ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΕΒΑ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Share

teva3

ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΕΒΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                            Ελασσόνα: 11-09-2020          
ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ –
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ –
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΒΕΣΤΙΑΡΙΟ
6ης Οκτωβρίου 57
Ελασσόνα 40200
Tηλ: 2493025440
2493350239
Φαξ:24930-22310

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Ελασσόνας ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, που συμμετέχει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), ανακοινώνει ότι:

θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ», Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020 για τους ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ.

Θα διανεμηθούν τα ακόλουθα προϊόντα Αλεύρι Σίτου, Πραλίνα Φουντουκιού, Ρύζι, Βόειο κρέας, Χοιρινό κρέας, Γραβιέρα, Ελαιόλαδο, Ζάχαρη, Κριθαράκι Μέτριο, Μέλι Ανθέων, Φρυγανιές, Φασόλια, Φακές, Φέτα, Πελτές Ντομάτας, Corn Flakes, Μαρμελάδα, Αχλάδια, Μήλα, Οδοντόβουρτσα, Σαπούνι πλάκα, Σκόνη για Πλύσιμο ρούχων και Καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης ανάλογα με τον αριθμό μελών των ωφελουμένων οικογενειών.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλάβουν τα προϊόντα με την επίδειξη της απόφασης έγκρισης ΚΕΑ ή του ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης που παραλαμβάνει και σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης των ιδίων, με επιπλέον κατάθεση εξουσιοδότησης ετέρου προσώπου (απαιτείται γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ) και επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.

Λόγω της υφιστάμενης κατάστασης και της πανδημίας Covid-19, οι ωφελούμενοι που θα προσεγγίσουν το σταθερό σημείο διανομής που είναι ο χώρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ελασσόνας στις παλιές εργατικές κατοικίες, πρέπει να προσέλθουν τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα που θα τους υποδεχθεί από το Δήμο Ελασσόνας μέσω τηλεφωνήματος και μηνύματος στο κινητό τηλέφωνο που έχουν δηλώσει.

Συγκεκριμένα η διανομή θα πραγματοποιηθεί ΑΥΣΤΗΡΑ ως εξής:

ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ:

• ΑΓΙΟΝΕΡΙ – ΑΕΤΟΡΑΧΗ – ΑΜΟΥΡΙ – ΑΝΑΛΗΨΗ –– ΒΑΛΑΝΙΔΑ – ΓΕΡΑΝΕΙΑ - ΔΟΜΕΝΙΚΟ : 8.00-8.30

• ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ - ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ - ΑΜΠΕΛΙΑ : 8.30 – 9.10

• ΜΕΣΟΧΩΡΙ - ΠΡΑΙΤΩΡΙ - ΣΥΚΕΑ - ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ - ΜΑΓΟΥΛΑ – ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ : 9.10 – 9.50

• ΚΡΑΝΙΑ – ΛΟΥΤΡΟ - ΑΚΡΗ : 9.50 – 10.30

• ΛΙΒΑΔΙ – ΔΟΛΙΧΗ - ΚΑΡΥΑ – ΣΥΚΑΜΙΝΕΑ : 10.30 -11.10

• ΤΣΑΠΟΥΡΝΙΑ – ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟ - ΜΗΛΕΑ - ΛΥΚΟΥΔΙ - ΑΖΩΡΟΣ : 11.10 – 11.30

• ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ - ΛΟΦΟΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ - ΠΥΘΙΟ - ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ - ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ - ΚΟΚΚΙΝΟΠΗΛΟΣ : 11.30 – 12.00

• ΕΛΑΣΣΟΝΑ – ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ – ΣΤΕΦΑΝΟΒΟΥΝΟ - ΜΙΚΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ – ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ – ΔΡΥΜΟΣ – ΓΑΛΑΝΟΒΡΥΣΗ - ΛΑΡΙΣΑ : 12.00 – 16.00

Η ενημέρωση των ωφελουμένων θα γίνει με γραπτό μήνυμα SMS στα κινητά τους τηλέφωνα των δικαιούχων.

Σε περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να επικοινωνούν με το γραφείο ΤΕΒΑ και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού – Κοινωνικής Πρόνοιας και Διοικητικών Θεμάτων κα Καρκαβανίδου – Σκρέτα Ευφροσύνη στα τηλέφωνα: 2493025440 και 6945591722.

Υποχρεώσεις Ωφελούμενων

Οι ωφελούμενοι είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν τις παρακάτω οδηγίες:

1. Να προσέλθουν στο σημείο παραλαβής των τροφίμων αυστηρά στη προκαθορισμένη μέρα και ώρα που θα τους κοινοποιηθεί με SMS. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να τηρηθεί ο συγκεκριμένος κανόνας για την αποφυγή συγχρωτισμού.

2. Κατά τη ταυτοποίηση και παραλαβή να φορούν μάσκα.

Το ΤΕΒΑ υποστηρίζει τη διανομή τροφίμων και βασικών υλικών αγαθών, συνδυάζεται με συνοδευτικά μέτρα τα οποία στοχεύουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων και υλοποιείται στο σύνολο της χώρας.

Συμβάλλει στην επίτευξη του στόχου για την ανακούφιση των χειρότερων μορφών της φτώχειας, προάγει την κοινωνική συνοχή και ως εκ τούτου συνεισφέρει στον στόχο της εξάλειψης της φτώχειας και συγκεκριμένα στη μείωση του αριθμού των ατόμων που διατρέχουν κίνδυνο φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού. Ενισχύει την δημιουργία ευρύτερου δικτύου συνεργαζόμενων Δήμων και Φορέων.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

• ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ – ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ: κα ΚΑΡΚΑΒΑΝΙΔΟΥ – ΣΚΡΕΤΑ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ , ΤΗΛ:2493025440 -6945591722

Η Αντιδήμαρχος Δήμου Ελασσόνας

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ – ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΚΑΡΚΑΒΑΝΙΔΟΥ – ΣΚΡΕΤΑ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ

teva1           teva2