Πρόσκληση Συνεδρίασης ΔΣ 14-3-2013 ώρα 18:00

Share

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 14η του μηνός Μαρτίου του έτους 2013, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Ορισμός και διάθεση δημοτικών βοσκοτόπων για το έτος 2013. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Δραγατσίκης.

2. Έγκριση πρόσληψης υδρονομέων άρδευσης για την αρδευτική περίοδο 2013. Ορισμός αριθμού και θέσεων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Δραγατσίκης.

3. Έγκριση ανάθεσης προμηθειών για τις ανάγκες του Δήμου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τζιόκας.

4. Έγκριση διάθεσης πιστώσεων για την κάλυψη των δαπανών των επετειακών εκδηλώσεων της 25ης Μαρτίου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τζιόκας.

5. Έγκριση παραγραφής οφειλών του Δήμου ύψους 21.148,85 € λόγω παρέλευσης πενταετίας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τζιόκας.

6. Έγκριση διαγραφής απαιτήσεων του Δήμου μετά από εισήγηση της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών διαφορών. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τζιόκας.

7. Έγκριση της διενεργηθείσας το 2012 «Προμήθειας υλικών συντήρησης και επισκευής αρδευτικών εγκαταστάσεων και αντλιοστασίων» λόγω αλλαγής της νομολογίας προληπτικού ελέγχου του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τζιόκας.

8. Έγκριση της διενεργηθείσας το 2012 «Προμήθειας ηλεκτρικών λαμπτήρων και λοιπού εξοπλισμού ηλεκτροφωτισμού» λόγω αλλαγής της νομολογίας προληπτικού ελέγχου του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τζιόκας.

9. Έγκριση της διενεργηθείσας το 2012 «Προμήθειας ηλεκτρονικών υδροληψιών άρδευσης με χρήση επαναφορτιζόμενης κάρτας εξοικονόμησης αρδευτικού νερού για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Ελασσόνας» λόγω αλλαγής της νομολογίας προληπτικού ελέγχου του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τζιόκας.

10. Κατ' αρχήν έγκριση ανταλλαγής δημοτικού οικοπέδου με ρυμοτομούμενο ακίνητο ιδιοκτησίας Άννας και Γεωργίου Μεζίλη που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ευζώνων και Χρυσοστόμου Σμύρνης. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

11. Έγκριση χρηματοδότησης του προγράμματος δράσης έτους 2013 της ΚΕΔΕ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τζιόκας.

12. Αποδοχή και κατανομή Γ' δόσης ΣΑΤΑ ύψους 281.450 € έτους 2012. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τζιόκας.

13. Αποδοχή χρηματοδότησης ύψους 44.002,54 € για την κάλυψη των δαπανών θέρμανσης των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τζιόκας.

14. Αποδοχή χρηματοδότησης ύψους 77.225,63 € για την εξόφληση των πάσης φύσεως οφειλών του ελληνικού δημοσίου προς τους Δήμους της χώρας στο πλαίσιο του Ν. 3756/2009. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τζιόκας.

15. Έγκριση της υπ' αριθμό 2/2013 μελέτης του έργου «Αποκαταστάσεις ζημιών σε αρδευτικά αντλιοστάσια». Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

16. Έγκριση της υπ' αριθμό 12/2012 επικαιροποιημένης μελέτης του έργου «Κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων σε ρέμα στο περιαστικό δάσος Ελασσόνας (Όπισθεν Μονής Ολυμπιώτισσας)». Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

17. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Αντικατάσταση αντλητικού συγκροτήματος Λεύκης». Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

18. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Διαμόρφωση χώρων Ειδικού Σχολείου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ελασσόνας». Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

19. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Ηλεκτροφωτισμός κεντρικού δρόμου». Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

20. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης με το ΑΠΘ για την πρακτική άσκηση σπουδαστή. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γάτσας.

21. Εξέταση αιτήματος του Σωματείου Περιφερειακών Ταξί Ν. Λάρισας. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

22. Εξέταση αιτήματος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Απανταχού Κοκκινοπλητών. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

23. Αντικατάσταση εκπροσώπου του Δήμου για την έκδοση αδειών χρήσης νερού των δημοτικών γεωτρήσεων, ταμιευτήρων και δικτύων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Δραγατσίκης.

24. Έγκριση χρήσης υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο καθαριότητας και περιβάλλοντος. Καθορισμός ανωτάτου ορίου κλήσεων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τζιόκας.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΛΙΑΠΗΣ


Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Ν. ΓΑΤΣΑΣ: «Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΘΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ»

article thumbnail

Με τον προϊστάμενο του παραρτήματος ΕΛΓΑ Ν. Λάρισας κ. Μιχ. Λιόντο επικοινώνησε την περασμένη εβδομάδα ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, προκειμένου να ενημερωθεί  [ ... ]

article thumbnail

Στη δημοτική ενότητα Ολύμπου του Δήμου Ελασσόνας συνεχίστηκαν την περασμένη εβδομάδα οι προγραμματισμένες παρεμβάσεις της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος Βορείου  [ ... ]

article thumbnail

Χωρίς την παρουσία των εργαζομένων πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Ιανουαρίου 2021 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η κοπή της Βασιλόπιτας των εργ [ ... ]