Πρόσκληση Συνεδρίασης ΔΣ 07-07-2016 ώρα 18:00

Share

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 7η του μηνός Ιουλίου του έτους 2016 ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση της μελέτης «Μελέτη νέας οδού παράπλευρα του Κοινοτικού Καταστήματος Βερδικούσιας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

2. Έγκριση παράτασης της συμβατικής προθεσμίας του έργου «Κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης στην Δ.Ε. Ποταμιάς». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

3. Έγκριση πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

4. Έγκριση 1ου ΑΠΕ και 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου «Κατασκευή πεζοδρομίων και ηλεκτροφωτισμός εντός σχεδίου πόλης Ελασσόνας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

5. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Ηλεκτροφωτισμός τμήματος κοιμητηρίου Ελασσόνας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

6. Σύσταση επιτροπών για την προσωρινή και οριστική παραλαβή έργων και κλήρωση των Δημοτικών Συμβούλων που θα συμμετέχουν σε αυτές. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

7. Έγκριση κατανομής πιστώσεων ΣΑΤΑ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

8. Έγκριση εκμίσθωσης των χώρων διενέργειας της ετήσιας εμποροπανήγυρης Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

9. Έγκριση διαφημιστικής καταχώρισης του Δήμου σε γευσιγνωστικό περιοδικό. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

10. Έγκριση χορήγησης άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Κωτούκας.

11. Έγκριση του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Λαχανόκηπου Ελασσόνας και ορισμός πενταμελούς επιτροπής. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Παπαευθυμίου.

12. Έγκριση δωρεάς - μεταβίβασης των αυτοκινήτων οχημάτων του Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι στον ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Ευαγγέλου.

13. Εξέταση αιτημάτων Πολιτιστικών Συλλόγων για οικονομική ενίσχυση. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

14. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Ελασσόνας με τον αναπληρωτή του στην Επιτροπή Διαχείρισης Προγράμματος LEADER της ΑΕΝΟΛ ενόψει της νέας προγραμματικής περιόδου. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αντώνιος Μπίσμπας.

15. Ορισμός εκπροσώπου της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΦΟΔΣΑ Εισηγητής ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αντώνιος Μπίσμπας.

16. Ανάκληση της υπ' αριθμό 99/2016 προηγούμενης απόφασης του Δ.Σ. σχετικά με το θέμα της υλοποίησης του έργου «Κέντρο Τουριστικής Προβολής Δήμου Ελασσόνας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

17. Έγκριση υποβολής πρότασης σε πρόσκληση του ΥΜΕΠΕΡΑΑ με τίτλο «Παρεμβάσεις αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού για την αξιοποίηση του δημόσιου τουριστικού κεφαλαίου». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΜΠΙΣΜΠΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Ένα μεγάλο έργο ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Δήμο Ελασσόνας, ένα έργο προϋπολογισμού 134.600,00 ευρώ και αφορά σε ασφαλτοστρώσεις που πραγματοποιήθηκαν μετ [ ... ]

article thumbnail

Καθαρισμός οικοπεδικών εκτάσεων και λοιπών ακάλυπτων χώρων

article thumbnail

Με εκπροσώπους των γονέων μαθητών του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Ελασσόνας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, προκειμένου να συζητήσου [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, τιμά τους ήρωες και τους πολεμιστές της επανάστασης με δοξολογία στο Μητροπο [ ... ]

article thumbnail

Τη σύμβαση του έργου της εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων ισχύος 5MWp για τις ανάγκες της ΔΕΥΑ Ελασσόνας υπέγραψαν την περασμένη εβδομάδα ο Δήμαρχος Ελασσόνα [ ... ]