Πρόσκληση Συνεδρίασης, με τηλεδιάσκεψη, Οικονομικής Επιτροπής 14/06/2021

Share

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ελασσόνας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                  Ελασσόνα 10-06-2021
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ                                                 Αρ.Πρωτ:10956
ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
6ης Οκτωβρίου 57,40200 Ελασσόνα
Πληρ: Δάσιου Μελιτίνη                                                    Προς: Τα μέλη της Οικονομικής
Τηλ: 2493350241                                                           Επιτροπής του Δήμου
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Σας καλούμε σε συνεδρίαση, με τηλεδιάσκεψη, της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ελασσόνας, την 14η του μηνός Ιουνίου του έτους 2021 ημέρα Δευτέρα και ώρα 09:00 π.μ. , σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010, όπως ισχύει, σε συνδυασμό με τις διατάξεις του άρθρου 10 της από 11 Μαρτίου 2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Π.Ν.Π.) (Α' 55), η οποία κυρώθηκε με το άρθρο 2 του ν. 4682/2020 (Α' 76).

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί, με τηλεδιάσκεψη, μέσω της υπηρεσίας e-presence (www.epresence.gov.gr). Για όσα μέλη δεν έχουν τον απαιτούμενο εξοπλισμό θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης της συνεδρίασης από το χώρο της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου και έως του αριθμού των επτά (7) ατόμων, για λήψη αποφάσεων επί των κάτωθι θεμάτων:

1. Ορισμός υπόλογου χρηματικών ενταλμάτων προπληρωμής.

2. Απαλλαγή υπόλογου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής.

3. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για υπόθεση ακινήτου του Δήμου και ορισμός αμοιβής.

4. Συγκρότηση επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής της σύμβασης της υπηρεσίας «Σχέδιο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (ΣΦΗΟ) Δήμου Ελασσόνας».

5. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη 3ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης εργασιών του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ –ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΠΟΤΑΜΙΑΣ – ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΥΑΣ».

6. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη 1ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΚΟΛΩΝΩΝ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ».

7. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη του 1ου πρακτικού δημοπρασίας του έργου «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΟ Δ.Δ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ»

8. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη του 2ου πρακτικού δημοπρασίας του έργου «ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ».

9. Λήψη απόφασης ορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου για την παροχή γνωμοδότησης περί άσκησης ή μη ένδικων μέσων κατά της με αριθ.55/2021 απόφασης του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας (υπ'αριθ.974/2016 αγωγής της εταιρείας ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΟΣ & ΣΙΑ ΕΤΕ)

10. Ανάθεση της σύμβασης παροχής υπηρεσιών με τίτλο «ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΟΙΚΙΣΚΩΝ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ (ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ-ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΚΟΥΣ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΩΝ)»- έπειτα από την προσφυγή στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, σύμφωνα με τα άρθρα 32 παρ. 2γ & 32Α του Ν. 4412/2016.

11. Έγκριση των όρων φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικών ακινήτων (σχετ. η με αρ. 56/2021 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου).

12. Ανάκληση της με αρ.147/2021 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής και λήψη νέας σχετικά με τη διαγραφή ληξιπρόθεσμων βεβαιωμένων οφειλών (για τέλη άρδευσης του 2020).

13. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης με τη ΔΕΥΑΕΛ για το έργο με τίτλο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΣΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ».

14. Αποδοχή δωρεών φορέων, συλλογών, επιχειρήσεων και φυσικών προσώπων προς το Δήμο Ελασσόνας για την ανακούφιση των πληγέντων από τον σεισμό της 3/3/2021 και 4/3/2021.

15. Εισήγηση αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021.

Σε περίπτωση κωλύματος συμμετοχή σας, παρακαλούμε ενημερώστε εγκαίρως στο τηλ.2493350241 και 2493350224.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΑΤΣΑΣ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

    Συνεχίζεται το πρόγραμμα δράσης για την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας, μέσω της μη κερδοσκοπικής εταιρείας HOPEgenesis, το οποίο πρόγραμμα προσφέρει δωρε [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας προσφέρει και φέτος το Πασχαλινό Καλάθι Αλληλεγγύης σε οικογένειες δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου με την ευγενική στήριξη επιχειρήσε [ ... ]

article thumbnail

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο ανοιχτός διαγωνισμός από το Δήμο Ελασσόνας για την επιλογή αναδόχου του έργου «Κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς Δήμου Ελασσ [ ... ]

article thumbnail

Την Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 ο Δήμος Ελασσόνας υποδέχεται ως συνδιοργανωτής τη μεγάλη γιορτή της ποδηλασίας, τον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2024, και είναι ένας από [ ... ]

article thumbnail

Και δεύτερη επιστολή για τα προβλήματα των αγροτών στο Δήμο Ελασσόνας απέστειλε ο Δήμαρχος Ελασσονας κ. Νικ. Γάτσας, στον Προϊστάμενο του υποκαταστήματος του ΕΛΓΑ [ ... ]