Ν. Γάτσας: «Ενοχλείται ο κ. Ευαγγέλου που προχωρούν οι ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Ελασσόνας»

asfaltostroseiskranea300323

Απάντηση στην ανακοίνωση του πρώην δημάρχου κ. Ν. Ευαγγέλου για τη δήθεν σπατάλη χρημάτων σε ασφαλτοστρώσεις στην Κρανέα Ελασσόνας απέστειλε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, στην οποία αναφέρει:

Περισσότερα...

Εκπαιδευτική δράση «Πάμε Βιβλιοθήκη»

paidikovivlio

Περισσότερα...

Ασφαλτοστρώσεις στο Βαρόσι και τον Άγιο Αρσένιο

asfaltostroseisnew

Σε εξέλιξη ανοιχτός διαγωνισμός – Προϋπολογισμός έργου 136.400,00 Ευρώ (ποσό με ΦΠΑ)

Περισσότερα...

Διδακτική Επίσκεψη του ΕΠΑΛ Ελασσόνας στο ΚΑΠΗ Ελασσόνας

mathitesepalkapi1 

Περισσότερα...

Δήμος Ελασσόνας: 431.300,00 ευρώ για τη συντήρηση σχολικών κτηρίων

1odimsxelass

Σε εξέλιξη ανοιχτός διαγωνισμός

Περισσότερα...

Δήμος Ελασσόνας: «Υποχρεωτική η αποψίλωση χόρτων από τους ιδιοκτήτες των οικοπέδων μέχρι 30 Απριλίου »

oikopedakatharismos

Ο Δήμος Ελασσόνας ενημερώνει τους ιδιοκτήτες οικοπέδων και λοιπών ακάλυπτων χώρων, που βρίσκονται εντός πόλεων, κωμοπόλεων και οικισμών και σε απόσταση μέχρι 100 μέτρων από τα όριά τους, ότι θα πρέπει να προβούν στις προβλεπόμενες ενέργειες κοπής και απομάκρυνσης χόρτων και άλλων εύφλεκτων υλικών από τα οικόπεδά τους μέχρι τις 30 Απριλίου 2023.

Περισσότερα...

Ξεκίνησε το Πρόγραμμα Δωρεάν Άθλησης για παιδιά και ενήλικες στον Δήμο Ελασσόνας

dwreanathlisi2403232

Με μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησε το πρόγραμμα Δωρεάν Άθλησης για παιδιά και ενήλικες στο Δήμο Ελασσόνας την περασμένη Παρασκευή 17 Μαρτίου σε κοινότητες του δήμου.

Περισσότερα...

Νέο γήπεδο μπάσκετ και βόλεϊ στο προαύλιο του Γυμνάσιου - Λ.Τ. Τσαριτσάνης

auleiosxorostsaritsani

Υπεγράφη η σύμβαση του έργου με την ανάδοχο εταιρεία

Περισσότερα...

Νέα είσοδος στην Βερδικούσια από τον Δήμο Ελασσόνας

neaeisodosverdikousia

Υπεγράφη η σύμβαση του έργου με την ανάδοχο

Περισσότερα...

Ν. Γάτσας: «Να έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο ο κ. Ευαγγέλου και να παρουσιάσει στοιχεία»

nomosxediodeya

Ως απάντηση στην ανακοίνωση του πρώην δημάρχου κ. Ν. Ευαγγέλου, ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας δήλωσε:

«Ο κ. Ευαγγέλου υπερέβη τα εσκαμμένα με την ανεύθυνη δήλωσή του για τη συγχώνευση ΔΕΥΑΕΛ και ΔΕΥΑ. Την ώρα που σ' όλη η Ελλάδα οι δήμαρχοι και τα δημοτικά συμβούλια εκφράζουν την αντίθεσή τους στην ιδιωτικοποίηση της ύδρευσης, ο πρώην δήμαρχος παραπλανά τους πολίτες για τις θέσεις της ΚΕΔΕ και της ΕΔΕΥΑ. Και δεν φτάνει μόνο αυτό, μιλά για προχωρημένες συζητήσεις για εκμετάλλευση του νερού της Ελασσόνας από τη ΔΕΥΑ της Λάρισας. Τι γνωρίζει ο κ. Ευαγγέλου, που εμείς δεν γνωρίζουμε; Από πού αντλεί τόσο κρίσιμες πληροφορίες που θα έπρεπε να τις θέσει υπόψιν της διοίκησης του Δήμου και μαζί να αντιδράσουμε σε τέτοιους σχεδιασμούς; Όταν θίγεται ο Δήμος μας και τα συμφέροντά του, δεν βγάζουμε υπερφίαλες και μυστηριώδεις ανακοινώσεις. Κινούμαστε όλοι μαζί και σε όλα τα επίπεδα, προκειμένου να αποτρέψουμε οποιαδήποτε βλάβη του δήμου μας. Δυστυχώς ο κ. Ευαγγέλου προτιμά την ανούσια δημοσιότητα έναντι των συμφερόντων του δήμου. Καλούμε τον κ. Ευαγγέλου και την ομάδα που τον στηρίζει να ζητήσει αύριο κιόλας τη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου και να προσκομίσει τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του, που αποδεικνύουν τον ισχυρισμό του για συζητήσεις και εκμετάλλευση του νερού της Ελασσόνας από τη ΔΕΥΑΛ. Αν δεν μπορεί να προσκομίσει στοιχεία που να το αποδεικνύουν αυτό, είναι απλώς αναξιόπιστος. Το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας πρέπει να γνωρίζει όλα τα στοιχεία που έχει ο κ. Ευαγγέλου. Αν γνωρίζει και δεν υπερασπίζεται τα συμφέροντα του Δήμου, είναι επιζήμιος και επικίνδυνος».

Νέο πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων ζώων από το Δήμο Ελασσόνας

adespotazoa

Αναφορές – καταγγελίες στο 2493350205

Περισσότερα...

Δήμος Ελασσόνας: «Συνεχίζονται οι εκπαιδεύσεις εθελοντών για τη χρήση απινιδωτών»

apinidotes2103234

Από την Ολυμπιάδα και την Μηλέα ξεκίνησε ο δεύτερος κύκλος σεμιναρίων χρήσης απινιδωτή από τους Εθελοντές Σαμαρείτες - Διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Περιφερειακού Τμήματος Ελασσόνας, τα σεμινάρια τα οποία απευθύνονται σε όλους όσοι ενδιαφέρονται και πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τα τοπικά συμβούλια και σωματεία.

Περισσότερα...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: ΑΜΕΣΗ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΕΥΑ

nomosxediodeya

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, ενόψει της ψήφισης του νομοσχέδιου με τίτλο «Μετονομασία της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας σε Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων», εκφράζει τις έντονες ανησυχίες και αμφιβολίες του για το εν λόγω νομοσχέδιο.

Περισσότερα...

Προστασία μελισσών από χημικούς ψεκασμούς

prostasiamelisson

Με αφορμή την έναρξη της περιόδου ανθοφορίας των καλλιεργειών, ο Δήμος Ελασσόνας υπενθυμίζει στους παραγωγούς την αναγκαιότητα προστασίας των μελισσών από τους διενεργούμενους χημικούς ψεκασμούς.

Περισσότερα...

Δήμος Ελασσόνας: «Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ την Τετάρτη 22 Μαρτίου»

tevanew

Συνεχίζεται την ερχόμενη Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023 η διανομή προϊόντων του προγράμματος ΤΕΒΑ για την στήριξη των ευάλωτων ομάδων. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους και υλοποιείται στον Δήμο Ελασσόνας από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας.

Περισσότερα...

Απάντηση – ενημέρωση για το 1ο Νηπιαγωγείο Ελασσόνας

1okindergarten5

Απαντώντας στην καταγγελία του πρώην δημάρχου κ. Ν. Ευαγγέλου για δήθεν κινδύνους στο 1ο Νηπιαγωγείο Ελασσόνας ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας δήλωσε:

Περισσότερα...

Δήμος Ελασσόνας: «Νέος εκθεσιακός χώρος ανάδειξης του φυσικού περιβάλλοντος της Ιστορίας και της Μυθολογίας του Ολύμπου»

1odimeikonabd

Σε εξέλιξη διαγωνισμός για τη διαμόρφωση του ιστορικού κτιρίου του 1ου Δημοτικού Σχολείου

Περισσότερα...

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Απάντηση στην ανακοίνωση του πρώην δημάρχου κ. Ν. Ευαγγέλου για τη δήθεν σπατάλη χρημάτων σε ασφαλτοστρώσεις στην Κρανέα Ελασσόνας απέστειλε ο Δήμαρχος Ελασσόνας [ ... ]

article thumbnail

Σε εξέλιξη ανοιχτός διαγωνισμός – Προϋπολογισμός έργου 136.400,00 Ευρώ (ποσό με ΦΠΑ)

article thumbnail

Σε εξέλιξη ανοιχτός διαγωνισμός