Πρόσκληση Συνεδρίασης ΔΣ 29-9-2014 ώρα 13:30

Share

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 29η του μηνός Σεπτεμβρίου του έτους 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:30 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Ακρόαση της Εταιρείας Μ.Τ. Α.Τ.Ε. για την «Προμήθεια και εγκατάσταση τηλεμετρικού συστήματος διαχείρισης και ελέγχου διαρροών στα δίκτυα ύδρευσης του Δήμου Ελασσόνας». Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Ευαγγέλου.

2. Σύσταση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Ευαγγέλου.

3. Σύσταση της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

4. Έγκριση διάθεσης πίστωσης για την κάλυψη της δαπάνης εορτασμού της 6ης Οκτωβρίου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

5. Έγκριση χρήσης υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

6. Έγκριση εκμίσθωσης δημοτικών αγροτεμαχίων στις Τ.Κ. Βαλανίδας, Γαλανόβρυσης, Δολίχης, Λουτρού, Μαγούλας, Σκοπιάς και Στεφανοβούνου και στις Δ.Κ. Ελασσόνας και Τσαριτσάνης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

7. Εξέταση αιτήματος του μισθωτή του δημοτικού ξενώνα Κρανέας για συμψηφισμό οφειλών. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

8. Εξέταση αιτήματος του μισθωτή του κυλικείου του επιβατικού σταθμού Ελασσόνας για μείωση του καταβαλλόμενου μισθώματος. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

9. Έγκριση επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

10. Εξέταση αιτημάτων νομέων για παραχώρηση επιπλέον βοσκοτόπου από το περίσσευμα της Δ.Κ. Κρανέας και της Τ.Κ. Άκρης. Εισηγητής η Αντιδήμαρχος κ. Χρυσούλα Προβίδα.

11. Έγκριση υποβολής αιτήματος για την έκδοση ρυθμιστικών διατάξεων καυσοξύλευσης. Εισηγητής η Αντιδήμαρχος κ. Χρυσούλα Προβίδα.

12. Κλήρωση και ορισμός Δημοτικού Συμβούλου στην Επιτροπή Παραλαβής υπηρεσιών, εργασιών και μεταφορών. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

13. Κλήρωση και ορισμός Δημοτικού Συμβούλου στην Επιτροπή Παραλαβής υπηρεσιών, εργασιών και μεταφορών (ειδικά για τη συντήρηση οχημάτων). Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

14. Καθορισμός χρονικών διαστημάτων για την κατάθεση των απαιτούμενων δικαιολογητικών ανανέωσης των επαγγελματικών αδειών πωλητών λαϊκών αγορών. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Μπαλούκας.

15. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού κατά των Ναρκωτικών. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Ευαγγέλου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΜΠΙΣΜΠΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Στη Βερδικούσια θα βρίσκεται αύριο Τετάρτη 13 Ιανουαρίου από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00μ.μ, συνεργείο του ΕΟΔΥ και της Περιφέρειας Θεσσαλίας για δειγματοληπτικούς ελέγ [ ... ]

article thumbnail

Την ανάπλαση των πλατειών Καλυβίων και Δομενίκου προγραμματίζει για το επόμενο διάστημα ο Δήμος Ελασσόνας μετά από σύμβαση που υπέγραψε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. [ ... ]

article thumbnail

Το «πράσινο» φως στον Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό για την ανάπλαση της κοίτης του Ελασσονίτη ποταμού έδωσε το Πράσινο Ταμείο στη συνεδρίαση της 23ης Δεκεμβρίου 2020, μ [ ... ]

article thumbnail

Διενέργεια rapid tests σε εκπαιδευτικούς

article thumbnail

Τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κ. Κουκοδήμο υποδέχτηκε την περασμένη εβδομάδα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, με τον οποίο αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χ [ ... ]