Δημιουργική απασχόληση και φιλανθρωπικές δράσεις στο Χριστουγεννιάτικο σπιτάκι στην Κεντρική πλατεία Ελασσόνας

ergastirioΠρόγραμμα Εκδηλώσεων

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 17:00μμ – 19:00μμ: «Christmas Party»

Παιδικό πάρτι από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων της Ελασσόνας με μουσική τραγούδι και κατασκευές.

Περισσότερα...

Σύσκεψη Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ελασσόνας

polprost24nΝ.Γάτσας: «Μέριμνα μας η εξασφάλιση της ανθρώπινης ζωής»

 

 

 

Περισσότερα...

Ν. Γάτσας : «Προτεραιότητα η εξυπηρέτηση των κτηνοτρόφων στο ορεινό Λιβάδι»

livadi1112Την ορεινή κοινότητα Λιβαδίου επισκέφτηκε πρόσφατα ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας και οι Αντιδήμαρχοι Πολεοδομίας-Προγραμματισμού κ. Δ. Καρανίκας, Οικονομικών κ. Δ. Κουρουμπίνας, Βορείου Τομέα κ. Ιω. Νάνος και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΕ κ. Ιπ. Τζιουμακλής, στην οποία είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με το Συμβούλιο της Κοινότητας Λιβαδίου στο πρώην Δημαρχείο και να συζητήσουν μεταξύ άλλων τα θέματα της αγροτικής οδοποιίας τα οποία προέκυψαν από τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών.

Περισσότερα...

Ορκωμοσία νέου Δημοτικού Συμβούλου στο Δήμο Ελασσόνας

kalyvasΝέος Δημοτικός Σύμβουλος ορκίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα ο κ. Αθανάσιος Καλύβας από την εκλογική περιφέρεια Αντιχασίων, ο οποίος εκλέχτηκε με την παράταξη «Ένας Δήμος για Όλους».

Περισσότερα...

Ν. Γάτσας : «Προβολή των αρχαιολογικών χώρων με επίκεντρο τον Όλυμπο»

diaxroniko3ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΑΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Σε ημερίδα με θέμα «Το Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας και η Πολιτιστική Διαδρομή Θεσσαλίας» συμμετείχε ο Δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Γάτσας για την ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων του Δήμου Ελασσόνας.

Περισσότερα...

Νέος Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Παιδείας ο κ. Κωνσταντίνος Τσανούσας

tsanousasΝέος πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας του Δήμου Ελασσόνας εκλέχτηκε χθες το βράδυ στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής ενότητας Λιβαδίου κ. Κωνσταντίνος Τσανούσας.

Περισσότερα...

Ν. Γάτσας : «Είμαστε υπέρ της διαβούλευσης και της λαϊκής συμμετοχής

IMG8413Στη Λαϊκή Συνέλευση της κοινότητας Δρυμού συμμετείχαν πρόσφατα ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας και οι Αντιδήμαρχοι κ. Γ. Κατσιούρας και κ. Ιω. Νάνος, στην οποία είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τους δημότες και να τους ενημερώσουν για την κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο Ελασσόνας.

Περισσότερα...

ΞΕΚΙΝΑ Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Ο Δήμος Ελασσόνας παρέχει τη δυνατότητα παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Σήμερα Πέμπτη 5/12/2019 και ώρα 19.00 μ.μ θα υπάρξει η πρώτη ζωντανή μετάδοση με τη χρήση του YouTube από την σελίδα του Δήμου.

Περισσότερα...

Διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του ΤΕΒΑ

Ο Δήμος Ελασσόνας ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, που συμμετέχει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), ανακοινώνει ότι:

Περισσότερα...

Ν. Γάτσας: «Ικανοποίηση για τη διατοπική συνεργασία Λάρισας-Πιερίας για τον Όλυμπο

aenol2Στη συνάντηση εργασίας που πραγματοποίησε στη Λάρισα η «Α.Ε.ΝΟ.Λ. Α.Ε.» στο πλαίσιο της Διατοπικής Συνεργασίας «ΟΛΥΜΠΟΣ - Προϊόντα, Περιβάλλον, Πολιτισμός» μεταξύ της Αναπτυξιακής Εταιρείας Νομού Λάρισας Α.Ε. & της Πιερικής Αναπτυξιακής Α.Ε. συμμετείχε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας.

Περισσότερα...

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο η Ελασσόνα

xmasnΣτο κάλεσμα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου το βράδυ της Δευτέρας 2 Δεκεμβρίου, μικροί και μεγάλοι έδωσαν το παρόν στην κεντρική πλατεία της πόλης, για να απολαύσουν το τοπικό συγκρότημα "Samoladay the band" και την Φιλαρμονική του Δήμου Ελασσόνας.

Περισσότερα...

Υπεγράφη η σύμβαση για το Πνευματικό Κέντρο Τσαριτσάνης

krikosΣτην υπογραφή της σύμβασης του έργου «Πνευματικό Κέντρο Τσαριτσάνης» ποσού 606.998,00 ευρώ προχώρησε την περασμένη Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019 ο Δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Γάτσας.

Περισσότερα...

Οι ειδικότητες για τις 8μηνες συμβάσεις στο Δήμο Ελασσόνας

Από το Δήμο Ελασσόνας ανακοινώνονται οι ειδικότητες των οχτάμηνων συμβάσεων εργασίας κοινωφελούς χαρακτήρα με τη χρηματοδότηση του ΟΑΕΔ. Οι θέσεις που εγκρίθηκαν για το Δήμο Ελασσόνας ανέρχονται σε 97 και θα προκηρυχθούν με ανακοίνωση του ΟΑΕΔ εντός των επόμενων ημερών.

Περισσότερα...

Η Ελασσόνα ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

samoladaioiΔευτέρα 2 Δεκεμβρίου στις 19:30μ.μ.

Ο Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Ελασσόνας σας προσκαλεί στο Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στην κεντρική πλατεία της Ελασσόνας Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου στις 19:30μ.μ.

 

 

 

Περισσότερα...

Συνάντηση εργασίας των Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και το Δίκτυο Περραβία

2nΣε συνάντηση εργασίας συμμετείχαν, μετά από πρόσκληση της Αντιδημάρχου Πολιτισμού του Δήμου Ελασσόνας κ. Φρόσως Καρκαβανίδου-Σκρέτα και του προέδρου του Δικτύου Περραιβία κ. Κωνσταντίνου Σκριάπα, οι πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι της Επαρχίας Ελασσόνας.

Περισσότερα...

Στα Γιαννιτσά για τον εορτασμό των Ενόπλων Δυνάμεων o Δήμαρχος Ελασσόνας

DSC9103Σε εκδήλωση της ΙΙ Μεραρχίας 'Ελασσών'

Με αφορμή τον εορτασμό της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Γάτσας με τον Αντιδήμαρχο κ. Ιω. Νάνο βρέθηκαν την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, για να τιμήσουν την ΙΙ Μεραρχία που φέρει το όνομα «Ελασσών», σε μια όμορφη, συγκινητική εκδήλωση που καθήλωσε τους παρευρισκόμενους με τα ιστορικά στοιχεία, τα αφηγήματα και τα κειμήλια.

Περισσότερα...

ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΕΒΑ

Ο Δήμος Ελασσόνας ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, που συμμετέχει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), ανακοινώνει ότι:

Περισσότερα...

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Ν.Γάτσας: «Μέριμνα μας η εξασφάλιση της ανθρώπινης ζωής»      

article thumbnail

Την ορεινή κοινότητα Λιβαδίου επισκέφτηκε πρόσφατα ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας και οι Αντιδήμαρχοι Πολεοδομίας-Προγραμματισμού κ. Δ. Καρανίκας, Οικονομικών κ [ ... ]

article thumbnail

Νέος Δημοτικός Σύμβουλος ορκίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα ο κ. Αθανάσιος Καλύβας από την εκλογική περιφέρεια Αντιχασίων, ο οποίος εκλέχτηκε με την παράταξη «Ένα [ ... ]

article thumbnail

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΑΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ Σε ημερίδα με θέμα «Το Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας και η Πολιτιστική Διαδρομή Θεσσαλίας» σ [ ... ]

article thumbnail

Νέος πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας του Δήμου Ελασσόνας εκλέχτηκε χθες το βράδυ στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  [ ... ]

Εκδηλώσεις - γεγονότα

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019
Πρόσκληση
article thumbnail

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019
Tουρνουά Basket 3x3
article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Αθλητισμού, σε συνεργασία με τον Τομέα Basket του ΓΣΕΕ σας π [ ... ]

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019
Ελευθέρια 2019
article thumbnail

Δείτε αναλυτικά την πρόσκληση εδώ