ΈΝΑΡΞΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ -ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΟΜΑΔΑΣ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Share

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ελασσόνας σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης του ΟΚΑΝΑ Λάρισας σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 7 Μαρτίου και ώρα 5:30 μ.μ., στο πρώτο κτήριο του Γυμνασίου Ελασσόνας, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση της ομάδας γονέων που δημιουργήθηκε έπειτα από την εκδήλωση- ομιλία με θέμα «ΠΡΟΛΗΨΗ των ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ και ΠΡΟΑΓΩΓΗ της ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ- η ΣΗΜΑΣΙΑ του ΓΟΝΕΪΚΟΥ ΡΟΛΟΥ»

που πραγματοποίησαν οι δύο φορείς, με ομιλητή τον κ. Πιτσίλκα Χρήστο, Κοινωνιολόγο, στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης.Το συντονισμό της ομάδας θα έχει ο κ. Πιτσίλκας και στα πλαίσια των συναντήσεων θα αναπτυχθούν θέματα που αφορούν τη σχέση γονέων-παιδιών, τη βελτίωση της μεταξύ τους επικοινωνίας, την σημασία των ορίων στην ανατροφή των παιδιών και γενικότερα την ενδυνάμωση των γονέων στο ρόλο τους. Οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν για τα προβλήματά τους, να θέσουν τις αγωνίες τους και να μοιραστούν εμπειρίες και συναισθήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ομάδα και τις δράσεις του Κέντρου, μπορείτε να απευθύνεστε από Δευτέρα έως Παρασκευή στο τηλ:2493022676.

To Κέντρο Κοινότητας εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα "Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020" και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

 

Εκδηλώσεις - γεγονότα

Τρίτη 9 Απριλίου 2019
Έκθεση Ζωγραφικής
article thumbnail

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019
Δοξάζοντας την Άνοιξη
article thumbnail

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019
Οι Λευκές μας Νύχτες
article thumbnail

Κυριακή 24 Μαρτίου Αίθουσα Θεάτρου Δημάρχου Βασιλείου Φαρμάκη ώρα 8:30 μ.μ. Είσοδος Ελεύθερη         [ ... ]

article thumbnail

Σας προσκαλούμε στην επίσημη δοξολογία του εορτασμού για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, η οποία θα τελεστεί στ [ ... ]