Πρόσκληση Έκτακτης Συνεδρίασης ΔΣ 05-05-2015 ώρα 20:00

Share

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 5η του μηνός Μαΐου του έτους 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 20:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Αποδοχή και κατανομή χρηματοδότησης για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

2. Έγκριση διαγραφής οφειλών προς τον Δήμο μετά από εισήγηση της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

3. Έγκριση εκμίσθωσης του δημοτικού ξενώνα της Δ.Κ. Βερδικούσιας. Εισηγητής ο Δ.Σ. κ. Ιωάννης Συνάπαλος.

4. Έγκριση της υπ' αριθμό 8/2015 μελέτης του έργου «Επένδυση κλίμακας έναντι Δημαρχείου Ελασσόνας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

5. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Διαπλάτυνση οδού Μεγ. Αλεξάνδρου στη συμβολή με τις οδούς 6ης Οκτωβρίου και Μητρ. Ιακώβου». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

6. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Κατασκευή Οστεοφυλακίων». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

7. Έγκριση 2ου ΑΠΕ του έργου «Βιολογικός Καθαρισμός Λυμάτων στο Δ.Δ. Λιβαδίου». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

8. Σύσταση επιτροπής για την Οριστική Παραλαβή του έργου «Κατασκευή και τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων Κ.Χ. Ελασσόνας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

9. Έγκριση Πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

10. Εξέταση αιτήματος του Αθλητικού Σωματείου FAETHON OLYMPUS MARATHON. Εισηγητής η Αντιδήμαρχος Ευφροσύνη Καρκαβανίδου.

11. Έγκριση υπογραφής Πρωτοκόλλου Συνεργασίας με την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την εκτέλεση του έργου «Παροχή τροφίμων σε άστεγους και άτομα που διαβιούν σε συνθήκες στέγης που δεν εξασφαλίζουν δυνατότητα καθημερινής σίτισης και διατροφής». Εισηγητής η Αντιδήμαρχος Ευφροσύνη Καρκαβανίδου.

12. Έγκριση ίδρυσης Κοινωνικού Παντοπωλείου. Εισηγητής η Αντιδήμαρχος Ευφροσύνη Καρκαβανίδου.

13. Επικαιροποίηση της απόφασης για υποβολή πρότασης μετονομασίας του Οικισμού Φαρμάκης της Τ.Κ. Τσαπουρνιάς. Εισηγητής ο Δ.Σ. κ. Φώτιος Καραγκόγκος.

14. Ορισμός υδρονομέων και εποπτών υδρονομέων για την αρδευτική περίοδο 2015. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Σαπουνάς.

15. Γνωμοδότηση για την οριοθέτηση ρέματος στη θέση «Αγ. Αθανάσιος – Φούρνοι» ΔΚ Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

16. Έγκριση δικαιώματος διέλευσης για "RURAL CONNECT ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

17. Έγκριση μετονομασίας του Γυμνασίου – Λυκ. Τάξεων Καλλιθέας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Αστέριος Στούπας.

18. Έγκριση χορήγησης άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Μπαλούκας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΜΠΙΣΜΠΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Στη Βερδικούσια θα βρίσκεται αύριο Τετάρτη 13 Ιανουαρίου από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00μ.μ, συνεργείο του ΕΟΔΥ και της Περιφέρειας Θεσσαλίας για δειγματοληπτικούς ελέγ [ ... ]

article thumbnail

Την ανάπλαση των πλατειών Καλυβίων και Δομενίκου προγραμματίζει για το επόμενο διάστημα ο Δήμος Ελασσόνας μετά από σύμβαση που υπέγραψε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. [ ... ]

article thumbnail

Το «πράσινο» φως στον Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό για την ανάπλαση της κοίτης του Ελασσονίτη ποταμού έδωσε το Πράσινο Ταμείο στη συνεδρίαση της 23ης Δεκεμβρίου 2020, μ [ ... ]

article thumbnail

Διενέργεια rapid tests σε εκπαιδευτικούς

article thumbnail

Τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κ. Κουκοδήμο υποδέχτηκε την περασμένη εβδομάδα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, με τον οποίο αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χ [ ... ]