Αστική ανάπλαση Τσαριτσάνης

Share

kourdisΣτην υπογραφή συμφωνητικού εκτέλεσης έργου με αντικείμενο την αστική ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων στο κέντρο της Τσαριτσάνης προχώρησαν ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου και ο κ. Ιωάννης Κουρδής, νόμιμος εκπρόσωπος κατασκευαστικής εταιρείας.

Το συγκεκριμένο έργο, μετά από δημοπρασία μέσω του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ, είναι προϋπολογισμού μελέτης 307.500 ευρώ (ΦΠΑ 24%) και έκπτωση 55,2%.

Μετά την υπογραφή του συμφωνητικού εκτέλεσης έργου, ο κ. Ευαγγέλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

H εκτέλεση έργων σε ολόκληρη την επαρχία Ελασσόνας συνεχίζεται βάσει του προγραμματισμού της δημοτικής αρχής, με στόχο την ουσιαστική παρέμβαση στο αστικό περιβάλλον και την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων.

Η παρέμβαση μας στην Τσαριτσάνη, μετά τη δημιουργία μιας σύγχρονης παιδικής χαράς είναι ένα ακόμα κομμάτι στο ψηφιδωτό που έχουμε σχεδιάσει, με στόχο, αφενός την ανάδειξη όλων των ιστορικών στοιχείων του χωριού, αφετέρου των υποδομών που είναι απαραίτητες στις μέρες μας.

Συνεχίζουμε με πρόγραμμα και σχέδιο για την ουσιαστική μεταμόρφωση ολόκληρης της επαρχίας Ελασσόνας.

Δημοτικά Νέα

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019 11:26
Αστική ανάπλαση Τσαριτσάνης
article thumbnail

Στην υπογραφή συμφωνητικού εκτέλεσης έργου με αντικείμενο την αστική ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων στο κέντρο της Τσαριτσάνης προχώρησαν ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νί [ ... ]

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 11:16
ΕΥΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
article thumbnail

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018 08:12
ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ
article thumbnail

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Π.Ε Λάρισας Περιφέρειας Θεσσαλίας, εξέδωσε δελτίο τύπου, σύμφωνα με το οποίο παρατείνεται η ημερομηνία υποβολής δηλώσεων συγκ [ ... ]

article thumbnail

        Ο Δήμος Ελασσόνας ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής  Ενότητας Λάρισας, που συμμετέχει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επ [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου, συμμετέχοντας στο ετήσιο συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας που ξεκίνησε χθες, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Εκδηλώσεις - γεγονότα

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019
Καυκάκεια 2019
article thumbnail

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019
Πρόσκληση Μελίσσι 2019
article thumbnail

article thumbnail

    

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018
Πρόσκληση ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΟΥ
article thumbnail