Πρόσκληση Συνεδρίασης ΔΣ 01-02-2016 ώρα 19:30

Share

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 1η του μηνός Φεβρουαρίου του έτους 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:30 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Αποδοχή χρηματοδότησης για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

2. Έγκριση εγγραφής του Δήμου ως συνδρομητή σε εφημερίδες, νομικές βάσεις πληροφοριών και διαδικτυακές εφαρμογές. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

3. Γνωμοδότηση επί της πρότασης της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για ίδρυση του 2ου Ημερήσιου Γυμνασίου Ελασσόνας. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Ευαγγέλου.

4. Παροχή γνωμοδότησης για την έγκριση επέμβασης (ίδρυση πρόχειρου ποιμνιοστασίου) εντός δημόσιας εποικιστικής έκτασης από την κ. Γεωργία Ταμουρίδου στη θέση «Παλιόμυλος» της Τ.Κ. Ολυμπιάδας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Παπαευθυμίου.

5. Έγκριση της υπ' αριθμό 2/2016 μελέτης του έργου «Κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης στην Δ.Ε. Αντιχασίων». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

6. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου Περιβαλλοντική Αποκατάσταση – Διαμόρφωση Κοινοχρήστων Χώρων Ελασσόνας (Παράπλευρα του Διοικητηρίου και στο Ο.Τ. Γ321. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

7. Έγκριση απευθείας αγοράς ιδιωτικού ακινήτου για την ανέγερση οστεοφυλακίου της Τ.Κ. Πυθίου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Χαλκίδης.

8. Έγκριση διενέργειας δενδροφύτευσης σε Τοπικές και Δημοτικές Κοινότητες με διάθεση φυτών από το Δασικό Φυτώριο Λάρισας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Χαλκίδης.

9. Ενημέρωση για τη δωρεά του Α. Κύρκου. Εισηγητής ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠ κ. Νικόλαος Τσιμπόλης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΜΠΙΣΜΠΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Στη Βερδικούσια θα βρίσκεται αύριο Τετάρτη 13 Ιανουαρίου από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00μ.μ, συνεργείο του ΕΟΔΥ και της Περιφέρειας Θεσσαλίας για δειγματοληπτικούς ελέγ [ ... ]

article thumbnail

Την ανάπλαση των πλατειών Καλυβίων και Δομενίκου προγραμματίζει για το επόμενο διάστημα ο Δήμος Ελασσόνας μετά από σύμβαση που υπέγραψε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. [ ... ]

article thumbnail

Το «πράσινο» φως στον Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό για την ανάπλαση της κοίτης του Ελασσονίτη ποταμού έδωσε το Πράσινο Ταμείο στη συνεδρίαση της 23ης Δεκεμβρίου 2020, μ [ ... ]

article thumbnail

Διενέργεια rapid tests σε εκπαιδευτικούς

article thumbnail

Τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κ. Κουκοδήμο υποδέχτηκε την περασμένη εβδομάδα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, με τον οποίο αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χ [ ... ]