Πρόσκληση Συνεδρίασης ΔΣ 27-11-2017 ώρα 14:00

Share

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 27η του μηνός Νοεμβρίου του έτους 2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση της έκθεσης εσόδων – εξόδων Γ' τριμήνου 2017 για τον έλεγχο υλοποίησης του προϋπολογισμού. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

2. Αποδοχή και απόδοση της τακτικής επιχορήγησης μηνός Νοεμβρίου του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

3. Αποδοχή χρηματοδότησης για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

4. Έγκριση αποτίμησης σε χρήμα των μέσων ατομικής προστασίας και του γάλακτος των δικαιούχων υπαλλήλων του Δήμου Ελασσόνας για τα έτη 2012 – 2016. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

5. Ορισμός υπεύθυνου λογαριασμού για τη διενέργεια πληρωμών έργων του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων του Δήμου Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

6. Γνωμοδότηση επί των προτεινόμενων μεταβολών σχολικών μονάδων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Εισηγητής ο Δ.Σ. κ. Νικόλαος Τσουκαρέλας.

7. Κατάταξη αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Ελασσόνας. Εισηγητής ο Δ.Σ. κ. Φώτιος Καραγκόγκος.

8. Έγκριση παράτασης της προγραμματικής σύμβασης με την ΠΕΤΑ Α.Ε. για το έργο «Κατάρτιση σχεδίου δράσης αειφόρου ενέργειας και κλίματος». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

9. Έγκριση παράτασης της συμβατικής προθεσμίας του έργου «Κατασκευή υποδομών (ανελκυστήρας) για πρόσβαση ΑΜΕΑ σε Κ.Χ στην Δ.Κ. Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

10. Έγκριση 2ου ΑΠΕ του έργου «Ασφαλτόστρωση αγροτικού δρόμου από την παλιά δημοσία μέχρι τα όρια του οικισμού (μέσω «Βλάχας») Δ.Κ. Τσαριτσάνης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

11. Έγκριση πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

12. Έγκριση οργάνωσης και λειτουργίας τμημάτων εκμάθησης παραδοσιακών και σύγχρονων χορών και χορωδιών για παιδιά και ενήλικες. Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κ. Αλεξάνδρα Τσιαντέ.

13. Έγκριση διοργάνωσης εκδηλώσεων την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Έγκριση διάθεσης των σχετικών πιστώσεων. Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κ. Αλεξάνδρα Τσιαντέ.

14. Έγκριση εκμίσθωσης χώρου της κεντρικής πλατείας της Δ.Κ. Ελασσόνας για τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κ. Αλεξάνδρα Τσιαντέ.

15. Εξέταση αιτήματος του Μορφωτικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Δομενίκου. Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κ. Αλεξάνδρα Τσιαντέ

16. Εξέταση αιτημάτων του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Μπαλούκας.

17. Έγκριση χορήγηση άδειας λειτουργίας καταστήματος προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου εντός καφετέριας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Μπαλούκας.

18. Εξέταση αιτήματος της RURAL CONNECT για παροχή γνωμοδότησης σχετικά με την εγκατάσταση ασύρματου κόμβου σε δημοτική δασική έκταση του Οικισμού Ασπροχώματος. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Μπαλούκας.

19. Λήψη απόφασης για τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα. Εισηγητής ο Δ.Σ. κ. Γεώργιος Γιαννούλας.

20. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου στο Δίκτυο «Αμφικτιονία Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων». Εισηγητής ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αντώνιος Μπίσμπας.

Πίνακας Αποδεκτών:

1. κ. Δήμαρχος.

2. Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

3. κ. Πρόεδρος Δ.Κ. Ελασσόνας για τη συζήτηση του 14ου θέματος

4. κ. Πρόεδρος Τ.Κ. Λόφου για τη συζήτηση του 18ου θέματος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΜΠΙΣΜΠΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Δημοτικά Νέα

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021 07:06
Δωρεάν “Rapid Tests” στην Ελασσόνα
article thumbnail

Στην Ελασσόνα θα βρίσκεται αύριο Τετάρτη 27/01 από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00μ.μ, συνεργείο του ΕΟΔΥ και της Περιφέρειας Θεσσαλίας για δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχεία [ ... ]

article thumbnail

Τη συμμετοχή του Δήμου Ελασσόνας στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα POWERPOOR για την καταπολέμηση της ενεργειακής φτώχειας ενέκρινε την περασμένη εβδομάδα ο συντονιστής φορέα [ ... ]

article thumbnail

Συνεχίζονται οι διακοπές υδροδότησης λόγω οφειλών από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ελασσόνας, καθώς μεγάλη μερίδα καταναλωτών με οφειλές άνω τω [ ... ]

article thumbnail

Κατάθεση προτάσεων για τις επετειακές εκδηλώσεις