά από την Αντιδημαρχία Πολιτι [ ... ]

article thumbnail

Κατά την αντιπυρική περίοδο 2024 και προς αποφυγή πυρκαγιών σε δασικές και αγροτικές εκτάσεις, παρακαλούνται οι μελισσοκόμοι που δραστηριοποιούνται στο δήμο Ελασσ [ ... ]