Ν. Γάτσας: «Ο κ. Ευαγγέλου να σέβεται την εκλογική νομοθεσία για την προβολή»

ekloges

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΦΙΣΩΝ

Περισσότερα...

«ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ» Συναυλία με τα σύνολα της Παιδικής Χορωδίας Δήμου Ελασσόνας

paidikixorodiamousikisanparamythi

H Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Θεσσαλίας σας προσκαλούν στη συναυλία «Μουσική σαν παραμύθι» με τα σύνολα της Παιδικής Χορωδίας Δήμου Ελασσόνας, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 8:00 μ.μ., στην αίθουσα «Δημάρχου Β. Φαρμάκη», στην Ελασσόνα.

Περισσότερα...

Ν. Γάτσας: «Ανεύθυνες καταγγελίες από ανεύθυνους υποψήφιους»

logodimos1

Ανεύθυνες χαρακτήρισε με δήλωσή του ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας τις καταγγελίες περί δήθεν ελλείμματος στη σχολική επιτροπή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, παρουσιάζοντας το σύνολο των στοιχείων που αποδεικνύουν ότι ο πρώην δήμαρχος Ν. Ευαγγέλου και συγκεκριμένοι υποψήφιοι του συνδυασμού του δεν έχουν τη σοβαρότητα να αντιμετωπίσουν τα θέματα του δήμου, αν και κατέχουν θεσμικές θέσεις. Συγκεκριμένα στη δήλωσή του ο κ. Γάτσας αναφέρει:

Περισσότερα...

Ν.Γάτσας: «Δημιουργούμε ένα Δήμο προσβάσιμο και ασφαλή για όλους» Ξεκίνησε η εκπόνηση του Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.)

shediasap

Ο Δήμος Ελασσόνας έχει ξεκινήσει την εκπόνηση Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.), το οποίο χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από το Πράσινο Ταμείο.

Περισσότερα...

Την πρόσληψη ενός Βρεφονηπιοκόμου ανακοίνωσε ο ΟΚΠΑΠ Δήμου Ελασσόνας

okpap

Την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά ενός (1) ατόμου για την υλοποίηση της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξη τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης 2023 – 2024», ανακοίνωσε ο «Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας» του Δήμου Ελασσόνας.

Περισσότερα...

Έναρξη λειτουργίας για τα χορωδιακά σύνολα του Δήμου Ελασσόνας

miktixorodia

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ

Περισσότερα...

Δημιουργία Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου στο Δήμο Ελασσόνας

2 ELASONAzoomB-dimarxeioscene02

Έρχεται το «Open Mall Ελασσόνας»

Σε εξέλιξη ανοιχτός διαγωνισμός- Προϋπολογισμός έργου 1.086.364,00 €

Περισσότερα...

Δήμος Ελασσόνας: «Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου»

teba5

Συνεχίζεται την επόμενη Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 η διανομή προϊόντων του προγράμματος ΤΕΒΑ για την στήριξη των ευάλωτων ομάδων. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους και υλοποιείται στον Δήμο Ελασσόνας από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας.

Περισσότερα...

Μνημόσυνο στο Λιβάδι για τον ήρωα Γεωργάκη Ολύμπιο

georgolympiou

Μνημόσυνο για την 202η επέτειο από το θάνατο του εθνικού μας ήρωα Γεωργάκη Ολυμπίου διοργανώνει ο Δήμος Ελασσόνας την ερχόμενη Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Λιβάδι Ελασσόνας.

Περισσότερα...

Δήμος Ελασσόνας: Παράταση υποβολής αιτήσεων για την οικονομική ενίσχυση απόρων

antonisstellakirkou

ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΤΩΝΗΣ & ΣΤΕΛΛΑ ΚΥΡΚΟΥ»

Περισσότερα...

Θωρακίζεται πλήρως το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ελασσόνας

symvasi3odimotiko

Προϋπολογισμός 818.000,00 ευρώ

Υπεγράφη η σύμβαση του έργου με τον ανάδοχο

Περισσότερα...

Δήμος Ελασσόνας: Έκκληση στους κατοίκους να περιορίσουν τα σκουπίδια λόγω μειωμένης αποκομιδής

logodimos1

Έκκληση προς τους κατοίκους του δήμου να περιορίσουν όσο μπορούν την απόρριψη των απορριμμάτων απευθύνει ο Δήμος Ελασσόνας, λόγω αδυναμίας προσέγγισης των απορριμματοφόρων του στο ΧΥΤΑ Νομού Λάρισας εξαιτίας των ακραίων πλημμυρικών φαινομένων που επικρατούν στην περιοχή της Γυρτώνης.

Περισσότερα...

Απάντηση στο Σωματείο Δημοτικών Υπαλλήλων ν. Λάρισας δίνει ο Δήμαρχος Ελασσόνας

gatsas2204

Αιχμηρή είναι η απάντηση που δίνει ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας στην ανακοίνωση του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων ν. Λάρισας, όσον αφορά τη χορήγηση των μέσων ατομικής προστασίας (ΜΑΠ) προς τους εργαζόμενους που τα δικαιούνται, αποδίδοντας στην ανακοίνωση προεκλογική σκοπιμότητα. Η απάντηση του Δημάρχου Ελασσόνας έχει ως εξής:

Περισσότερα...

Απάντηση στους πρώην Προέδρους της ΔΕΥΑ Ελασσόνας και στον κ. Ευαγγέλου

gerofokas2

Πραγματικά χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να καταλάβει κανείς τους πρώην προέδρους της ΔΕΥΑ Ελασσόνας και κατ' επέκταση και τον κ Ευαγγέλου ( που γυρνάει στα κανάλια ψελλίζοντας ασυναρτησίες ) όταν κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τα σχετικά με την τιμή του ρεύματος των προηγουμένων ετών και ομιλούν για δήθεν κακοδιαχείριση στα οικονομικά της υπηρεσίας , την δήθεν αθέτηση - ασυνέπεια πληρωμών από πλευράς μου και αλλά ευτράπελα καθώς και ότι το χρέος της ΔΕΥΑ δημιουργήθηκε από εμάς συνέπεια λανθασμένων ενεργειών μας και μόνο.

Περισσότερα...

Απάντηση του Δημάρχου Ελασσόνας στο προεκλογικό «θέατρο» του πρώην δημάρχου για τη ΔΕΥΑΕΛ

gatsas2204

Απαντώντας στην ανακοίνωση του πρώην δημάρχου για το εξώδικο της ΔΕΗ στη ΔΕΥΑΕΛ και το Δήμο Ελασσόνας ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας δήλωσε:

Περισσότερα...

Απάντηση του προέδρου της ΔΕΥΑ Ελασσόνας κ. Αθανάσιου Γεροφωκά

gerofokas2

κ. Ευαγγέλου την καλύτερη «πάσα» της προεκλογικής περιόδου και όχι μόνο τη δώσατε διαστρέφοντας την αλήθεια.

Περισσότερα...

Ν. Γάτσας: Καταγγέλλω τον ΟΑΕΔ Ελασσόνας για σκόπιμες καθυστερήσεις στην έγκριση θέσεων απασχόλησης

gatsas102021

Με επιστολή του προς τον Διοικητή της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) και την Περιφερειακή Διευθύντρια ΔΥΠΑ Θεσσαλίας ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας καταγγέλλει λάθη και καθυστερήσεις στη διαχείριση των αιτήσεων του δήμου και των νομικών του προσώπων για την πρόσληψη εργαζόμενων μέσω του προγράμματος του ΟΑΕΔ για την ενίσχυση της απασχόλησης μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55-67 ετών. Θεωρεί μεροληπτική τη στάση της Προϊσταμένης του ΚΠΑ2 Ελασσόνας της ΔΥΠΑ και σκόπιμη την υπόδειξη ανέργων της επιλογής της.

Περισσότερα...

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΦΙΣΩΝ

article thumbnail

H Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Θεσσαλίας σας προσκαλούν στη συναυλία «Μο [ ... ]

article thumbnail

Ανεύθυνες χαρακτήρισε με δήλωσή του ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας τις καταγγελίες περί δήθεν ελλείμματος στη σχολική επιτροπή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, παρου [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας έχει ξεκινήσει την εκπόνηση Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.), το οποίο χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από το Πράσινο Ταμείο.

article thumbnail

Την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά ενός (1) ατόμου για την υλοποίηση της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την [ ... ]