Πρόσκληση Συνεδρίασης ΔΣ 19-02-2020 ημέρα Τετάρτη ώρα 14:00

Share
Ελασσόνα 14-2-2020
Αριθμ. Πρωτ.: 2162

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 19η του μηνός Φεβρουαρίου του έτους 2020 ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Αποδοχή και απόδοση της τακτικής χρηματοδότησης μηνός Ιανουαρίου του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής Δ. Κουρομπίνας.

2. Αντικατάσταση μελών του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

3. Αποδοχή της χρήσης ενός Μ. Ε. (Grader) από την ΔΕΥΑΕΛ. Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

4. Εξέταση αιτημάτων των Κοινοτήτων Ελασσόνας, Λυκουδίου και Φλάμπουρου σχετικά με το έργο «Ασφαλτοστρώσεις – τσιμεντοστρώσεις στις Δ.Ε. Ελασσόνας, Ποταμιάς, Βερδικούσιας, Ολύμπου και Καρυάς». Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

5. Σύσταση επιτροπής προσωρινής παραλαβής έργου και κλήρωση των Δ.Σ. που θα συμμετέχουν σε αυτή. Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

6. Έγκριση τροποποίησης της υπ' αριθμό 1387/12-02-2019 σύμβασης για την «Παροχή υπηρεσιών συμβούλου για την εκπόνηση του σχεδίου βιώσιμης αστικής κινητικότητας του Δήμου Ελασσόνας». Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

7. Έγκριση της μελέτης «Παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας στο Γυμνάσιο Λύκειο Καλλιθέας του Δήμου Ελασσόνας». Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

8. Έγκριση υποβολής της πρότασης «Παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας στο Γυμνάσιο Λύκειο Καλλιθέας του Δήμου Ελασσόνας» στο Π.Ε.Π. Θεσσαλίας 2014 – 2020. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

9. Έγκριση της μελέτης «Παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας στο κτίριο του 3ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Ελασσόνας». Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

10. Έγκριση υποβολής της πρότασης «Παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας στο κτίριο του 3ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Ελασσόνας» στο Π.Ε.Π. Θεσσαλίας 2014 – 2020. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

11. Έγκριση της μελέτης «Βελτίωση δασικής οδοποιίας για πρόληψη πυρκαγιών σε δημοτικές δασικές εκτάσεις της Κοινότητας Γερανείων του Δήμου Ελασσόνας». Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

12. Έγκριση υποβολής της πρότασης «Βελτίωση δασικής οδοποιίας για πρόληψη πυρκαγιών σε δημοτικές δασικές εκτάσεις της Κοινότητας Γερανείων του Δήμου Ελασσόνας» στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

13. Έγκριση της μελέτης «Βελτίωση δασικής οδοποιίας για πρόληψη πυρκαγιών σε δημοτικές δασικές εκτάσεις της Κοινότητας Σαρανταπόρου του Δήμου Ελασσόνας». Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

14. Έγκριση υποβολής της πρότασης «Βελτίωση δασικής οδοποιίας για πρόληψη πυρκαγιών σε δημοτικές δασικές εκτάσεις της Κοινότητας Σαρανταπόρου του Δήμου Ελασσόνας» στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

15. Έγκριση εκτέλεσης του έργου «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Δήμου Ελασσόνας σε δύο υποέργα». Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

16. Έγκριση της μελέτης «Βελτίωση αγροτικής – δασικής οδοποιίας Κοινότητας Λιβαδίου». Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

17. Έγκριση της μελέτης «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας στις Κοινότητες Αζώρου, Ασπροχώματος και στον Οικισμό Καλυβίων του Δήμου Ελασσόνας». Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

18. Έγκριση υποβολής πρότασης στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ για την «Προμήθεια και τοποθέτηση στεγάστρων στάσεων λεωφορείων για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού του Δήμου Ελασσόνας». Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

Πίνακας Αποδεκτών:

1. κ. Δήμαρχος.

2. Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΖΙΩΓΑΣ

Πληρ: Ι. Σεμερτζίδης
Τηλ: 2493350222

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους πριν από την έναρξη της αρδευτικής περιόδου καλεί ο Δήμος Ελασσόνας τους αρδευτές που οφείλουν και θα κληθούν μέσα στις επόμενε [ ... ]

article thumbnail

Δευτέρα 15 Απριλίου, ώρα 19:00, Αίθουσα ΚΔΒΜ Πνευματικό Κέντρο Ελασσόνας

article thumbnail

Πρόσκληση σε νέους και νέους να εγγραφούν στο μητρώο νέων για τη συμμετοχή στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέων απηύθυναν σήμερα με συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε  [ ... ]

article thumbnail

Τη νέα Δημοτική Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Ελασσόνας εξέλεξε με ομόφωνη απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας, η οποία αποτελείται από δραστήριες γυναίκε [ ... ]

article thumbnail

Τη σύμβαση του εμβληματικού έργου «Παρεμβάσεις αναβάθμισης δημόσιου χώρου για τη δημιουργία του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall) του Δήμου Ελασσόνας» υπέγραψαν  [ ... ]