ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ - ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

Share
Ελασσόνα 23-3-2020
Αριθμ. Πρωτ.:4531

Σας γνωρίζουμε ότι θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στην από 11-3-2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, την 27ητου μηνός Μαρτίου του έτους 2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 με ταπαρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος. Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

2. Αναμόρφωση του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων. Εισηγητής Δ. Κουρομπίνας.

3. Αποδοχή και απόδοση της τακτικής χρηματοδότησης μηνός Μαρτίου του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής Δ. Κουρομπίνας.

4. Απαλλαγή καταβολής ανταποδοτικών δημοτικών τελών για τους επαγγελματικούς λογαριασμούς παροχής ρεύματος για τις επιχειρήσεις που ανέστειλαν υποχρεωτικά τη λειτουργία τους σύμφωνα με την από 20-3-2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου. Εισηγητής Δ. Κουρομπίνας.

5. Απαλλαγή καταβολής των τελών κατάληψης κοινόχρηστων χώρων σύμφωνα με την από 20-3-2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου. Εισηγητής Δ. Κουρομπίνας.

6. Απαλλαγή καταβολής ενοικίου για τα δημοτικά ακίνητα στα οποία στεγάζονται επιχειρήσεις που σταμάτησαν υποχρεωτικά τη λειτουργία τους με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου. Εισηγητής Δ. Κουρομπίνας.

7. Έγκριση του Σχεδίου αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών και άμεσης /βραχείας διαχείρισης των συνεπειών από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων – Μνημόνιο Ενεργειών». Εισηγητής Ν. Γάτσας.

8. Εξέταση αιτήματος για πρόωρη διακοπή της σύμβασης μίσθωσης δημοτικής έκτασης στην Κοινότητα Κοκκινόγης. Εισηγητής Ι. Νάνος.

9. Γνωμοδότηση για την απαγόρευση βοσκής σε τμήματα του δάσους «Παληάσκα – Παλαιά Συκιά» σύμφωνα με τη σχετική διαχειριστική μελέτη. Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

10. Έγκριση επειγουσών πρόσθετων εργασιών του έργου Πνευματικό Κέντρο Τσαριτσάνης. Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

11. Έγκριση της 6/2020 μελέτης του έργου «Δημιουργία νέων θέσεων ταφής στο κοιμητήριο Αμουρίου». Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

12. Εξέταση αιτήματος του Συμβουλίου Καλλιθέας σχετικά με το έργο «Ασφαλτοστρώσεις – τσιμεντοστρώσεις στις Δ.Ε. Ελασσόνας, Ποταμιάς, Βερδικούσιας, Ολύμπου και Καρυάς». Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

13. Εξέταση προσφοράς του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων σχετικά με την αναχρηματοδότηση δανείων του Δήμου. Εισηγητής Δ. Κουρομπίνας.

14. Έγκριση συνέχισης της εκκαθάρισης της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού, Τουρισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Αλληλεγγύης» πέραν της τριετίας. Εισηγητής Δ. Κουρομπίνας.

15. Συμπλήρωση της τιμολογιακής πολιτικής άρδευσης με επιμέρους περιπτώσεις. Εισηγητής Κ. Τσούρης.

Οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων ή τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου παρακαλούνται να γνωστοποιήσουν τη θέση τους επί των θεμάτων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) ή και τηλεφωνικά στοναριθμό 2493350222 έως τις 15:00 της Παρασκευής 27-3-2020.

Πίνακας Αποδεκτών:
1. κ. Δήμαρχος.
2. Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΖΙΩΓΑΣ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΝΙΚ. ΓΑΤΣΑ Ελληνίδες, Έλληνες, Οι δραματικές εξελίξεις της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού κατακλύζουν τη σκέψη των συμπατριωτών μας σε όλ [ ... ]

article thumbnail

Σύσκεψη με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων είχε την περασμένη Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020 ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, στην οποία συζητήθηκαν τα μέτρα προ [ ... ]

article thumbnail

Νέος πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ελασσόνας εκλέχθηκεο κ. Χαρίσης Γκουντούρας, μετά από σχετική απόφαση του δημοτικού συμ [ ... ]

article thumbnail

Έκτακτες συσκέψεις με τους αντιδημάρχους, τους προϊσταμένους Διευθύνσεων και τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΕΛ είχε χθες και σήμερα ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, με σκοπό [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας, μετά τον παγετό που σημειώθηκε στις 17/03/2020 σε αρκετές περιοχές του δήμου με το θερμόμετρο να πέφτει στους -6 βαθμούς τις πρώτες πρωινές ώρες, προχώ [ ... ]

Εκδηλώσεις - γεγονότα

Τρίτη 3 Μαρτίου 2020
Πρόσκληση
article thumbnail

Τρίτη 3 Μαρτίου 2020
Πρόσκληση
article thumbnail

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020
Αποκριά όπως παλιά!!!
article thumbnail

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020
Αποκριάτικο παιδικό πάρτυ Μασκέ
article thumbnail

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού στα πλαίσια των Αποκριάτικων εκδηλώσεων σας καλούν να συμμε [ ... ]