ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 5-11-2020 (ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ)

Share

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 5-11-2020

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                              Ελασσόνα 30-10-2020

ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ                                                                           Αριθμ. Πρωτ.: 20865

ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ                                                                            

6ης Οκτωβρίου 57                                                                                

40200 Ελασσόνα                                                                                  

Πληρ: Ι. Σεμερτζίδης

Τηλ: 2493350222

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Σας προσκαλούμε στην δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στην από 11-3-2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, την 5η του μηνός Νοεμβρίου του έτους 2020 ημέρα Πέμπτη και από ώρα 08:00 έως 12:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση της υπ’ αριθμό 9/2020 μελέτης του έργου «Δημιουργία νέων θέσεων ταφής κοιμητηρίων». Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

2. Έγκριση παράτασης της συμβατικής προθεσμίας του έργου «Πνευματικό Κέντρο Τσαριτσάνης». Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

3. Έγκριση παράτασης της συμβατικής προθεσμίας του έργου «Δίκτυο αποχέτευσης Δ.Κ. Κρανεάς Ελασσόνας». Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.

4. Γνωμοδότηση επί των προτάσεων μεταβολών σχολικών μονάδων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2021 – 2022. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

5. Εξέταση αιτήματος της κ. Αθηνάς Δριστέλλα για μίσθωση δημοτικής έκτασης στην Κοινότητα Δρυμού με σκοπό την εγκατάσταση της κτηνοτροφικής της μονάδας. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

6. Εξέταση αιτήματος του Κυνηγετικού Συλλόγου Ελασσόνας. Εισηγητής Ι. Νάνος.

7. Έγκριση δωρεάς δημοτικού οικοπέδου εμβαδού 938,40 τ.μ. που βρίσκεται στην Ελασσόνα (έναντι σταθμού ΚΤΕΛ) στην Ελληνική Αστυνομία για τη στέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

8. Σύσταση επιτροπής εκτίμησης της καταλληλότητας ακινήτων στο πλαίσιο της δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση υπηρεσιών του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

9. Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων. Εισηγητής Δ. Κουρομπίνας.

 

Σημείωση:

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμό 40/2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, (Αρ. Πρωτ.:20930/31-3-2020), οι κ.κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι, παρακαλούνται να γνωστοποιήσουν την ψήφο τους ή και τις απόψεις τους επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ), ή fax (2493022310) ή παραδίδοντας διά ζώσης το σχετικό έντυπο εισηγήσεων – ψηφοφορίας, το αργότερο έως την Πέμπτη 5-11-2020 και ώρα 12:00.

 

Πίνακας Αποδεκτών:

1.κ. Δήμαρχος.

2.Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

  

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΖΙΩΓΑΣ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Στην Κεντρική Πλατεία Ελασσόνας θα βρίσκεται αύριο Τετάρτη 3 Μαρτίου από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00μ.μ, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, σε συνεργασία μ [ ... ]

article thumbnail

Στο κτίριο που στέγαζε την πρώην Δ.Ο.Υ. Ελασσόνας αναμένεται να μετακομίσουν υπηρεσίες του Δήμου Ελασσόνας μετά τη φανερή μειοδοτική δημοπρασία που πραγματοποιήθ [ ... ]

article thumbnail

Τη σύμβαση για τη συλλογή και επεξεργασία στοιχείων με σκοπό τον σχεδιασμό και των εξειδικευμένων δράσεων για την ενεργειακή αναβάθμιση του Γυμνασίου-Λυκείου Βε [ ... ]

article thumbnail

Με επιστολή του προς τον διοικητή του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας ζητάει την αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ για τις αποζημιώσεις τ [ ... ]

article thumbnail

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τις 31 Αυγούστου 2021, για το νέο πρόγραμμα της Περιφερείας Θεσσαλίας, σε συνεργασία με την ΕΔ [ ... ]