Δελτίο Τύπου Κέντρου Κοινότητας

Share

kentrokoinothtas

Την Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε συνάντηση γνωριμίας- δικτύωσης μεταξύ του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ελασσόνας, του ΒΣΣ Δήμου Ελασσόνας και της κινητής μονάδας του ΚΕΘΕΑ –ΕΞΟΔΟΣ.

Το ΚΕΘΕΑ- ΕΞΟΔΟΣ είναι πρόγραμμα απεξάρτησης και παρέχει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα χρήσης ή εξάρτησης καθώς και στις οικογένειές τους. Στόχος της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του προγράμματος ,η δικτύωση με τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Ελασσόνας καθώς και η ανάπτυξη μελλοντικής συνεργασίας για ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας πάνω σε θέματα των εξαρτήσεων. Από την διασύνδεση προέκυψε η ανάγκη διοργάνωσης δράσεων ενημέρωσης σε τοπικό επίπεδο έτσι ώστε η παρουσία της κινητής μονάδας ΚΕΘΕΑ- ΕΞΟΔΟΣ να αποτελέσει ένα πρώτο σημείο αναφοράς και επαφής για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα εξάρτησης.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε από Δευτέρα έως Παρασκευή στο τηλ: 2493022676.

To Κέντρο Κοινότητας εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα "Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020" και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.