Πρόσκληση Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου, δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη, 25/04/2024 ημέρα Πέμπτη

Share
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                         Ελασσόνα 19-4-2024
ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ                                                    Αριθμ. Πρωτ.:7828
ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
6ης Οκτωβρίου 57
40200 Ελασσόνα
Πληρ: Ι. Σεμερτζίδης
Τηλ: 2493350222

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Σας προσκαλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας η οποία θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης και μέσω τηλεδιάσκεψης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 25η του μηνός Απριλίου του έτους 2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:30 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση του κανονισμού λειτουργίας του «Κέντρου Κοινότητας» Δήμου Ελασσόνας. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

2. Ορισμός τριμελούς επιτροπής λειτουργίας - διαχείρισης του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». Εισηγητής Ν. Γάτσας.

3. Ορισμός υδρονομέων άρδευσης για την αρδευτική περίοδο 2024. Εισηγητής Κ. Έξαρχος.

4. Έγκριση παράτασης της συμβατικής προθεσμίας του έργου «Ανάπλαση – ενοποίηση χώρων ενδιαφέροντος ιστορικού οικισμού Λιβαδίου Δήμου Ελασσόνας». Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

5. Έγκριση παράτασης της συμβατικής προθεσμίας του έργου «Παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας στο Γυμνάσιο – λύκειο Βερδικούσιας». Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

6. Έγκριση 2ου ΑΠΕ του έργου «Εσωτερική οδοποιία στην Κοινότητα Ελασσόνας». Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

7. Έγκριση 2ου ΑΠΕ, 2ου ΠΚΤΜΝΕ και 1ης συμπληρωματικής σύμβασης του έργου «Εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Δ.Κ. Κρανέας». Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

8. Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής έργου. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

9. Εξέταση αιτήματος χορήγησης έγκρισης εισόδου – εξόδου οχημάτων της «Στούπας Ευάγγελος &ΣΙΑ Ε.Ε.» για την εγκατάστασή της στη θέση «Αμπελοτόπια» της Δημοτικής Κοινότητας Λόφου. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

10. Εξέταση αιτήματος χορήγησης έγκρισης εισόδου – εξόδου οχημάτων της «Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ελασσόνας» για την εγκατάστασή της στη θέση «Βοδιανά» της Δημοτικής Κοινότητας Ελασσόνας. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

11. Εξέταση αιτήματος χορήγησης έγκρισης εισόδου – εξόδου οχημάτων της «Μουσουλής Ιωάννης» για την εγκατάστασή της στη θέση «Καλούδα» της Δημοτικής Κοινότητας Γαλανόβρυσης. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

12. Εξέταση αιτήματος χορήγησης έγκρισης εισόδου – εξόδου οχημάτων της «WHITE TOWN BREWERY IKE» για την εγκατάστασή της στη θέση «Καλούδα» της Δημοτικής Κοινότητας Γαλανόβρυσης. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

13. Έγκριση μίσθωσης οικοπέδου στην Δημοτική Κοινότητα Καρυάς το οποίο θα διαμορφωθεί κατάλληλα και θα αφεθεί σε κοινή χρήση για την αναβάθμιση της πλατείας. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

14. Έγκριση των πορισμάτων της επιτροπής καθορισμού των μισθωμάτων για την εκμίσθωση δημοτικών εκτάσεων στον Οικισμό Ασπροχώματος. Εισηγητής Ν. Παλάσκας.

15. Εξέταση αιτήματος πρόωρης διακοπής μίσθωσης δημοτικής έκτασης στον Οικισμό Λεύκης της Δημοτικής Κοινότητας Στεφανοβούνου. Εισηγητής Ν. Παλάσκας.

16. Έγκριση δωρεάν παραχώρησης της χρήσης δημοτικού χώρου στον Σύλλογο Ελασσονιτών Εθελοντών Ενεργών Πολιτών. Ανάκληση της 16/2020 απόφασης του Δ.Σ. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

Αποδέκτες:
1. κ. Δήμαρχος.
2. Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.
 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

Για να δείτε τις εισηγήσεις παρακαλώ πατήστε εδώ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Στην Ελασσόνα και στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ελασσόνας πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 27 Απριλίου 2024 η μεγάλη συναυλία του Δήμου Ελασσ [ ... ]

article thumbnail

Με τη συμμετοχή εκπροσώπου του Δήμου Ελασσόνας πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα η Ημερίδα για την Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά, που διοργάνωσαν το Υπουργείο Πολιτισμο [ ... ]

article thumbnail

Τον δικηγόρο και νέο Πρόεδρο του ΟΣΕ κ. Γιάννο Γραμματίδη τίμησε πρόσφατα ο Δήμος Ελασσόνας σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Ελασσόνα, εκφράζοντας τις ευχαρ [ ... ]

article thumbnail

  Μία μεγάλη ποδηλατική γιορτή με μαθητές και μαθήτριες δημοτικών σχολείων διοργάνωσε την Πέμπτη 25 Απριλίου ο Δήμος Ελασσόνας, στο πλαίσιο του προγράμματος πρό [ ... ]

article thumbnail

    Συνεχίζεται το πρόγραμμα δράσης για την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας, μέσω της μη κερδοσκοπικής εταιρείας HOPEgenesis, το οποίο πρόγραμμα προσφέρει δωρε [ ... ]