Πρόσκληση Συνεδρίασης & Ειδικής Συνεδρίασης ΔΣ 13-11-2013

Share

Σας καλούμε στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 13η του μηνός Νοεμβρίου του έτους 2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 με το παρακάτω θέμα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων οικ. έτους 2014.

 

Επίσης σας καλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 13η του μηνός Νοεμβρίου του έτους 2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση του προσχεδίου του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης του Δήμου Ελασσόνας έτους 2014. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τζιόκας.

2. Έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2014. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τζιόκας.

3. Έγκριση έκθεσης εσόδων – εξόδων Γ' τριμήνου 2013 για τον έλεγχο υλοποίησης του προϋπολογισμού. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τζιόκας.

4. Αποδοχή χρηματοδότησης ύψους 11.999,43 € στο πλαίσιο του Ν. 3756/2009 για την εξόφληση των πάσης φύσεως οφειλών του Ελληνικού Δημοσίου προς τους Δήμους της χώρας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τζιόκας.

5. Αποδοχή και κατανομή 6ης δόσης ΣΑΤΑ έτους 2013. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τζιόκας.

6. Έγκριση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων, τεχνικού προγράμματος και ολοκληρωμένου πλαισίου δράσης του Ενιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Δήμων & Κοινοτήτων Ν. Λάρισας. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

7. Έγκριση υποβολής αιτήματος για την έκδοση δασικής ρυθμιστικής διάταξης καυσοξύλευσης για την Τ.Κ. Τσαπουρνιάς. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

8. Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2013 της ΚΕΔΕ. Εισηγητής ο Δ.Σ. και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Χαρίσιος Γκουντούρας.

9. Έγκριση πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

10. Έγκριση της με αριθ. 10/2013 μελέτης του έργου «Κατασκευή υδρομάστευσης στον Οικισμό Σκοπιάς της Τ.Κ. Φλάμπουρου». Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

11. Έγκριση και οριστική παραλαβή της Γεωλογικής μελέτης του έργου «Κατασκευή φράγματος στη θέση «Σλούκι» της Δ.Κ Βερδικούσιας. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

12. Έγκριση του 1ου ΑΠΕ του έργου «Επισκευή – ανακαίνιση του Κοινοτικού Καταστήματος της Τ.Κ. Μεγ. Ελευθεροχωρίου». Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

13. Εξέταση αίτησης της ΜΑΓΙΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. για γνωμοδότηση προκειμένου να εγκριθεί παρέκκλιση από τους όρους δόμησης γεωργοκτηνοτροφικών εγκαταστάσεων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Δραγατσίκης.

Σημ: Τα σχετικά αρχεία έχουν αποσταλεί σε όσους διαθέτουν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Λόγω του μεγάλου μεγέθους τους, βρίσκονται αναρτημένα και στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.dimoselassonas.gr). Όσοι δεν διαθέτουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μπορούν να τα αναζητήσουν στην Γραμματεία του Δημάρχου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΛΙΑΠΗΣ

 

Επισυναπτόμενα αρχεία:

  1. Προϋπολογισμός Εξόδων 2014.pdf
  2. Προϋπολογισμός Εσόδων 2014.pdf
  3. Ανακεφαλαίωση Εξόδων 2014.pdf
  4. Ανακεφαλαίωση Εσόδων Ι 2014.pdf
  5. Ανακεφαλαίωση ΕσόδωνΙΙ 2014.pdf
  6. Συνοπτική Οικονομική Κατάσταση 2014.pdf
  7. Τεχνικό Πρόγραμμα έτους 2014.pdf
  8. Ετήσιο Πρόγραμμα Δράσης 2014.pdf
  9.  Έγκριση Προϋπολογισμού Εσόδων-Εξόδων οικονομικού έτους 2014 ΦΟΔΣΑ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Ν. ΓΑΤΣΑΣ: «Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΘΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ»

article thumbnail

Με τον προϊστάμενο του παραρτήματος ΕΛΓΑ Ν. Λάρισας κ. Μιχ. Λιόντο επικοινώνησε την περασμένη εβδομάδα ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, προκειμένου να ενημερωθεί  [ ... ]

article thumbnail

Στη δημοτική ενότητα Ολύμπου του Δήμου Ελασσόνας συνεχίστηκαν την περασμένη εβδομάδα οι προγραμματισμένες παρεμβάσεις της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος Βορείου  [ ... ]

article thumbnail

Χωρίς την παρουσία των εργαζομένων πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Ιανουαρίου 2021 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η κοπή της Βασιλόπιτας των εργ [ ... ]