Πρόσκληση Συνεδρίασης Δ.Σ. 14-10-2013 ώρα 13:00

Share

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 14η του μηνός Οκτωβρίου του έτους 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Κατ' αρχήν συζήτηση για την αξιοποίηση μέρους των εγκαταστάσεων του «Καπνεργοστασίου» η χρήση του οποίου παραχωρήθηκε στον Δήμο Ελασσόνας. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

2. Έγκριση υποβολής αιτήματος για την έκδοση ρυθμιστικής διάταξης καυσοξύλευσης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Δραγατσίκης.

3. Έγκριση διόρθωσης και επανυποβολής του ΟΠΔ έτους 2013. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τζιόκας.

4. Αποδοχή χρηματοδότησης ύψους 11.999,43 € στο πλαίσιο του Ν. 3756/2009 για την εξόφληση των πάσης φύσεως οφειλών του Ελληνικού Δημοσίου προς τους Δήμους της χώρας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τζιόκας.

5. Έγκριση του αποτελέσματος της δημοπρασίας για την «Προμήθεια και εγκατάσταση τηλεμετρικού συστήματος διαχείρισης και ελέγχου διαρροών στα δίκτυα ύδρευσης του Δήμου Ελασσόνας». Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

6. Έγκριση απολογισμού εσόδων - εξόδων έτους 2012 της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Μιλτιάδης Βαρσάμης.

7. Έγκριση απολογισμού εσόδων - εξόδων έτους 2012 της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Χαρίσιος Γκουντούρας.

8. Αποδοχή παραιτήσεων και αντικατάσταση τακτικών μελών της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Μιλτιάδης Βαρσάμης.

9. Γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου ως προς τον μέγιστο αριθμό χορήγησης αδειών υπαίθριου στάσιμου εμπορίου, υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου τύπου Α' και υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου τύπου Β'. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Μιλτιάδης Βαρσάμης.

10. Ορισμός του αρμοδίου οργάνου για τη σφράγιση και την εκτέλεση διοικητικών πράξεων των καταστημάτων δικαιοδοσίας του Δήμου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Μιλτιάδης Βαρσάμης.

11. Εξέταση αιτήματος της εταιρείας COSMOTE για παράταση της σύμβασης μίσθωσης δημοτικής έκτασης στη θέση «Χονδρή Ράχη» της Τ.Κ. Βλαχογιαννίου προκειμένου να εγκαταστήσει σταθμό βάσης κινητής τηλεφωνίας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τζιόκας.

12. Έγκριση των εργασιών περίφραξης για την άρση του κινδύνου του ετοιμόρροπου κτίσματος ιδιοκτησίας Ταζέ στην Δ.Κ. Λιβαδίου. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

13. Έγκριση της υπ' αριθμό 9/2013 μελέτης του έργου «Αντικατάσταση στέγης και συντήρηση του Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας». Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

14. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Συντήρηση σχολικών κτιρίων Δ.Ε. Αντιχασίων, Λιβαδίου, Ολύμπου, Σαρανταπόρου και Καρυάς». Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

15. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Διαμόρφωση χώρων γραφείων Καλλικρατικού Δήμου Ελασσόνας». Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

16. Έγκριση 2ου ΑΠΕ του έργου «Αποχέτευση ακαθάρτων υπολοίπου πόλης Ελασσόνας». Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΛΙΑΠΗΣ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Ν. ΓΑΤΣΑΣ: «Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΘΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ»

article thumbnail

Με τον προϊστάμενο του παραρτήματος ΕΛΓΑ Ν. Λάρισας κ. Μιχ. Λιόντο επικοινώνησε την περασμένη εβδομάδα ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, προκειμένου να ενημερωθεί  [ ... ]

article thumbnail

Στη δημοτική ενότητα Ολύμπου του Δήμου Ελασσόνας συνεχίστηκαν την περασμένη εβδομάδα οι προγραμματισμένες παρεμβάσεις της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος Βορείου  [ ... ]

article thumbnail

Χωρίς την παρουσία των εργαζομένων πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Ιανουαρίου 2021 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η κοπή της Βασιλόπιτας των εργ [ ... ]