Πρόσκληση Συνεδρίασης ΔΣ 05-12-2019 ημέρα Πέμπτη ώρα 19:00

Share
Ελασσόνα 29-11-2019
Αριθμ. Πρωτ.: 18677

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 5η του μηνός Δεκεμβρίου του έτους 2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Αποδοχή και απόδοση της χρηματοδότησης για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Κουρομπίνας.

2. Αποδοχή και απόδοση της τακτικής χρηματοδότησης μηνός Νοεμβρίου του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Κουρομπίνας.

3. Έγκριση τροποποίησης του τεχνικού προγράμματος. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Δραγατσίκης.

4. Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Κουρομπίνας.

5. Έγκριση πρόσληψης έκτακτου προσωπικού με συμβάσεις διάρκειας δύο μηνών. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Γάτσας.

6. Έγκριση καθιέρωσης εξαιρέσεων από την πενθήμερη εργασία και καθιέρωσης 24ωρης λειτουργίας υπηρεσιών του Δήμου Ελασσόνας. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Γάτσας.

7. Έγκριση τροποποίησης της συστατικής πράξης του Ενιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Δήμων Ν. Λάρισας. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Γάτσας

8. Γνωμοδότηση επί των προτάσεων μεταβολών σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2020 – 2021. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Γάτσας.

9. Έγκριση του κανονισμού λειτουργίας του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Νάνος.

10. Αντικατάσταση μέλους του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Γάτσας.

11. Αντικατάσταση μέλους του Δ.Σ. του ΟΚΠΑΠ λόγω επελθόντος ασυμβίβαστου. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Γάτσας.

12. Έγκριση λύσης της σύμβασης μίσθωσης δημοτικής έκτασης στη θέση «Δραγασιά» με την εταιρεία VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Κουρομπίνας.

13. Έγκριση του πορίσματος της Επιτροπής καθορισμού του μισθώματος για μίσθωση δημοτικού χώρου στην Κοινότητα Γαλανόβρυσης. Εισηγητής ο Δ.Σ. κ. Γεώργιος Κυριλλίδης

14. Ορισμός δικαιούχων Δημοτικών Συμβούλων και καθορισμός της καταβαλλόμενης αποζημίωσης για τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Κουρομπίνας.

15. Έγκριση συμμετοχής των εκπροσώπων του Δήμου στις ετήσιες εκδηλώσεις μνήμης του Ολοκαυτώματος των Καλαβρύτων. Έγκριση μετακίνησης και κάλυψης των σχετικών εξόδων. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Γάτσας.

Πίνακας Αποδεκτών:
1. κ. Δήμαρχος.
2. Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.
 
Πληρ: Ι. Σεμερτζίδης
Τηλ: 2493350222
 
Συνημμένα αρχεία:

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΖΙΩΓΑΣ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Για 2η χρονιά φέτος η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού & Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας διοργανώνει τμήματα άθλησης για όλους, τα οποία θα πραγματοποιή [ ... ]

article thumbnail

Ένα μεγάλο έργο ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Δήμο Ελασσόνας, ένα έργο προϋπολογισμού 134.600,00 ευρώ και αφορά σε ασφαλτοστρώσεις που πραγματοποιήθηκαν μετ [ ... ]

article thumbnail

Καθαρισμός οικοπεδικών εκτάσεων και λοιπών ακάλυπτων χώρων

article thumbnail

Με εκπροσώπους των γονέων μαθητών του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Ελασσόνας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, προκειμένου να συζητήσου [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, τιμά τους ήρωες και τους πολεμιστές της επανάστασης με δοξολογία στο Μητροπο [ ... ]