ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 8-9-2021

Share

Πρόσκληση Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ελασσόνας

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση, της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ελασσόνας,
την 8η του μηνός Σεπτεμβρίου του έτους 2021 ημέρα Τετάρτη και ώρα 09:00 π.μ. ,
για λήψη αποφάσεων επί των κάτωθι θεμάτων:


1. Καθορισμός ειδικοτήτων εκτάκτου προσωπικού με σύμβαση ΙΔΟΧ (8μηνης διάρκειας) με κάλυψη της δαπάνης από ΚΑΠ.
2. Αποδοχή ένταξης και χρηματοδότησης της Πράξης του Δήμου Ελασσόνας στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης V «Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για την δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού των δήμων της χώρας».
3. Αποδοχή της Γ΄ Κατανομής από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2021, στο Δήμο Ελασσόνας, για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης»
4. Ορισμός υπόλογου χρηματικού ενταλμάτος προπληρωμής.
5. Ορισμός αμοιβής πληρεξούσιου δικηγόρου.
6. Αποδοχή έκτακτης επιχορήγησης προς κάλυψη εκτάκτων και επιτακτικών αναγκών που προκλήθηκαν από την εμφάνιση του κορωνοϊου SARS-Cov-2.
7. Έγκριση αποφάσεων Δημάρχου και απολογιστικών δαπανών θεομηνιών.
8. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για νομική υποστήριξη υπαλλήλου του Δήμου και ορισμός αμοιβής.
9. Απαλλαγή υπολόγων για τα υπ’αριθ. 10Χ/2021 και 12Χ/2021 εντάλματα προπληρωμής.
10. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για έκδοση εισήγησης και ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου εκπροσώπησης για την νομική υποστήριξη αιρετού.
11. Έγκριση 2ου Πρακτικού Δημοπρασίας του έργου «Κατασκευή Τοιχιου Αντιστήριξης στην Δ.Κ.Καρυάς (Επικαιροποίηση της 8/2019 Μελέτης).
12. Έγκριση 2ου πρακτικού δημοπρασίας του έργου «Ανάπλαση –Ενοποίηση Χώρων Ενδιαφέροντος του ιστορικού οικισμού Λιβαδίου Δήμου Ελασσόνας».
13. Έγκριση πρακτικού διαδικασίας με διαπραγμάτευση του έργου «Επέκταση Αγωγού ύδρευσης ως τη νέα δεξαμενή στην ΤΚ Βλαχογιαννίου».
14. Έγκριση πρακτικού διαδικασίας με διαπραγμάτευση του έργου «Αξιοποίηση Υδρευτικής Γεώτρησης στην ΤΚ Ελασσόνας».
15. Έγκριση πρακτικού διαδικασίας με διαπραγμάτευση του έργου «Αποκατάσταση –Συντήρηση οδοφωτισμού Ελασσόνας λόγω ζημιών που προκλήθηκαν από το σεισμό».
16. Εξέταση αίτησης παράτασης της προθεσμίας υπογραφής της σύμβασης ανάθεσης της μελέτης «Μελέτη Στατικής Επάρκειας και Επισκευών Λιθόκτιστων Σχολείων του Δ.Ελασσόνας μετά το σεισμό της 3 και 4-3-2021».
17. Έκθεση εσόδων-εξόδων (Β΄ τριμήνου 2021) για τον έλεγχο υλοποίησης του προϋπολογισμού
18. Εισήγηση 10ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων του Δήμου, οικονομικού έτους 2021 .
19. Εξειδίκευση πίστωσης για την διοργάνωση εκδηλώσεων «Ελλάδα 1821-2021» του Δήμου Ελασσόνας
20. Διαγραφή ποσού από τους Χρηματικούς Καταλόγους του 2020 και 2021 λόγω της απαλλαγής ενοικίων δημοτικών ακινήτων που κρίθηκαν αναγκαίες κατ’ εφαρμογή των υπουργικών αποφάσεων που προσδιορίζουν τις πληττόμενες επιχειρήσεις που απαλλάσσονται από την υποχρέωση καταβολής του συνολικού ή μέρους του συνολικού μισθώματος από τον Μάρτιο του 2020 έως και τον Ιούνιο του 2021.

Για τη συμμετοχή τους στη συνεδρίαση με φυσική παρουσία τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένα ή να έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο και να χρησιμοποιούν προστατευτική μάσκα (Εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών υπ’ αριθμό 54/2021).
Για όσα μέλη δεν έχουν εμβολιαστεί θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής στη συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης με χρήση της εφαρμογής ePresence και σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν παρασχεθεί.

Σε περίπτωση κωλύματος συμμετοχή σας, παρακαλούμε ενημερώστε εγκαίρως στο τηλ.2493350241 και 2493350224.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΑΤΣΑΣ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

    Συνεχίζεται το πρόγραμμα δράσης για την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας, μέσω της μη κερδοσκοπικής εταιρείας HOPEgenesis, το οποίο πρόγραμμα προσφέρει δωρε [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας προσφέρει και φέτος το Πασχαλινό Καλάθι Αλληλεγγύης σε οικογένειες δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου με την ευγενική στήριξη επιχειρήσε [ ... ]

article thumbnail

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο ανοιχτός διαγωνισμός από το Δήμο Ελασσόνας για την επιλογή αναδόχου του έργου «Κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς Δήμου Ελασσ [ ... ]

article thumbnail

Την Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 ο Δήμος Ελασσόνας υποδέχεται ως συνδιοργανωτής τη μεγάλη γιορτή της ποδηλασίας, τον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2024, και είναι ένας από [ ... ]

article thumbnail

Και δεύτερη επιστολή για τα προβλήματα των αγροτών στο Δήμο Ελασσόνας απέστειλε ο Δήμαρχος Ελασσονας κ. Νικ. Γάτσας, στον Προϊστάμενο του υποκαταστήματος του ΕΛΓΑ [ ... ]