Πρόσκληση Δια Περιφοράς Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου

Share
Ελασσόνα 10-4-2020
Αριθμ. Πρωτ.:5267

Σας προσκαλούμε στην δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας η οποία θα πραγματοποιηθεί (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφώνου), σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στην από 11-3-2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, την 14η του μηνός Απριλίου του έτους 2020 ημέρα Τρίτη από 08:00 έως 15:00 με ταπαρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Αποδοχή και απόδοση της τακτικής χρηματοδότησης μηνός Απριλίου του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής Δ. Κουρομπίνας.

2. Εξέταση πρότασης του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων για την αναχρηματοδότηση δανείων του Δήμου. Εισηγητής Δ. Κουρομπίνας.

3. Αποδοχή και κατανομή των πιστώσεων ΣΑΤΑ. Εισηγητής Δ. Κουρομπίνας.

4. Έγκριση ανοίγματος τραπεζικών λογαριασμών ειδικού σκοπού για την κατάθεση των ποσών των πάγιων προκαταβολών Κοινοτήτων. Εισηγητής Δ. Κουρομπίνας.

5. Διευκόλυνση αποπληρωμής των τελών άρδευσης λόγω των έκτακτων υγειονομικών συνθηκών. Εισηγητής Δ. Κουρομπίνας.

6. Έγκριση ανανέωσης των συμβάσεων με σχέση εργασίας ΙΔΟΧ των υπαλλήλων του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ελασσόνας. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

7. Αναπλήρωση παραιτηθέντων μελών του Δ.Σ της ΔΕΥΑΕΛ. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

8. Ορισμός των Δημοτικών Συμβούλων με τους αναπληρωτές τους που θα συμμετέχουν στις επιτροπές εκκαθάρισης των αρχείων του Τμήματος Αστικής & Δημοτικής Κατάστασης, των αρχείων Δημοτολογίου & Μητρώου Αρρένων και των αρχείων του Πρωτοκόλλου. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

9. Έγκριση παράτασης της συμβατικής προθεσμίας του έργου ««Δίκτυο αποχέτευσης και εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Δ.Κ. Κρανιάς Δήμου Ελασσόνας»». Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

10. Έγκριση παράτασης της συμβατικής προθεσμίας για την «Παροχή υπηρεσιών συμβούλων για την εκπόνηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου Ελασσόνας». Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

11. Έγκριση τροποποίησης του Μνημονίου Συνεργασίας με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας για τη διενέργεια αρχαιολογικών ερευνών και εργασιών στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Δίκτυο αποχέτευσης και εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Δ.Κ. Κρανιάς Δήμου Ελασσόνας». Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

Σημείωση:

Σύμφωνα με την υπ' αριθμό 40/2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, (Αρ. Πρωτ.:20930/31-3-2020) αντίγραφο της οποίας επισυνάπτεται, οι κ.κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι, παρακαλούνται να γνωστοποιήσουν την ψήφο τους ή και τις απόψεις τους επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ), ή fax (2492022310) ή παραδίδοντας διά ζώσης το σχετικό έντυπο εισηγήσεων– ψηφοφορίας, το αργότερο έως την Τρίτη 14-4-2020 και ώρα 15:00.

Πίνακας Αποδεκτών:

1. κ. Δήμαρχος.

2. Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΖΙΩΓΑΣ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

article thumbnail

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ «ΕΛΛΑΔΑ 2021»

article thumbnail

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

article thumbnail

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ | 27 Ιουνίου - 1 Ιουλίου 2021

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021 11:03
Έκτακτο Δελτίο Κακοκαιρίας EMY
article thumbnail

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ