Πρόσκληση Συνεδρίασης ΔΣ 03-04-2019 ημέρα Τετάρτη ώρα 15:00

Share

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 3η του μηνός Απριλίου του έτους 2019 ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση της Έκθεσης εσόδων – εξόδων Δ' τριμήνου 2018. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

2. Αποδοχή και απόδοση της τακτικής χρηματοδότησης μηνός Μαρτίου του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

3. Έγκριση ανανέωσης των συμβάσεων με σχέση εργασίας ΙΔΟΧ των υπαλλήλων του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

4. Έγκριση υποβολής αιτήματος για το στρατηγικό προγραμματισμό προσλήψεων 2020 -2023. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

5. Έγκριση πρόσληψης πληρεξούσιου δικηγόρου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

6. Έγκριση έκτακτης επιχορήγησης του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

7. Αποδοχή επιχορήγησης για την εξόφληση ληξιπρόθεσμών υποχρεώσεων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

8. Γνωμοδότηση επί των προτάσεων της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας για την ίδρυση τμημάτων ένταξης στα Δημοτικά Σχολεία Ευαγγελισμού και Λιβαδίου. Εισηγητής ο Δ.Σ. κ. Γεώργιος Γιαννούλας.

9. Έγκριση πρόσληψης μόνιμου προσωπικού για στο πλαίσιο του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». Εισηγητής ο Δ.Σ. και Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠ κ. Φώτιος Καραγκόγκος.

10. Έγκριση σύμπραξης του Δήμου με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Κέντρο Πρόληψης ΟΡΦΕΑΣ του ΟΚΑΝΑ για τη δημιουργία τμημάτων του Εργαστηρίου Ζωής. Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κ. Αλεξάνδρα Τσιαντέ.

11. Έγκριση της 5/2019 μελέτης του έργου «Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης στην Τ.Κ. Λυκουδίου». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Γκέκας.

12. Σύσταση επιτροπών για την παραλαβή έργων και κλήρωση των Δ.Σ. που θα συμμετέχουν σε αυτές. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Γκέκας.

13. Εξέταση αιτήματος Αθανασίου Κωσταφάκα για μίσθωση δημοτικής έκτασης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Αστέριος Στούπας.

14. Γνωμοδότηση για την απαγόρευση βοσκής σε συστάδες του δάσους Καρυάς που πρόκειται να υλοτομηθούν. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Σαπουνάς.

15. Γνωμοδότηση για την απαγόρευση βοσκής σε συστάδες του δασικού συμπλέγματος Αντιχασίων Ορέων που πρόκειται να υλοτομηθούν. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Σαπουνάς.

16. Έγκριση χορήγησης άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών. Εισηγητής ο Δ.Σ. κ. Αναστάσιος Γκατζιούρας.

17. Ενημέρωση επί της πρόσκλησης 14.29.14.17 του ΕΠ-ΥΜΕΠΕΡΑΑ που αφορά στην υλοποίηση υποδομών συλλογής και επεξεργασίας αστικών λυμάτων στους οικισμούς Γ' προτεραιότητας. Εισηγητής ο κ. Σάκκας Αθανάσιος, εξωτερικός συνεργάτης της ΕΕΤΑΑ.

Πίνακας Αποδεκτών:

1. κ. Δήμαρχος.

2. Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΜΠΙΣΜΠΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Συνημμένα αρχεία

  1. ΑΠΟΦ.ΟΕ 53-2019 δ΄τρίμηνο 2018

Για να δείτε το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης πατήστε (Εδώ)

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Ξεκίνησε από την Ελασσόνα και θα συνεχιστεί σε όλες τις κοινότητες του Δήμου η τοποθέτηση καλαίσθητων πλαισίων κάλυψης των κάδων απορριμμάτων, σε μία προσπάθεια  [ ... ]

article thumbnail

Γ. Δραγατσίκης: «Προχωρούμε σε παρεμβάσεις για ασφαλή σχολεία» Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας μετά από εισήγηση του αντιδημάρχου τεχνικών έργων κ [ ... ]

article thumbnail

Στο πλαίσιο των Περιβαλλοντικών Δράσεων του Δήμου Ελασσόνας, την Παρασκευή 10 Ιουλίου στις 21:30 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία Ελασσόνας θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξ [ ... ]

article thumbnail

Θέλω να απευθύνω τις βαθύτατες ευχαριστίες μου στις δυνάμεις των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ελασσόνας και Λάρισας, του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, του τμήματος [ ... ]

article thumbnail

Ν. Γάτσας: «Σημαντική ελάφρυνση για τα νοικοκυριά» Ξεκίνησε την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο Δήμο Ελασσόνας για την ένταξη στο πρόγραμμα [ ... ]

Προκηρύξεις - Διακηρύξεις