Πρόσκληση Συνεδρίασης ΔΣ - 14/03/2014 ώρα 14.00

Share

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 14η του μηνός Μαρτίου του έτους 2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

 1. Έγκριση έκθεσης εσόδων – εξόδων Δ` τριμήνου 2013. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τζιόκας.

 2. Έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2014. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τζιόκας.

 3. Έγκριση τροποποίησης τεχνικού προγράμματος. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τζιόκας.

 4. Έγκριση πρόσληψης υδρονομέων άρδευσης για την αρδευτική περίοδο 2014. Ορισμός αριθμού και θέσεων. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

 5. Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με συμβάσεις διάρκειας δύο (2) μηνών. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

 6. Ορισμός και διάθεση δημοτικών βοσκοτόπων για το έτος 2014. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Δραγατσίκης.

 7. Αποδοχή χρηματοδότησης ύψους 18.586,55 € για την υλοποίηση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» για το Α` τρίμηνο 2014. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τζιόκας.

 8. Έγκριση διαγραφής απαιτήσεων του Δήμου μετά από εισήγηση της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τζιόκας.

 9. Έγκριση καταβολής δόσης ύψους 50.000 € για την χρηματοδότηση του Προγράμματος Δράσης της ΚΕΔΕ έτους 2013. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τζιόκας.

 10. Εγγραφή του Δήμου ως συνδρομητή σε εφημερίδες, νομικές βάσεις πληροφοριών και διαδικτυακές εφαρμογές. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τζιόκας.

 11. Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2014 του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης & Παιδείας. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Κων/νος Κορακίδης.

 12. Έγκριση της υπ’ αριθμό 4/2014 μελέτης του έργου «Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης στο δημοτικό σχολείο Σκοπιάς και τσιμεντόστρωση οδών». Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

 13. Έγκριση της υπ’ αριθμό 5/2014 μελέτης του έργου «Κατασκευή τεχνικού στην Τ.Κ. Στεφανοβούνου». Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

 14. Έγκριση της υπ’ αριθμό 7/2014 μελέτης του έργου «Κατασκευή ποτίστρας στην Τ.Κ. Βλαχογιαννίου». Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

 15. Έγκριση παράτασης συμβατικής προθεσμίας του έργου «Κατασκευή υδρομάστευσης στον Οικισμό Σκοπιάς της Τ.Κ. Φλάμπουρου». Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

 16. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Κατασκευή και τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων σε κοινόχρηστους χώρους της Δ.Ε. Ελασσόνας». Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

 17. Έγκριση τροποποίησης της Προγραμματικής Σύμβασης με την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την υλοποίηση του έργου «Ανέγερση 1ου 12/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας». Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

 18. Έγκριση μεταφοράς και αναστήλωσης αυλόθυρας παραδοσιακής αρχιτεκτονικής στην Δ.Κ. Λιβαδίου. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

 19. Έγκριση διάθεσης πιστώσεων για την κάλυψη των δαπανών εορτασμού της 25ης Μαρτίου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τζιόκας.

 20. Έγκριση διάθεσης πίστωσης για την διοργάνωση του «Διεθνή Αγώνα Ορειβατικού Σκι στον Όλυμπο».Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τζιόκας.

 21. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου στην έκδοση του βιβλίου «Βερδικούσια, ιχνηλατώντας τη γενέθλια γη» του κ. Αθανασίου Δήμκου. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

 22. Γνωμοδότηση επί της ΜΠΕ για την περιβαλλοντική αδειοδότηση του έργου Αιολικός Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας της Εταιρείας «Γκαμέσα Ενεργειακή Ελλάς Α.Ε.». Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

 23. Αντικατάσταση παραιτηθέντων μελών της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Εισηγητής ο Δ.Σ. και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Χαρίσιος Γκουντούρας.

 24. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου ως μέλος της Επιτροπής ελέγχου των προϋποθέσεων για την χορήγηση άδειας εγκατάστασης εκδιδόμενου προσώπου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Μιλτιάδης Βαρσάμης.

 Σημ: Τα σχετικά αρχεία έχουν αποσταλεί σε όσους διαθέτουν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Λόγω του μεγάλου μεγέθους τους, βρίσκονται αναρτημένα και στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.dimoselassonas.gr). Όσοι δεν διαθέτουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μπορούν να τα αναζητήσουν στην Γραμματεία του Δημάρχου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΛΙΑΠΗΣ

Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος

Αναμόρφωση Προϋπολογισμού ΟΚΠΑΠΔΕ

Αναμόρφωση Προϋπολογισμού


Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Στη Βερδικούσια θα βρίσκεται αύριο Τετάρτη 13 Ιανουαρίου από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00μ.μ, συνεργείο του ΕΟΔΥ και της Περιφέρειας Θεσσαλίας για δειγματοληπτικούς ελέγ [ ... ]

article thumbnail

Την ανάπλαση των πλατειών Καλυβίων και Δομενίκου προγραμματίζει για το επόμενο διάστημα ο Δήμος Ελασσόνας μετά από σύμβαση που υπέγραψε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. [ ... ]

article thumbnail

Το «πράσινο» φως στον Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό για την ανάπλαση της κοίτης του Ελασσονίτη ποταμού έδωσε το Πράσινο Ταμείο στη συνεδρίαση της 23ης Δεκεμβρίου 2020, μ [ ... ]

article thumbnail

Διενέργεια rapid tests σε εκπαιδευτικούς

article thumbnail

Τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κ. Κουκοδήμο υποδέχτηκε την περασμένη εβδομάδα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, με τον οποίο αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χ [ ... ]