Πασχαλινό Καλάθι Αλληλεγγύης από το Δήμο Ελασσόνας

Share

sima dimouΟ Δήμος Ελασσόνας και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας προσφέρουν φέτος σε οικογένειες - ωφελούμενες του Κοινωνικού Παντοπωλείου το Πασχαλινό Καλάθι Αλληλεγγύης με την ευγενική στήριξη επιχειρήσεων, σωματείων, υπηρεσιών και πολιτών.

 

 

Το Πασχαλινό καλάθι αλληλεγγύης αποτελεί μία πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πρόνοιας που σκοπό έχει να προσφέρει ένα δώρο αγάπης στους δημότες που ζουν σε συνθήκες κοινωνικού αποκλεισμού και λαμβάνουν συχνά υποστήριξη από τις κοινωνικές δομές του Δήμου. Στις δύσκολες συνθήκες που διανύουν όλοι λόγω της πανδημίας του κορωνοίού, κρίνεται απαραίτητο όσο ποτέ οι δομές του δήμου να είναι κοντά σε όλους.

Το Καλάθι Αλληλεγγύης θα διανεμηθεί στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ελασσόνας, που δεν είναι δικαιούχοι του Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του ΤΕΒΑ, μέσω του Προγράμματος 'Βοήθεια στο Σπίτι', λόγω των προληπτικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού και του περιορισμού των μετακινήσεων των πολιτών,

από 13 Απριλίου Μ.Δευτέρα μέχρι και 15 Απριλίου Μ. Τετάρτη.

Για πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν οι ωφελούμενοι με την Αντιδήμαρχο κ. Φρόσω Καρκαβανίδου στα τηλέφωνα : 24930-25440, 6945591722

Ευχόμαστε το «ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΚΑΛΑΘΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» να είναι ένα δώρο αγάπης και ελπίδας για τις οικογένειες που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Κοινωνικής Πρόνοιας

και Διοικητικών Θεμάτων

Ευφροσύνη Καρκαβανίδου – Σκρέτα