Δωρεά 10 τάμπλετ από την εταιρεία «Ήπειρος» στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ελασσόνας

Share

doreahpeirosΣτη δωρεά δέκα (10) ηλεκτρονικών υπολογιστών τύπου tablet στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ελασσόνας προχώρησε η εταιρεία «Ήπειρος Α.Ε.Β.Ε.», η οποία διατηρεί τυροκομικές εγκαταστάσεις στη βιομηχανική περιοχή της Ελασσόνας (πρώην Βίγλα).

Τον εξοπλισμό παρέλαβε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Φρ. Καρκαβανίδου-Σκρέτα, παρουσία του Δημάρχου Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσα, από τον διευθυντή του εργοστασίου της Ελασσόνας, κ. Γ. Κουτσικιανίδη.

Τα τάμπλετ θα διατεθούν σε ευπαθείς οικογένειες ωφελούμενες του κοινωνικού παντοπωλείο, για να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο και τις νέες ψηφιακές εφαρμογές.

Ο κ. Γάτσας ευχαρίστησε τον κ. Γ. Κουτσικιανίδη για την προσφορά αυτή της εταιρείας «ΗΠΕΙΡΟΣ» στο κοινωνικό παντοπωλείο, που αποδεικνύει την ευαισθησία και το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας.

Ο κ. Κουτσικιανίδης απάντησε ότι η εταιρεία ΗΠΕΙΡΟΣ και ο διευθύνων σύμβουλος κ. Παντελιάδης είναι δίπλα στις ευπαθείς ομάδες, στηρίζουν την τοπική οικονομία με την αναβάθμιση της τυροκομικής εγκατάστασης στην Ελασσόνα και συμμετέχουν στην προώθηση των τοπικών προϊόντων με την ενίσχυση εκθέσεων και τοπικών γιορτών.