Πρόσκληση Συνεδρίασης ΔΣ 13-10-2020 ημέρα Τρίτη ώρα 19:30

Share
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                          Ελασσόνα 9-10-2020
ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ                                                                     Αριθμ. Πρωτ.: 19398
ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
6ης Οκτωβρίου 57
40200 Ελασσόνα
Πληρ: Ι. Σεμερτζίδης
Τηλ: 2493350222

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, η οποία θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών στην αίθουσα «ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ» του Πνευματικού Κέντρου Ελασσόνας την 13η του μηνός Οκτωβρίου του έτους 2020 ημέρα Τρίτη και ώρα 19:30 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση ανακατανομής των πιστώσεων του Προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ. Εισηγητής Δ. Κουρομπίνας.

2. Έγκριση τροποποίησης του τεχνικού προγράμματος. Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

3. Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων εξόδων. Εισηγητής Δ. Κουρομπίνας.

4. Έγκριση του «Προγράμματος Αποκατάστασης Οικονομικής Λειτουργίας» του Δήμου Ελασσόνας σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4316/2014, με σκοπό την αναχρηματοδότηση των δανειακών του υποχρεώσεων. Εισηγητής Δ. Κουρομπίνας.

5. Αποδοχή χρηματοδότησης για την κάλυψη της δαπάνης μισθοδοσίας του προσωπικού καθαριότητας με σχέση ΙΔΟΧ των σχολικών μονάδων. Εισηγητής Δ. Κουρομπίνας.

6. Αποδοχή και απόδοση της τακτικής χρηματοδότησης μηνών Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής Δ. Κουρομπίνας.

7. Έγκριση εκμίσθωσης δημοτικού οικοπέδου στην Κοινότητα Λιβαδίου. Εισηγητής Δ. Κουρομπίνας.

8. Έγκριση πορισμάτων καθορισμού του μισθώματος των χώρων στις Κοινότητες Αζώρου και Δολίχης που εκμισθώνονται απευθείας για την παράδοση μαθημάτων αγγλικής γλώσσας. Εισηγητής Γ. Κατσιούρας.

9. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου στην επιτροπή παρακολούθησης των όρων της Προγραμματικής Σύμβασης για τη διενέργεια εσωτερικού ελέγχου των διαδικασιών και των αποτελεσμάτων της δράσης των Δήμων». Εισηγητής Ν. Γάτσας.

10. Γνωμοδότηση για τον χαρακτηρισμό ως «αρχαιολογικών χώρων» ορισμένων εκτάσεων στις Κοινότητες Αζώρου, Σαρανταπόρου, Δολίχης και Μηλέας. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

11. Εξέταση αιτήματος του Προέδρου της Κοινότητας Κρυόβρυσης σχετικά με το έργο «Ασφαλτοστρώσεις – τσιμεντοστρώσεις στις Δ.Ε. Ελασσόνας, Ποταμιάς, Βερδικούσιας, Ολύμπου και Καρυάς». Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

Πίνακας Αποδεκτών:

1. κ. Δήμαρχος.

2. Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΖΙΩΓΑΣ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Πρόστιμο 20 € για εκπρόθεσμες δηλώσεις

article thumbnail

Μετά από ενημέρωση της ΔΕΔΔΗΕ Ελασσόνας σας ενημερώνουμε ότι για την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 έχει προγραμματιστεί διακοπή ρεύματος στην πόλη της Ελασσόνας και σε π [ ... ]

article thumbnail

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας, ο Δήμος Ελασσόνας έχει πραγματοποιήσει μια σειρά εκδηλώσεων, οι οποίες θα ολοκληρωθούν σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίο [ ... ]

article thumbnail

Να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους πριν από την έναρξη της αρδευτικής περιόδου καλεί ο Δήμος Ελασσόνας τους αρδευτές που οφείλουν και θα κληθούν μέσα στις επόμενε [ ... ]

article thumbnail

Δευτέρα 15 Απριλίου, ώρα 19:00, Αίθουσα ΚΔΒΜ Πνευματικό Κέντρο Ελασσόνας