Πρόσκληση Δια Περιφοράς Συνεδρίασης ΔΣ 10-11-2020 ημέρα Τρίτη ώρα 12:00 έως 15:00

Share
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                Ελασσόνα 6-11-2020
ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ                                                           Αριθμ. Πρωτ.: 21429
ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
6ης Οκτωβρίου 57
40200 Ελασσόνα
Πληρ: Ι. Σεμερτζίδης
Τηλ: 2493350222

Σας προσκαλούμε στην δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στην από 11-3-2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, την 10η του μηνός Νοεμβρίου του έτους 2020 ημέρα Τρίτη και από ώρα 12:00 έως 15:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Παραχώρηση γραφείου του Κοινοτικού Καταστήματος Τσαριτσάνης στην κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση "ΟΙΚΟΝΟΜΕΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ" σύμφωνα με το άρθρο 185 § 2Α ΚΔΚ. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

2. 'Έγκριση εκμίσθωσης δημοτικής έκτασης στη θέση "σφαγεία ΒΑΚΡΕΛ" της Κοινότητας Μεσοχωρίου για εγκατάσταση μονάδας βιοαερίου. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

3. Έγκριση εκμίσθωσης δημοτικής έκτασης στη θέση "σφαγεία ΒΑΚΡΕΛ" της Κοινότητας Μεσοχωρίου για διαμόρφωση χώρου στάθμευσης οχημάτων. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

4. Έγκριση εκμίσθωσης δημοτικής έκτασης εντός της κτηματικής περιφέρειας κοινότητας Δαμασίου του Δήμου Τυρνάβου στη θέση "Καυκάκι" για εγκατάσταση μονάδας παραγωγής ενέργειας με φωτοβολταϊκό σύστημα. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

5. Έγκριση υποβολής πρότασης σημειακής τροποποίησης σχεδίου πόλης Ελασσόνας με αλλαγή τμήματος του Κ.Χ. 216 σε Κ1 Πολεοδομικό Κέντρο και αλλαγή οικοδομήσιμου οικοπέδου στο Ο.Τ. 231Α σε κοινόχρηστο χώρο. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

6. Έγκριση υποβολής αίτησης στην Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου για τη δωρεάν παραχώρηση κατά χρήση στο Δήμο Ελασσόνας του οικοπέδου της κεντρικής πλατείας Δομενίκου. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

7. Έγκριση της έκθεσης της Επιτροπής για την καταστροφή – διάθεση άχρηστου ηλεκτρονικού – ηλεκτρολογικού υλικού και εξοπλισμού. Εισηγητής Κ. Τσούρης.

Σημείωση:

Σύμφωνα με την υπ' αριθμό 40/2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, (Αρ. Πρωτ.:20930/31-3-2020), οι κ.κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι, παρακαλούνται να γνωστοποιήσουν την ψήφο τους ή και τις απόψεις τους επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ), ή fax (2493022310) ή παραδίδοντας διά ζώσης το σχετικό έντυπο εισηγήσεων – ψηφοφορίας, το αργότερο έως την Τρίτη 10-11-2020 και ώρα 15:00.

Πίνακας Αποδεκτών:

1. κ. Δήμαρχος.

2. Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΖΙΩΓΑΣ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Στην Κεντρική Πλατεία Ελασσόνας θα βρίσκεται αύριο Τετάρτη 3 Μαρτίου από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00μ.μ, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, σε συνεργασία μ [ ... ]

article thumbnail

Στο κτίριο που στέγαζε την πρώην Δ.Ο.Υ. Ελασσόνας αναμένεται να μετακομίσουν υπηρεσίες του Δήμου Ελασσόνας μετά τη φανερή μειοδοτική δημοπρασία που πραγματοποιήθ [ ... ]

article thumbnail

Τη σύμβαση για τη συλλογή και επεξεργασία στοιχείων με σκοπό τον σχεδιασμό και των εξειδικευμένων δράσεων για την ενεργειακή αναβάθμιση του Γυμνασίου-Λυκείου Βε [ ... ]

article thumbnail

Με επιστολή του προς τον διοικητή του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας ζητάει την αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ για τις αποζημιώσεις τ [ ... ]

article thumbnail

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τις 31 Αυγούστου 2021, για το νέο πρόγραμμα της Περιφερείας Θεσσαλίας, σε συνεργασία με την ΕΔ [ ... ]