Πρόσκληση Συνεδρίασης ΔΣ 5-4-2013 ώρα 12:00

Share

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 5η του μηνός Απριλίου του έτους 2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση του ετήσιου προγράμματος δράσης έτους 2013 του Δήμου Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τζιόκας.

2. Έγκριση του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2012 – 2014 του Δήμου Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τζιόκας.

3. Έγκριση εκμίσθωσης της εκμετάλλευσης του δημοτικού δάσους Βερδικούσιας στον Δασικό Συνεταιρισμό Εργασίας. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

4. Έγκριση παραχώρησης οχήματος καθαριότητας (όχημα ανακύκλωσης) στον Ενιαίο Σύνδεσμο Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Δήμων και Κοινοτήτων Ν. Λάρισας. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Παχόπουλος.

5. Συγκρότηση επιτροπής προσδιορισμού αξίας ακινήτων που περιλαμβάνονται στις πράξεις εφαρμογής σύμφωνα με το Π.Δ. 5/1986. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

6. Έγκριση του πορίσματος της επιτροπής του άρθρου 186 του Ν. 3463/2006 για την ανταλλαγή δημοτικού οικοπέδου με οικόπεδο ιδιοκτησίας Άννας και Γεωργίου Μεζίλη. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

7. Έγκριση της υπ' αριθμό 1/2013 επικαιροποιημένης μελέτης του έργου «Επισκευή – ανακαίνιση κοινοτικού καταστήματος Τ.Κ. Μεγ. Ελευθεροχωρίου». Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

8. Έγκριση της υπ' αριθμό 16/2012 επικαιροποιημένης μελέτης του έργου «Συντήρηση σχολικών κτιρίων Δ.Ε. Αντιχασίων, Λιβαδίου, Ολύμπου, Σαρανταπόρου και Τ.Κ. Καρυάς». Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

9. Έγκριση χορήγησης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας επιχείρησης προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου στο κατάστημα (καφετέρια) ιδιοκτησίας κ. Χαράλαμπου Καριπίδη στην Δ.Κ. Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Μιλτιάδης Βαρσάμης

10. Εξέταση αιτήματος της κ. Γεωργίας Τακούλα για μίσθωση δημοτικής έκτασης στην Τ.Κ. Στεφανοβούνου με σκοπό την ανέγερση ποιμνιοστασίου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Μιλτιάδης Βαρσάμης.

Σημείωση: Λόγω του μεγάλου μεγέθους των κειμένων των θεμάτων με αριθμό 1 και 2, αυτά θα σταλούν ηλεκτρονικά σε όσους Δ.Σ. διαθέτουν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Οι Δ.Σ που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μπορούν να τα παραλάβουν από την γραμματεία του Δημάρχου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΛΙΑΠΗΣ


Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Ν. ΓΑΤΣΑΣ: «Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΘΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ»

article thumbnail

Με τον προϊστάμενο του παραρτήματος ΕΛΓΑ Ν. Λάρισας κ. Μιχ. Λιόντο επικοινώνησε την περασμένη εβδομάδα ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, προκειμένου να ενημερωθεί  [ ... ]

article thumbnail

Στη δημοτική ενότητα Ολύμπου του Δήμου Ελασσόνας συνεχίστηκαν την περασμένη εβδομάδα οι προγραμματισμένες παρεμβάσεις της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος Βορείου  [ ... ]

article thumbnail

Χωρίς την παρουσία των εργαζομένων πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Ιανουαρίου 2021 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η κοπή της Βασιλόπιτας των εργ [ ... ]